Ενα γεμάτο ΣΚ με φίλους

Και κάτι τελευταίο. Ο ΑΓΔ άκουσε Sound και του άρεσαν ( ακούς Μανωλάκο; ). Άσε που ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν στο σπίτι Zounds και κάτι άλλα καταραμένα..

Ηταν οπως τοτε που πηγαιναμε εκδρομες με το σχολειο. Χαβαλες, μουσικες, αλκοολ, βολτα στα μπαρακια, εικονες που περνανε γρηγορα και μενουν χαραγμενες για παντα...

Δυστυχως, εχω την αισθηση οτι ο χρονος μας τελειωσε πολυ γρηγορα και δεν μειναμε με τους φιλους μας οσο θα θελαμε.

Σας ευχαριστουμε ολους για τη φιλοξενεια (ειδικα το Νικολα που ηρθε και τις δυο μερες απο Κιλκις για να μας δει)

Ελπιζω να συντομα, να ξαπαρουμε τα δισκακια μας και τις τεκιλες μας, να μπουμε στο αυτοκινητο και ν ρθουμε να σας ξαναδουμε.

Να στε ολοι σας καλα....

Πολύ μεγάλη (ποιοτητκά!) η παρέα και πολύ λίγος ο χρόνος που είχαμε στην διάθεσή μας.

Άντε και του χρόνου :HTEHETH63:

Υ.Γ Γιώργο Μπαϊραχτάρη έχουμε σε εκκρεμότητα ένα πρωϊνό καφέέέέ :grinning-smiley-043

έχω την εντύπωση ότι λείπουν φωτογραφίες....:twoguns:

λογοκρισία....

εγώ έχω την υποψία πως βάζουν μόνο τις φωτογραφίες που τους κολακεύουν :cool:
σε αντίθεση με εσάς, εκεί πάνω, που αυτοσαρκάζεσθε, όταν βάζετε δικές σας :grinning-smiley-043

τζόβενα είναι ακόμα, θα μάθουν....:rolleyes:

Απάντηση: Re: Ενα γεμάτο ΣΚ με φίλους

Νίκο, εδώ δεν χόρτασα εγώ....
(τι να λέμε τώρα):flipout:

όντως τα εύσημα της ΓΔ στον Guybrush :music-smiley-005:που ανέλαβε τον ρόλο σωφέρ και PR manager των επισκεπτών...

Κι εγώ δεν χόρτασα , και πού να χορτάσω αφού είχα δίπλα μου τον Τζιμάκο που τα σάρωσε όλα. . :flipout::flipout:
Κάτι φωτό με τα εδέσματα του Χατζή δεν τις βλέπω πουθενά , τι έγινε ?:grandpa:

Ήταν υπέροχη η παρέα . Φάγαμε – ήπιαμε - μιλήσαμε - περάσαμε καλά . Την επόμενη φορά πιστεύω να έχω περισσότερο χρόνο ν απολαύσω πιο πολύ την παρέα . Νάστε καλά παιδιά που ανεβήκανε και μας δώσατε την ευκαιρία να μαζευτούμε . -bye-

Re: Απάντηση: Re: Ενα γεμάτο ΣΚ με φίλους

Κι εγώ δεν χόρτασα , και πού να χορτάσω αφού είχα δίπλα μου τον Τζιμάκο που τα σάρωσε όλα. . :flipout::flipout:
...και να σκεφτεις Κωστα, οτι πριν ερθουμε στο τραπεζι καναμε σταση για κατι "βρωμικα" , καθως, οπως λεει και η παροιμια, ποτε μην τρως με αδειο στομαχι:grinning-smiley-043

Οσο για τις φωτογραφιες, και γω ανησυχω που δεν τις βλεπω. Κατι μαγειρευουν. Ποιος ξερει τι θα δουμε.

Σας ευχαριστουμε και σας περιμενουμε κατω....

τα γλυκά, τελικά, ήταν προσφορά του Μελίδη, που οφείλουμε να ευχαριστήσουμε...:firstprize::SFGSFGSF:

τα γλυκά, τελικά, ήταν προσφορά του Μελίδη, που οφείλουμε να ευχαριστήσουμε...:firstprize::SFGSFGSF:

... o Μελιδης, ειναι ονομα και πραγμα. Τον ευχαριστουμε ...

Και μερικα μουσικα στιγμιοτυπα απο το Σ/Κ

Wim Mertens στο δρομο για Θεσσαλονικη. Σκοταδι και οι νοτες του Βελγου ξεπεταγονται απ το πουθενα, οπως το χιονι ολογυρα μας . Μαγεια......

Σοφτ Μασιν στου Ντοκ. Αποτυπωμενη σε βυνιλιο η πρωιμη εποχη τους σε ενα σετ απο καταπληκτικα τραγουδια. Δημητρη, πρεπει να γραψεις για αυτο το δισκο.

Biosphere sτο δρομο της επιστροφης. Ο αρκτικος ηχος των βορειοευρωπεων αμπιενταδων μας απογειωσε...Οι τυποι εχουν ξεφυγει λεμε. Βρισκονται αλλου.....

εγώ έχω την υποψία πως βάζουν μόνο τις φωτογραφίες που τους κολακεύουν :cool:
σε αντίθεση με εσάς, εκεί πάνω, που αυτοσαρκάζεσθε, όταν βάζετε δικές σας :grinning-smiley-043

τζόβενα είναι ακόμα, θα μάθουν....:rolleyes:

Σιγά, εγώ είμαι πιο τζόβενο από αυτούς! :cool:

αφού ψάχνουν νύφες....:idea:

Αλλά μάλλον δεν είμαι σε ηλικία γάμου! :jester:

Last edited: