Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Status
Not open for further replies.
Εδώ πήγαν να μας μάθουν τι είδους μουσική παίζουν οι Porcupine Tree, βρε!

Έλα θείο να σου δείξω το progressive rock...

Απάντηση: Re: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Εδώ πήγαν να μας μάθουν τι είδους μουσική παίζουν οι Porcupine Tree, βρε!

Έλα θείο να σου δείξω το progressive rock...

Αυτά Στέργιο είναι λεπτομέρειες...
Η πόρτα πρέπει να κλείσει οριστικά..

Ο σοβαρός χώρος το αποδεικνύει σέ τετοιες στιγμές..
Προστατεύεται απο τέτοιες καταστάσεις κλείνοντας τήν πόρτα...
Υποθέτω οτι δέν έχουν προσμετρηθεί τά τρολ αυτά στά 11000 μέλη.:D

Last edited:
Το κείμενο του Γιώργου έβαλε την ταφόπλακα. Τον σέβομαι απεριόριστα και κατάλαβα πολλά.
Αν και δεν υπήρχε ελπίδα, τώρα όμως πάπαλα.
Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί. Θα περιμένω ελάχιστα. Μετά θα πάρω τα δικά μου μέτρα.

Η ευθύνη στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως έγκυται στο ότι δεν συστήνεις ποτέ τις παρέες σου σε άτομα με εγνωσμένο "θέμα". Πολύ δε περισσότερο όταν αυτές οι παρέες είναι διαδικτυακές όπου οι κίνδυνοι αυξάνονται.
Επίσης στις μέρες που διαδραματίζονταν οι κρίσεις, οι δικοί μας δεν έβγαζαν κουβέντα, να πουν κάτι έστω, οτιδήποτε.
Ουσιαστικά δεν το χειρίστηκαν όπως έπρεπε και φτάσαμε εδώ.
Στη θέση τους αν ήμουν θα έμπαινα να γράψω τι συμβαίνει, ακριβώς την ίδια στιγμή που συμβαίνει, ώστε να ξεκαθαρίζω τη κατάσταση.
Σιωπή εδώ, αποτυχία επιβολής εκεί, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που έφταιξαν περισσότερο. Πολύ περισσότερο.

Παραμένουν όμως καλοί φίλοι ανεξάρτητα από τα γεγονότα, δεν αλλάζει αυτό. Ούτε και η συμβολή τους στη κατηγορία είναι μικρή. Αυτά τα ξεκαθαρίζω.

Ο Μουκ δεν έχει τρελό άδικο. Απλά υπάρχει μία διαφορά που του διαφεύγει.
Ακόμη και ο βαλτός ή ο βλαμμένος ή ο κακοπροαίρετος πρέπει να έχει μία ευκαιρία μήπως και...
Επειδή μάθαμε την προέλευση των troll ,δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μέθοδος χασάπικου (από το χασάπης).
Ένα ίχνος σεβασμού σε έναν φίλο, ίσως άλλαζε κάποια δεδομένα.

Χάθηκε και αυτό.

Μετά την μεθόδευση με την ''Αγρύπνια'' αλλά κυρίως από το εμετικό υπονοούμενο φασιστικής νοοτροπίας ,που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος, ΤΕΛΟΣ.

Κύριοι δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση.

Είμαι κατά των χαρακτηρισμών (troll και λοιπά) χωρίς αποδείξεις.
Αλλά, απορώ με την "υπομονή" που έχουν κάποια μέλη, ενώ καταλαβαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητα και ότι το κλίμα δεν τους σηκώνει. Η έννοια troll δεν ταιριάζει σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν.
Η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι εγκάθετος.

Το άλλο thread κλειδώθηκε και δεν το πήρα χαμπάρι μετά από 8-9 σελίδες. Αυτό έχει ήδη 3.

Δε σας προλαβαίνω βρε σεις...(και θα αργήσω να πάω και σπίτι σήμερα)!

Re: Απάντηση: Ενα έγκλημα κάθε Δευτέρα!

Ακόμη και ο βαλτός ή ο βλαμμένος ή ο κακοπροαίρετος πρέπει να έχει μία ευκαιρία μήπως και...

Mια ευκαιρία... εδώ μιλάμε για σαράντα τετ α τετ με τον γκολκίπερ και πάλι έπρεπε να ανοιχτεί το παρόν για να...:rolleyes:

Ποιός είναι ο Μπέκαμπ?
Η fedra και η myrtw?
hysterical.gif
hysterical.gif

έλα ρε συ Τζιμη

Επειδή μάθαμε την προέλευση των troll ,δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μέθοδος χασάπικου (από το χασάπης).
Ένα ίχνος σεβασμού σε έναν φίλο, ίσως άλλαζε κάποια δεδομένα.

Χάθηκε και αυτό.

Μετά την μεθόδευση με την ''Αγρύπνια'' αλλά κυρίως από το εμετικό υπονοούμενο φασιστικής νοοτροπίας ,που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος, ΤΕΛΟΣ.

Προσυπογράφω τα παραπάνω και τα πράγματα έχουν λάβει το δρόμο τους. Θέλω να προσθέσω κάτι σχετικά με αυτό:

εδώ μιλάμε για σαράντα τετ α τετ με τον γκολκίπερ και πάλι έπρεπε να ανοιχτεί το παρόν για να...

Αν κάποιοι από εμάς δεν είχαν αντιδράσει με ακραίες συμπεριφορές και ανυπόστατες κατηγορίες στην αρχή της υπόθεσης, δεν θα υπήρχαν τόσα ελαφρυντικά, δεν θα είχαν δημιουργηθεί μάρτυρες, δεν θα είχαμε κατηγορηθεί για μισαλλοδοξία και, εν τέλει, η ιστορία θα είχε λήξει πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς, βιαστήκαμε να λερώσουμε τη φωλιά μας και δέσαμε τα χέρια μας.

Λόγω των αντιδράσεων δηλαδή λουζόμαστε ακόμα και σήμερα το ντουέτο?

Μάλιστα...

Πολύ εύκολη δικαιολογία.

Ναι, συν αυτά που έγραψε ο Δημήτρης.
Για το αν ήταν εύκολη, ανάτρεξε στα περί φασισμού που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό από πολλούς.

Last edited:
Δυστυχώς δεν πείθεται κανείς για τέτοια καθυστέρηση. Τη στιγμή δε που σε άλλες περιπτώσεις ακολουθήθηκε εν ριπή οφθαλμού διαδικασία.

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Μουκ. ο Lepton έχει δίκιο στο παραπάνω. Δεν υπάρχει αδικαιολόγη καθυστέρηση.
Τα πράγματα είναι πιο απλά.
Για να μη γράψω λεπτομέρειες άνευ σημασίας απλά θα σου πω ότι κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Ιούλιο.

Δεν χρειάζεται συνέχεια. Είναι χάσιμο χρόνου πλέον.

Δεν θυμάμαι να έχω νοιώσει περισσότερη ντροπή για πράγματα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Κλειδώνω τώρα και θα κάνω ένα πρώτο ξεκαθάρισμα.

Status
Not open for further replies.