Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Status
Not open for further replies.
14 December 2006
4,265
Κάποτε πιτσιρικάς είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Αγκάθα Κρίστυ με τίτλο “Ένα έγκλημα κάθε Τρίτη”. Εδώ λοιπόν έχουμε το γνωστό πια έγκλημα της Δευτέρας.!
Οι ρουφιανιές και τα κουμπάκια δεν είναι πολύ του τύπου μου ,για αυτό ζητάω συγνώμη για ακόμα μια φορά από διαχειριστές για την πιθανότητα δημιουργίας αρνητικού κλίματος.,
Με αφορμή λοιπόν το Thread "Αγρύπνια"
Έχω να πω τα εξής.
Δεν θα ψάξω παραπέρα το γιατί τα δύο αρχικά posts έχουν γραφεί αφενός μεν με διαφορετική γραμματοσειρά αλλά και το σημαντικότερο του γιατί τελικά έχουν διαφορές και προς το ύφος γραφής..
Το σημαντικό είναι το εξής .Στο δεύτερο έχουμε και αυτό εδώ

Ο δίσκος "Αγρύπνια" είναι άκρως μελαγχολικός όσον αφορά τα λόγια των τραγουδιών και σίγουρα στο άκουσμά του ο ακροατής δεν "ανεβαίνει" ψυχικά και σίγουρα δε συμβάλλει στην ψυχολογική του κάθαρση. Ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο κοινό που ίσως η μελαγχολία να βρίσκεται στο DNA τους.

Το οποίο αποτελεί προσβολή υπαινιγμό και δεν έχει καμία σχέση με μουσική και παρουσίαση. Επειδή ο δίσκος είναι από τους αγαπημένους μου και λογικά με το σχόλιο αυτό προσβάλλομαι εννοείται πως προτείνω την διαγραφή του. Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του υπόλοιπου, το συγκεκριμένο πρέπει να διαγραφεί.

Στο συγκεκριμένο site δεν είμαστε ούτε για να καταγράφουμε τα μέλη που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους ούτε να προσδιορίζουμε τάσεις μουσικές που πιθανών να καταδεικνύουν ψυχολογικά προβλήματα. Πέραν του ότι προσβάλλονται άνθρωποι οι οποίοι γουστάρουν το δίσκο πολύ πιθανών να βρίσκονται και μέλη τα οποία είτε στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους είτε γενικότερα αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου τύπου και πρέπει να τους σεβόμαστε απόλυτα.

...δεν "ανεβαίνει" ψυχικά και σίγουρα δε συμβάλλει στην ψυχολογική του κάθαρση. Ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο κοινό που ίσως η μελαγχολία να βρίσκεται στο DNA τους.

Μάλλον είναι μαστίχα, ανάξιου να προσεγγίσει με άλλο ηθικότερο τρόπο, επαγγελματίος αποπαίδου που προσπαθεί να συλλέγει εξαρτημένους προσκυνητές προς ιδίου οφέλους

Πες πως έγινε, Γιώργο.
Ας μου το έλεγες, θα το φρόντιζα το συντομότερο!

Άκυρο, απ' ό,τι βλέπω όλο το ποστ έχει "βέλη", προς όλη την κατηγορία.
Νομίζω ότι χρειάζονται δραστικά μέτρα εδώ...

Κάθε φορά η ίδια κουβέντα με τις ίδιες ακριβώς ατάκες...

Μη ξεχνάτε ότι πολλοί υπομένουν όχι μόνο τις δυο θλιβερές, αλλά και την υπερβολική απάθεια/μετριοπάθεια/απραξία/αδράνεια με "στόχο" (αμφιβάλλω πια αν υπάρχει τέτοιος) των υπευθύνων.

Προσωπικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά τη πλήρη αποχώρησή μου μαζί με όλα τα συμπράγκαλα. Αν το αποφασίσω θα είναι τελεσίδικο οριστικά. Αρκετά πια. Η κατηγορία όπως είναι όλον αυτό το καιρό δεν με εμπνέει καθόλου.
Παντού ακαθαρσίες και οι υπεύθυνοι κάνουν τη πάπια.

p.s. ούτε τον Μάριο βλέπω για πολύ...
αυτό το large δεν έχει πια κανένα νόημα... μόνο να συγκαλύψει καταφέρνει.

Κάτι πρέπει να γίνει πάντως.
Δεν πάει άλλο, μας πετάνε σκ@τ@ στη μούρη μήνες τώρα και εμεις...
περιμένουμε την επόμενη φορά.

Kώστα δέν είναι ακριβώς έτσι...
Εχουν γνώση οι άνθρωποι πού έχουν πρωτοστατήσει γιά το στήσιμο τής κατηγορίας-πριν απο εμάς εννοώ-.
Οπότε κράτα τά συμπράγκαλά σου και κάτσε παιδάκι μου στην μεγάλη παρέα..
Μπάαα.:ADFADF1::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Kώστα δέν είναι ακριβώς έτσι...
Εχουν γνώση οι άνθρωποι πού έχουν πρωτοστατήσει γιά το στήσιμο τής κατηγορίας-πριν απο εμάς εννοώ-.
Οπότε κράτα τά συμπράγκαλά σου και κάτσε παιδάκι μου στην μεγάλη παρέα..
Μπάαα.:ADFADF1::ernaehrung004:

Τα μπαρμπούτσαλα τα ξέρεις? Ε, αυτά ακριβώς...

Έχουν δοθεί δεκάδες αφορμές και ακόμα συζητάμε τα ίδια. Η δε κατηγορία χωματερή σκέτη. Οι μάσες και τα πιώματα καλά λειτουργούν ακόμα. Εδώ με τίποτα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Τα μπαρμπούτσαλα τα ξέρεις? Ε, αυτά ακριβώς...

Έχουν δοθεί δεκάδες αφορμές και ακόμα συζητάμε τα ίδια. Η δε κατηγορία χωματερή σκέτη. Οι μάσες και τα πιώματα καλά λειτουργούν ακόμα. Εδώ με τίποτα...

Τώρα μάς ´προσβάλλεις´ επειδή είχες άλλες δουλειές το Σ-Κ:flipout::flipout:
Τοσες παρουσιάσεις έχουν γίνει και ούτε σταμάτησαν ποτέ επειδή μπήκαν τά δυό τρολάκια...
Υπερβάλλεις σύντροφε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Τώρα μάς ´προσβάλλεις´ επειδή είχες άλλες δουλειές το Σ-Κ:flipout::flipout:
Τοσες παρουσιάσεις έχουν γίνει και ούτε σταμάτησαν ποτέ επειδή μπήκαν τά δυό τρολάκια...
Υπερβάλλεις σύντροφε...

Δεν κατάλαβες Σπύρο, δεν προσβάλλω. Λέω ότι ακόμα αυτές οι μαζώξεις λειτουργούν τέλεια στα πλαίσια της οικειότητας των μελών. Εδώ μέσα όμως υπάρχει θέμα που μου χαλάει την όρεξη. Κάθε τρεις και λίγο ξανά τα ίδια εξ αιτίας και μόνο της υπερβολικής ανοχής.

Φυσικά και τα δυο μέλη που γνωρίζουν προσωπικά τις δυο θλιβερές αδερφές, έχουν μεγάλη ευθύνη για το που έχουμε οδηγηθεί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Δεν κατάλαβες Σπύρο, δεν προσβάλλω. Λέω ότι ακόμα αυτές οι μαζώξεις λειτουργούν τέλεια στα πλαίσια της οικειότητας των μελών. Εδώ μέσα όμως υπάρχει θέμα που μου χαλάει την όρεξη. Κάθε τρεις και λίγο ξανά τα ίδια εξ αιτίας και μόνο της υπερβολικής ανοχής.

Φυσικά και τα δυο μέλη που γνωρίζουν προσωπικά τις δυο θλιβερές αδερφές, έχουν μεγάλη ευθύνη για το που έχουμε οδηγηθεί...

Aφού έβαλα εισαγωγικά βρέ σύ στο προσβάλλω...
Δεν συμφωνώ...
Κανείς δέν έχει καμιά ευθύνη πέραν αυτών πού γράφουν τα κειμενα...
Δηλαδή εάν εγώ είχα συστήσει σέ κάποιον γνωστό μου τον χώρο και αυτός μετά δρούσε σάν ´αυτονομημένο τέρας´τί ευθύνη θάχα...??
Η ευθύνη ειναι προσωπική και μονον προσωπική..
Απο εκεί και πέρα συμφωνώ οτι έχει υπάρξει μεγάλη καθυστερηση γιά την οριστικήαντιμετώπιση τού θέματος...
Μετά το χτεσινό πάντως πείστηκαν και οι τελευταιοι ´Απιστοι Θωμάδες´.

Υ.Γ.
Εξυπακούεται οτι θεωρώ όπως και εσύ πώς λερώνουν τά δυο τρόλ ολοκληρο το φορουμ...
Δεν είναι θέμα μουσικής κατηγορίας πιά αλλά Avclub...
Αμα πάρει φόρα ένα τρολ που έτσι και αλλοιώς δέν σκαμπάζει γρί γι´αυτά πού γράφει την επόμενη φορά θα μπεί στούς ´Προβολείς´και θα παρουσιάζει μπρίκια αντί για προβόλια με το ίδιο θράσος που το κανει και στην Μουσική..
Αρα ειναι θεμα Club και οχι Μουσικής.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Μετά το χτεσινό πάντως πείστηκαν και οι τελευταιοι ´Απιστοι Θωμάδες´.

Tι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...:idea:

Σε μια βδομάδα πάλι τα ίδια θα λέμε..
Αφού είναι γνωστό ότι κανείς δεν θέλει να αναλάβει ευθύνη..
Αυτόματος πιλότος, έτσι το λένε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Tι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...:idea:

Σε μια βδομάδα πάλι τα ίδια θα λέμε..
Αφού είναι γνωστό ότι κανείς δεν θέλει να αναλάβει ευθύνη..
Αυτόματος πιλότος, έτσι το λένε.

Κώστα οχι.
Δεν θα μείνει έτσι αυτή την φορά.
Εάν μείνει θα σού ζητήσω προσωπικά συγνώμη .

Κάποτε πιτσιρικάς είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Αγκάθα Κρίστυ με τίτλο “Ένα έγκλημα κάθε Τρίτη”. Εδώ λοιπόν έχουμε το γνωστό πια έγκλημα της Δευτέρας.!
Οι ρουφιανιές και τα κουμπάκια δεν είναι πολύ του τύπου μου ,για αυτό ζητάω συγνώμη για ακόμα μια φορά από διαχειριστές για την πιθανότητα δημιουργίας αρνητικού κλίματος.,
Με αφορμή λοιπόν το Thread "Αγρύπνια"
Έχω να πω τα εξής.
Δεν θα ψάξω παραπέρα το γιατί τα δύο αρχικά posts έχουν γραφεί αφενός μεν με διαφορετική γραμματοσειρά αλλά και το σημαντικότερο του γιατί τελικά έχουν διαφορές και προς το ύφος γραφής..
Το σημαντικό είναι το εξής .Στο δεύτερο έχουμε και αυτό εδώ

Ο δίσκος "Αγρύπνια" είναι άκρως μελαγχολικός όσον αφορά τα λόγια των τραγουδιών και σίγουρα στο άκουσμά του ο ακροατής δεν "ανεβαίνει" ψυχικά και σίγουρα δε συμβάλλει στην ψυχολογική του κάθαρση. Ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο κοινό που ίσως η μελαγχολία να βρίσκεται στο DNA τους.

Το οποίο αποτελεί προσβολή υπαινιγμό και δεν έχει καμία σχέση με μουσική και παρουσίαση. Επειδή ο δίσκος είναι από τους αγαπημένους μου και λογικά με το σχόλιο αυτό προσβάλλομαι εννοείται πως προτείνω την διαγραφή του. Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του υπόλοιπου, το συγκεκριμένο πρέπει να διαγραφεί.

Στο συγκεκριμένο site δεν είμαστε ούτε για να καταγράφουμε τα μέλη που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους ούτε να προσδιορίζουμε τάσεις μουσικές που πιθανών να καταδεικνύουν ψυχολογικά προβλήματα. Πέραν του ότι προσβάλλονται άνθρωποι οι οποίοι γουστάρουν το δίσκο πολύ πιθανών να βρίσκονται και μέλη τα οποία είτε στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους είτε γενικότερα αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου τύπου και πρέπει να τους σεβόμαστε απόλυτα.

O δισκος αυτος δεν εχει "συγκεκριμενο" κοινο αλλα απευθυνεται σε ολους τους ακροατες, θεωρωντας οτι οι "ολοι" εχουν καποιο υποβαθρο, καποιες ανησυχιες, καποια βιωματα κλπ. Το οτι θεωρω το δισκο κορυφαιο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν δεχομαι αντιθετη αποψη ή δεν το συζητω. Ισα ισα, που ο αντιλογος ειναι αυτος που μας προαγει σαν συζητητες, που μας κανει να σκεφτομαστε, να αναθεωρουμε , να γινομαστε διαρκως καλυτεροι..
Αναμφιβολα ομως ειναι αποτροπαιο να βγαζουν ορισμενοι την πιο αποκρουστικη πλευρα του χαρακτηρα τους βεβηλωνοντας τετοια κορυφαια εργα.

Ειναι η τριτη φορα που τοποθετουμαι σε παρομοιο θεμα και θα ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον συγκρατημενος, να μην γραφω πραγματα "που δεν πρεπει" να μην κανω "ακραιες" τοποθετησεις, να μην ενδωσω στις προκλησεις κλπ.
Απ την αλλημ ερια αναρωτιεμαι :
Δεν πρεπει καποιος ν αντιδρασει εντονα? Δεν ειναι φυσιολογικο να βγει απο τα ρουχα του ? Να τα πει χυμα?
Παιδια, αν θεωρητε το club οαση μεσα στην καθημερινη ηλιθιοτητα και στην αισθητικη των πρωιναδικων που βομβαρδιζομαστε διαρκως, θα πρεπει να διαφυλαξετε τα κεκτημενα, αδιαφορωντας για το κοστος.
Αντιδραστε....

Ναι, θα είχαν ακέραιη την ευθύνη εάν γνώριζαν εξαρχής το ποιόν τους. Όμως, γνωρίζοντας προσωπικά το έναν από τους δύο, μπορώ να εγγυηθώ γιά τις προθέσεις του. Στο κάτωκάτω αν εγώ σήμερα πρότεινα στον Λέκτερ Χάνιμπαλ να εγγραφεί, αυτομάτως θα φορτωνόμουν και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του? :popcorn:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Εάν μείνει θα σού ζητήσω προσωπικά συγνώμη .

Mε τίποτα.
Επειδή έτσι θα μείνει κι επειδή το ζήτημα δεν είναι καθόλου προσωπικό (τι διαφορές θα μπορούσα να είχα με τέτοιες "οντότητες":antlers:), δεν θέλω τέτοια Σπύρο:grinning-smiley-043

Ναι, θα είχαν ακέραιη την ευθύνη εάν γνώριζαν εξαρχής το ποιόν τους. Όμως, γνωρίζοντας προσωπικά το έναν από τους δύο, μπορώ να εγγυηθώ γιά τις προθέσεις του. Στο κάτωκάτω αν εγώ σήμερα πρότεινα στον Λέκτερ Χάνιμπαλ να εγγραφεί, αυτομάτως θα φορτωνόμουν και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του? :popcorn:

Συμφωνώ Βασίλη...
Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί μας φίλοικαι εξαιρετικά παιδιά..
Τα τρόλ σε λίγο θα πετύχουν τον σκοπό τους να υπάρχουν και αλληλοκατηγορίες μεταξύ μας..

Απάντηση: Re: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

O δισκος αυτος δεν εχει "συγκεκριμενο" κοινο αλλα απευθυνεται σε ολους τους ακροατες, θεωρωντας οτι οι "ολοι" εχουν καποιο υποβαθρο, καποιες ανησυχιες, καποια βιωματα κλπ. Το οτι θεωρω το δισκο κορυφαιο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν δεχομαι αντιθετη αποψη ή δεν το συζητω. Ισα ισα, που ο αντιλογος ειναι αυτος που μας προαγει σαν συζητητες, που μας κανει να σκεφτομαστε, να αναθεωρουμε , να γινομαστε διαρκως καλυτεροι..
Αναμφιβολα ομως ειναι αποτροπαιο να βγαζουν ορισμενοι την πιο αποκρουστικη πλευρα του χαρακτηρα τους βεβηλωνοντας τετοια κορυφαια εργα.

Ειναι η τριτη φορα που τοποθετουμαι σε παρομοιο θεμα και θα ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον συγκρατημενος, να μην γραφω πραγματα "που δεν πρεπει" να μην κανω "ακραιες" τοποθετησεις, να μην ενδωσω στις προκλησεις κλπ.
Απ την αλλημ ερια αναρωτιεμαι :
Δεν πρεπει καποιος ν αντιδρασει εντονα? Δεν ειναι φυσιολογικο να βγει απο τα ρουχα του ? Να τα πει χυμα?
Παιδια, αν θεωρητε το club οαση μεσα στην καθημερινη ηλιθιοτητα και στην αισθητικη των πρωιναδικων που βομβαρδιζομαστε διαρκως, θα πρεπει να διαφυλαξετε τα κεκτημενα, αδιαφορωντας για το κοστος.
Αντιδραστε....

Ποιά αντιθετη άποψη βρέ Τζίμη μου??
Εδώ μιλάμε γιά άναρθρες κραυγές...Μακάρι να υπήρχε αντίλογος..
Επίτηδες το έκαναν επειδή διάβασαν συζήτησή μας με τον mmoukiou που τον παρότρυνα να κανει παρουσιαση τού συγκεκριμένου δίσκου,μια και τον αγαπάει και αυτός πολύ..
Βεβαια γιά να μήν ´καρφώνεσαι´πρέπει να ξέρεις και τί γράφεις...
Αλλά τά συγκεκριμένα πέραν ολων τών άλλων είναι και αποτυχημένατρολάκια..Γιατί είναι και άσχετα μουσικά...

Status
Not open for further replies.