Ένα είδος απογραφής...

Οσον αφορα στο Smile, ειμαστε μαρτηρες μιας παγκοσμιας συνωμοσιας, δεν εξηγειται αλλιως...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ, ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ένα είδος απογραφής...

SMiLE.
Αντιγράφω από το THE WIRE issue 248:

'"Wind Chimes", with its exquisite tuned percussion, seems certain to have been influenced by Steve Reich's Drumming, but then you realise it was recorded five years before Reich's minimalist masterpiece was even composed.

:adore: :adore: :adore:

συγγνώμη φίλε μου με όλο το σεβασμό που σου έχω , αλλά αυτό που γράφει το Wire είναι μια μ..... ολκής . Ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ των δύο . Αλλοίμονο αν παίρνουμε ένα τυχαίο απόσπασμα δέκα δευτερολέπτων από ένα δίσκο και μετα ψάχνουμε να βρούμε αυτο που θέλουμε να βρούμε αλλού ως επιρροή. Αυτή πρέπει να περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη μαλακία δήλωση του 2009 και όχι μόνο .

Οσον αφορα στο Smile, ειμαστε μαρτηρες μιας παγκοσμιας συνωμοσιας, δεν εξηγειται αλλιως...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ, ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:ernaehrung004:

δεν είναι τόσο ωραίο ; Θες να πείς ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και κατ' ελάχιστο ωραίο ; Η μεγαλύτερη βλακεία που ηχογράφησε άνθρωπος . Ανάθεμα την ώρα που εφευρέθηκε ο τρόπος να ηχογραφούνται οι ανοησίες του κάθε χαζοχαρούμενου .

Re: Απάντηση: Re: Ένα είδος απογραφής...

συγγνώμη φίλε μου με όλο το σεβασμό που σου έχω , αλλά αυτό που γράφει το Wire είναι μια μ..... ολκής . Ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ των δύο . Αλλοίμονο αν παίρνουμε ένα τυχαίο απόσπασμα δέκα δευτερολέπτων από ένα δίσκο και μετα ψάχνουμε να βρούμε αυτο που θέλουμε να βρούμε αλλού ως επιρροή. Αυτή πρέπει να περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη μαλακία δήλωση του 2009 και όχι μόνο .

αμ τα 'λεγα, δεν τα'λεγα?
όσοι εισήλθαν, άγιασαν...

p.s. για την υπογραφή σου τα λέω Ντοκ...:grinning-smiley-043
(και πιο πολύ για την πρώτη εκ των αναφερομένων)

δεν είναι τόσο ωραίο ; Θες να πείς ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και κατ' ελάχιστο ωραίο ; Η μεγαλύτερη βλακεία που ηχογράφησε άνθρωπος . Ανάθεμα την ώρα που εφευρέθηκε ο τρόπος να ηχογραφούνται οι ανοησίες του κάθε χαζοχαρούμενου .

To εχω γραψει κι αλλες φορες. Αυτα που λεγονται για το Smile, ως ενα βαθμο, ισχυουν. Τα "τεχνικα" σχολια εννοω. Δεν ειναι τοσο ωραιο ομως, οσο λενε. Nαι, το Heroes and Villians ειναι φοβερο, αλλα ακομα και το χιτ Good Vibrations , ποτε δε μου αρεσε. Περιεχει αυτο το μυστηριο οργανο μεν, αλλα και τι εγινε?

Αν δεν ειχε γινει τοσος ντορος εδω μεσα αλλα και αναμεσα στους απανταχου κριτικους, αμφιβαλω για το αν θα το ειχα ξανακουσει μετα τις 1-2 πρωτες φορες. Δεν ξερω καν τι βαθμο να του βαλω. Μετριο ειναι...

Tωρα τσεκαρα και θυμηθηκα πως ακομα και το pitchfork(!!!!!!!!!!!!!!!) του βαζει 9!!!!!

Ειμαι βεβαιος πλεον, το hype, του hype, ωωωωωωωω hype...

Last edited:
Re: Απάντηση: Ένα είδος απογραφής...

Tωρα μπηκα και ειδα πως ακομα και το pitchfork(!!!!!!!!!!!!!!!) του βαζει 9!!!!!

Ειμαι βεβαιος πλεον, το hype, του hype, ωωωωωωωω hype...

είχες βάλει και λίστα από εκεί με τα tracks της δεκαετίας,,μην παραπονιέσαι..:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα είδος απογραφής...

είχες βάλει και λίστα από εκεί με τα tracks της δεκαετίας,,μην παραπονιέσαι..:smash:

Και που την εβαλα, τι σημαινει? Πως συμφωνω? Σε αλλα ναι, σε αλλα οχι, πολλα δεν τα γνωριζω καν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα είδος απογραφής...

Και που την εβαλα, τι σημαινει? Πως συμφωνω? Σε αλλα ναι, σε αλλα οχι, πολλα δεν τα γνωριζω καν...

πλάκα σου κάνω...αλίμονο αν ασπαζόμασταν από το άλφα μέχρι το ωμέγα την κάθε λίστα...ο καθένας διαμορφώνει την δική του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ένα είδος απογραφής...

Παντως Σπυρο, για να εξηγησω και το λογο που ανεφερα το pitchfork, μια τετοια κριτικη και βαθμολογια απο ενα site εντελως προσανατολισμενο προς το "alternative" (με ή χωρις εισαγωγικα), που εχει γραψει υμνους για εντελως αδιαφορα αλμπουμ ενω εχει θαψει πολυ καλυτερα αλμπουμ καταξιωμενων ονοματων επειδη και μονο ειναι καταξιωμενα, ειναι αντιφατικη και τελικα, "υποπτη".

Οι αντιφάσεις και οι διαφορές των απόψεων στην κριτική και πόσο μάλλον στην αποδοχή η απόρριψη ενός δίσκου υπήρχαν πάντα..όταν βλέπεις ότι τα εννιάρια και τα εννιαμισαρια ενός περιοδικού η ενός site (στην σύγχρονη εποχή) σε οδηγούν σε μεγάλο βαθμό σε μουφες ,ε τότε μάλλον αλλάζεις πηγή ενημέρωσης...
πάρε παράδειγμα τις επιλογές του τωρινού Ήχου με τις επιλογές του είκοσι χρόνια πριν...έχουν αλλάξει πολλά...στο Ποπ και Ροκ τα ίδια

Last edited:
Re: Απάντηση: Ένα είδος απογραφής...

Οσον αφορα στο Smile...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ, ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ,

'Ωραίο' όχι, δεν θα το έλεγα.
Είναι ένα αυτιστικό Σύμπαν. Timeless. ή μάλλον εκτός τόπου και χρόνου.
στον Κόσμο του.
ώρες ώρες το ακούω και μού'ρχεται να κλαίω. Αλλες φορές νομίζω πως θα λιποθυμήσω: πως είμαι πολύ λίγος για να αντέξω τόση ομορφιά, τόση χάρη, τόση αισιοδοξία.
Desert island stuff for me.
Μαζί με το Live στο Village Vanguard του Sonny Rollins και 3-4 άλλα.
Yes! That Good!

Xρόνια Πολλά σε όλους.

Re: Απάντηση: Re: Ένα είδος απογραφής...

A - χα . :idea::drummer:-bye-
περιμένουμε την γνώμη σου στο σχετικό θέμα

Εννοείται. Θα πέσει παρουσίαση αφου εντρυφήσω κι άλλο και αφου τελειώσω μ αυτό που θ ανεβάσω σύντομα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ένα είδος απογραφής...

Ωραία. Να δούμε αν συγκλίνουν ή όχι οι απόψεις με αυτην -bye-

Ωραία παρουσίαση. :grinning-smiley-043Συμφωνώ σε όλα αυτά που του προσέδωσες. Θα προσθέσω βέβαια κάτι ψιλά απ τη δική μου οπτική γωνία...

Η δικη μου λιστα με οτι ακουσα μεσα στο 2009

The Flaming Lips - Embryonic
The Antlers - Hospice
Shearwater - Rook
Institute Of Joy - A Mountain Of One
The Walkmen-You & Me
Cymbals Eat Guitars - Why There Are Mountains
Fever Ray - Fever Ray
Neko Case - Middle Cyclone
Fanfarlo - Reservoir
Florence And The Machine -Lungs