καλημερα φιλε μου,εχω κι εγω το dac της northstar ,κι αγορασα αυτο το μαραφετακι :
http://cgi.ebay.com/USB-to-Spdif-To...2e0c&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_3210wt_747
το οποιο εχει i2s out......
αλλαα..........
δεν ντουλευει ,γιατι οπως εμαθα ο καθε κατασκευαστης,ακολουθει δικη του συνδεσμολογια στην i2s,οποτε θα πρεπει να μαθουμε πως ειναι η εξοδος,αλλα και πως ειναι η εισοδος στο ντακ ωστε να φτιαξουμε το καταλληλο καλωδιο...
αν βεβαια εδω υπαρχει καποιος που γνωριζει κατι,ευπροσδεκτη οποιαδηποτε ενημερωση..:guitarist:
βεβαια κι ετσι (spdif) με το λαπτοπ ως πηγη εχω παρα πολυ καλο αποτελεσμα καλυτερο απο την spdif optical του laptop.
ναι αυτο που λες ειναι σωστο,αλλα απο οτι ξερω η συνδεση i2s,ακομα και για σηματα 44,1khz,που ειναι το cd,ακουγετε πολυ καλυτερα απο οτι η spdif,αποδειξη το transport της northstar,το οποιο παιζει αισθητα καλυτερα μεσω αυτης της συνδεσης (εγω το ακουσα κι επαθα)
το κακο ειναι οτι η northstar δεν αναφερει πουθενα σε πια pin απο την rg45 (i2s) παει τι,οποτε δυσκολευουν τα πραγματα για καποιον που θελει να χρησιμοποιησει αυτη την συνδεση (αν βεβαια ξερει κανεις κατι....)
Γεια σου, το usb ομως μεχρι στιγμης δεν παει πανω απο 24/96Khz, οποτε δεν κανουμε κατι.
Δημητρη εγω θετω το απλο ερωτημα εχει κανει καποιος εδω μεσα τις μετατροπες του Φικου και τι αποτελεσμα ειχε?Αν καποιος εχει δει το φως το αληθινο ας βοηθησει να το δουμε και εμεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.