Ενα εξαιρετικά σκληρό video.......

Οπως και οι αντιδιαφημισεις για το κάπνισμα με τούς ''καμένους πνεύμονες'' δεν φέρνουν κανενα αποτέλεσμα,ετσι ακριβώς συμβαίνει και μέ τετοιες ''καμπανιες'' για το αλκοόλ..

Οπως επισης και διάφορες δηθεν ''ευαισθητες'' εκπομπες με τοξικομανείς που τρυπιούνται μπροστά στις κάμερες δεν μειώνουν την εξάρτηση..

Η μέθδος ''αποστροφής'' εχει αποδειχθεί πώς δεν φερνει αποτελέσματα.

Re: Απάντηση: Ενα εξαιρετικά σκληρό video.......

Δεν το είδα. Φαντάστηκα ότι θα είχε κομμένα πόδια να πετάγονται και χυμένα μυαλά. Τέτοια δεν θέλω, ευχαριστώ. Ούτε χρειάστηκα για να μάθω να μην οδηγώ ντίρλα.

Εγω παντως οταν επαιρνα το διπλωμα μου και ψαχνοτας να αγορασω μηχανη ειχα δουλεψει σε ενα ντοκυμανταιρ για τον ΔΟΛ. Σκηνοθετης ηταν η Ολγα Μαλεα στα νιατα της τοτε.

Μονο και μονο η επαφη που ειχα με τα παιδια στο Ιδρυμα Αποκαταστασης Αναπηρων στους Αγιους Αναργυρους και τα οσα αντικρυσα ηταν αρκετα για να μου σημαδεψουν την οδηγικη μου συμπεριφορα για παντα. Αγορασα τοτε θυμαμαι το καλυτερο κρανος πριν αγορασω μηχανη και δινοντας εναν ολοκληρο μισθο μου.

Δεν ξερω πως θα κατεληγα να ειμαι αν δεν ειχα εκεινη την τραυματικη εμπειρια (15 μερες καθε μερα με παιδια απο 15 εως 30 αναπηρα ολα) αλλα με εκανε τουλαχιστον να εκτιμω την ζωη μου .

Δεν στηρίζεται στο gore το εν λόγω φιλμάκι, καμία σχέση με σπλατεριά. Η σπλατεριά σίγουρα δε βοηθάει, αφού σε παραπέμπει σε hollywood και δεν την παίρνεις στα σοβαρά.

Θα συμφωνήσω με τον Κosh, κι εγώ σταμάτησα την "νεανική" οδήγηση μαχαίρι, τη μέρα που πήγα στην κηδεία συνομιλήκου φίλου μου. Το σοκ ήταν τέτοιο που με έκανα ασυναίσθητα να μην ξανατρέξω ποτέ, παρ'όλο που τότε, στα 20 μου ήμουν με τα μυαλά στα κάγκελα, και τρελός φαν των αυτοκινήτων.

Κάποιες φορές το σοκ καταφέρνει πράγματα που η λογική δεν μπορεί. Ακόμη κι αν αυτή η διαφήμιση "σώσει" το 10% όσων των παρακολουθήσουν, και αηδιάσει ή προσβάλει το υπόλοιπο 90, πάλι κέρδος θα είναι.

Και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με το θέμα των ναρκωτικών. Κάποιος που βλέπει κάποιον να τρυπιέται στην τηλεόραση σκέφτεται υπεραπλουστευμένα ότι αποκλείεται να συνέβαινε σ'αυτόν, ότι τα ναρκωτικά είναι θέμα επιλογής. Αντίθετα, το όλο πνεύμα των σποτ για τα τροχαία, είναι ότι μπορεί να συμβεί στον καθέναν και ανά πάσα στιγμή.

Η προσωπική εμπειρία μπορει να αλλάξει κάτι το σποτ δεν νομίζω,οδηγώντας ανα την Ελλάδα αρκετά χρόνια για επαγγελματικούς λόγους είδα πράγματα που λένε στον εαυτό σου ''μεγάλε πρόσεχε''.

υπάρχουν όμως ανεγκέφαλοι που πιστεύουν ότι πιωμένοι οδηγούν καλύτερα.... ένας τέτοιος είναι συγγενικό μου πρόσωπο και μάλιστα
σε κάθε οικογενειακή εκδήλωση γινόμαστε κώλος για αυτό το θέμα !