Βλασφημία!!!
Αυτό σηκώνει τριήμερο ban Βασίλη!!![]()
Πέτρο, όχι δεν το έχω το Sony... Με πρόλαβε η κρίση! (και η ανάγκη, όπως ίσως θυμάσαι, για ψηφιακές εισόδους) Δεν πειράζει όμως, δεν παραπονιέμαι. Να' μαστε καλά!
Συμφωνώ στο 2ο σκέλος της πρότασης. Δυστυχώς όμως τα καλά μηχανήματα δεν είναι καλά παντού. Την έχω πατήσει....τα καλά μηχανήματα είναι καλά παντού και κάλλιστα όταν συνεργάζονται...
και όμως φίλε μου εμένα ένας γερμανός (ASR) με λύτρωσε όταν έψαχνα ενισχυτη για τα ATC μου. Κάτι Γιαπωνέζοι Αγγλέζοι Κινέζοι Νεοζηλανδοί πέρασαν αλλά δεν έκατσαν.....απεχθάνομαι τα γερμανικά προιόντα (που ο ήχος τους μου θυμίζει και την μετρονομία της ζωής τους που κατ~εμέ τείνει στην σκατοψυχία)...
εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Respect στα made in japan είτε είναι yamaha είτε Luxman....ενώ θαυμάζω τα ιαπωνικά, ασκήσεις τεχνολογίας και αρμονίας, η ακρίβέιά τους όμως σε εταιρείες όπως η esoteric με ενοχλεί...
Πέτρο σήμερα και αύριο έχω κλείσει ακροάσεις πλατό. Θα επικοινωνήσω αν χρειαστεί.
Neoptolemos αν βρεις χρόνο και διάθεση κάνε μία παρουσίαση του συστήματός σου. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Neoptolemos αν βρεις χρόνο και διάθεση κάνε μία παρουσίαση του συστήματός σου. Θα έχει πολύ νδιαφέρον.
Ηρθές Αθήνα φίλε? να βρεθούμε. Κάνε την βόλτα σου και πάρε στο τελος ενα clearaudio. Για κεφαλή το συζητάμε. Το ιδιο θα σου πει και ο Luxilla.
Συμφωνώ και εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.