ENA ΚΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Για να ακούσω τη σεβαστή γνώμη σας....
Προκύρηξη ειδικών φρουρών.
Πιθανότατα είμαι μέσα.
Είμαι υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.
Να μπώ στο τριπάκι να τα κάνω τα χαρτιά ή να κάτσω εκεί που κάθομαι?
Δε λέω,μια χαρά είμαι στην τράπεζα αλλά πάντα μου άρεσε η ιδέα ενός πιο "δραστήριου" επαγγέλματος όπως αυτό.
Απο την άλλη, ακούμε καθημερινά πόσα παιδιά πάνε άκλαφτα...
Ακούω απόψεις...

Για να ακούσω τη σεβαστή γνώμη σας....
Προκύρηξη ειδικών φρουρών.
Πιθανότατα είμαι μέσα.
Είμαι υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.
Να μπώ στο τριπάκι να τα κάνω τα χαρτιά ή να κάτσω εκεί που κάθομαι?
Δε λέω,μια χαρά είμαι στην τράπεζα αλλά πάντα μου άρεσε η ιδέα ενός πιο "δραστήριου" επαγγέλματος όπως αυτό.
Απο την άλλη, ακούμε καθημερινά πόσα παιδιά πάνε άκλαφτα...
Ακούω απόψεις...

Αν σε διαβάσει κανένας ειδικός φρουρός θα νομίζει πως τον κοροιδεύεις.

Αυτό σημαίνει ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το "λίγο πιο δραστήριο", πρέπει να σκεφθείς πιο μακροχρόνια....

καλό το δραστήριο, όχι για πολύ όμως !!!!!!:grandpa:

τι θές να κάνεις? να φυλάς σκοπιές στα Α.τμήματα και προσέχεις τα ανάρχια στα τα Εξάρχεια?

1)Δεν είσαι άνεργος.
2)Γίνε πιο "δραστήριος" μετά την τράπεζα.
3)Οι ειδικοί φρουροί δεν εργάζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.
4)Οι ειδικοί φρουροί έχουν βάρδιες.

That means NO????
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω...

Γιαυτό Μάνο. Για όλα τα παραπάνω που σου έγραψαν. Έχω φίλο ειδικό φρουρό στις Φυλακές εδώ στο νησί.
Όλοι ξεκίνησαν κάπως έτσι, και δύο χρόνια μετά προσπαθούν πλέον να χωθούν σε κάνα γραφείο.

Έχει πολύ καλά λεφτά, και καλά επιδόματα. Αλλά μέχρι εκεί.

Έχω φίλο μου ειδικό φρουρό που θα έκανε οποιαδήποτε θυσία για να πιάσει δουλειά σε τράπεζα.
Συνήθως φυλάει σκοπιά στα δικαστήρια και σε προξενεία ή σε σπίτια υπουργών (πρώην και νυν)
Να κάνετε ανταλλαγή θέσεων;
Σκέψου το καλά φίλε.

Ναί αλλά η εξουσία κι η στολή αρέσει κι ιδιαίτερα στα κορίτσια:AFADF0:

Re: Απάντηση: ENA ΚΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Ναί αλλά η εξουσία κι η στολή αρέσει κι ιδιαίτερα στα κορίτσια:AFADF0:

Και τα λεφτά επίσης... δεν ειναι ανάγκη να λές οτι είσαι τραπεζικός υπάλληλος... Απλά .. στέλεχος σε τράπεζα :grinning-smiley-043

Δεν ξέρω αν πληρώνονται "καλά" οι ειδικοί φρουροί.

Σίγουρα υπάρχει η ασφάλεια του δημοσίου και πιθανότατα μια σύνταξη σε μικρότερη ηλικία, με ένα στοιχειώδες εφάπαξ, και πιθανόν αρκετά επιδόματα κατά τη θητεία.

Πιθανόν να υπάρχουν θέσεις ειδικών φρουρών που να σε κάνουν να νιώθεις Rambo. Ισως οι καλύτεροι από κάθε σειρά να μπαίνουν στη φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας ή του Προθυπουργού, ή κάποιου σημαντικού υπουργού και αυτό να ακούγεται σημαντικό.

Στην πραγματικότητα οι Ειδικοί φρουροί καταλήγουν να είναι αστυνομικοί β' διαλογής, καθώς δεν έχουν "σπουδάσει" σαν τους πρώτους ενώ θα βρεθούν σε κάποιο Αστυνομικό τμήμα να κάνουν ότι κάνουν και οι υπόλοιποι αστυνομικοί στο περίπου.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στην υπηρεσία πρέπει να είναι το θέμα των μεταθέσεων, αλλά δεν το γνωρίζω καλά για να μπω σε λεπτομέρειες

Κάτσε στην τράπεζα, και βρες άλλο τρόπο να γίνεις "δραστήριος" (π.χ. αθλησου, πήγαινε καμιά εκδρομή κλπ).

Σε εφοριακός έχει τίποτα; (και "δραστήριος" να μην είσαι, οι κανονικές - δεν μου αρέσει το¨"νόμιμες" - αποδοχές είναι νομίζω πολύ καλύτερες από τους άλλους δημόσιους υπάλληλους....)

Το ίδιο γινότανε και με τους Πραιτωριανούς του Καίσαρα: Κάποιος πρέπει να μαζεύει τα λεφτά...

Δείτε και το τελευτάιο ένθετο του Έθνους "εργασία": Πώς να γίνετε εφοριακός. Δεν χρειάζονται και σπουδές: Ξεκινάς στα 18...

Λέω να μεταναστεύω σιγά-σιγά...

Last edited:
φίλε ούτε να το συζητάς !
αν όμως η ιδέα συνεχίζει να σε βασανίζει πάρε μια
ασπιρίνη και περίμενε να σου περάσει !!! :flipout::flipout:

Όταν το πρωτοδιάβασα μου ήρθε να τραβάω μαλλί!
Αλλά είπα να συγκρατηθώ μιας και υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιους λόγους δεν έχουν σχηματίσει εικόνα, ακόμα και γι απλά για πολλούς πράγματα.

Ρητά και κατηγορηματικά:
Αν είσαι "μόνιμος" υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, μην τολμήσεις και κουνηθείς από εκεί, εκτός πια κι αν σε τρέχουν πάαααρα πολύ άσχημα (μα πολύ όμως) ενώ παράλληλα τυχαίνει να είσαι σίγουρος, πως ο μισθός σου θα είναι για πολλά χρόνια από τους πιο χαμηλούς, πράγμα πολύ δύσκολο και για τις δύο προϋποθέσεις.

Το να θες να νιώθεις πιο "δραστήριος" στη ζωή σου, μπορείς να το πετύχεις με ένα κάρο εξω-εργασιακές σου δραστηριότητες, σύμφωνες κυριολεκτικά και με τα γούστα σου ανά περίοδο της ζωής σου. Δεν χρειάζεται να μπεις σε τέτοια "λούκια" τη στιγμή μάλιστα που είσαι εκεί που είσαι.
Δε μπορεί να μη γνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν και το ένα τους νεφρό (που λέει ο λόγος βέβαια), για να μπουν στη θεσούλα σου!

Εκτίμησε ψύχραιμα όλους τους παράγοντες που παίζουν σε κάθε εναλλακτική και είμαι σίγουρος ότι θα σου περάσει αυτή η "παρενέργεια" από την προφανή έλλειψη υγειών δραστηριοτήτων που λογικά έχεις.

Ηξερα εναν τυπο που δουλευε στην Εθνικη Τραπεζα στην Κερκυρα.
Ο τυπος ξεχωριζε σαν καμενο πιξελ εκει μεσα.
Μετα απο ενα εξαμηνο εξαφανιστηκε απο τα γκισε.
Τον πετυχα στο κοντογυαλο να μαθαινει τον κοσμο αλεξιπτωτισμο.
Αν ξεχωριζεις και εσυ καντηνε αμεσως.
Αν ομως ξεχωριζες, δεν θα ρωτουσες. Θα το εκανες.
Για αυτο ξεχωριζουν καποιοι, Δεν κοιταζουν-ρωτανε κανεναν, τους κοιταζουν....
Δεν συζητανε κανεναν, τους συζητουν...
Αφου το σκεφτεσαι, κατσε στα αυγα σου.
Φτιαξε την αμυνουλα σου, και κανε καταδρομες στα σιγουρα , και οτι αλλες ασφαλεις δραστηριοτητες αγαπας τις ελευθερες ωρες σου.