Ενα καλώδιο (HDMI) ρε παιδιά ?

15 μετρα καλωδιο 64 ευρω?

δε μου φαινεται σοι.

τι να πω.

hama μονο εγω εχω?
Έχω και εγώ 15αρι hama και παίζει μια χαρά!!
Όσο για τα Supra η δική μου εμπειρία είναι απογοητευτική....
15αρι δούλεψε 2 ώρες και μετά δεν κλείδωνε με τίποτα, πήρα το hama και ηρέμησα

για το x box 360 ποιο καλώδιο προτείνετε μεχρι 2 μέτρα?καλό να είναι από τιμή δεν με νοιάζει

για ψυχολογικους λογους εχω εδω και 3,κατι χρονια ultralink καμποσες δοκιμες με καμποσα καλωδια δεν μου εδειξαν κατι καλυτερο και ετσι εχω μεινει εκει
στο μελλον θα δω το 1,3b τι κανει με μελοντικο προβολεα

Τελικα πηρα αυτο
http://cgi.ebay.com/TITAN-Gold-HDMI...yZ149974QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
μου πήγε 53 ευρω με τα μεταφορικα. Το εχω 1 μηνα και παιζει 720ρ χωρις προβλημα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλα τα βυσματα
και δεν χωρανε στον εντοιχισμενο σωλήνα 3 ποντων. Λετε να το κοψω και να το ξανακολήσω ? Καπου διαβασα οτι το εκανε καποιος με επιτυχια.

Απάντηση: Re: Ενα καλώδιο (HDMI) ρε παιδιά ?

Τελικα πηρα αυτο
http://cgi.ebay.com/TITAN-Gold-HDMI...yZ149974QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
μου πήγε 53 ευρω με τα μεταφορικα. Το εχω 1 μηνα και παιζει 720ρ χωρις προβλημα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλα τα βυσματα
και δεν χωρανε στον εντοιχισμενο σωλήνα 3 ποντων. Λετε να το κοψω και να το ξανακολήσω ? Καπου διαβασα οτι το εκανε καποιος με επιτυχια.

Εάν δεν χωράνε τα βυσματα οριακά, τότε μπορείς να κανείς ότι έκανα και εγώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7842&page=3
διαφορετικά αν είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από την διάμετρο του σωλήνα τότε μάλλον δεν το γλιτώνεις το κόψε-ράψε..

Παραθετω την απαντηση που πηρα απο clicktronic,για τα καλωδια hdmi,σχετικα με προδιαγραφες....

Dear George,

my name is Andreas Conradt, I´m the productmanager in charge for these kind of items.

Our clicktronic serie up to 10m is compliant to HDMI standard 1.3b!!

But pls note: According to the HDMI V1.3b standard, there are 2 different frequencies.

=> 1. The non-equalized eye diagram requirements at 165MHz

=> 2.The equalized eye diagram requirements at 340MHz

HC 250 is belonged to the non-equalized product which frequency is 165MHz. If you want it to be 340MHz, it must be added with the equalizer. We are going to develop the equalized HDMI cable very soon.

If you have any question, pls don´t hesitate to contact me.

many thanks in advance

Υ.Γ Τωρα αυτο για την συχνοτητα δεν το πολυκαταλαβα..Λιγο που εψαξα στο Net,φαινεται οτι το hdmi 1,3(απλο/.a/.b) η κυριοτερη διαφορα του ειναι οτι αυξανει το bandwidth στα 340Mhz,χωρις να αναφερεται κατι για equalizer...Μηπως μου εγραψε μουφες????

Ακρως διαφωτιστικο!!!!!
Αρα καλα μου τα λεει ο ανθρωπος....εγω μαλ$*$*ομουν...

Συμφωνα λοιπον με το Link ανηκει στο 1.3 category2 165mhz,ικανο για 1080p @ 60Hz (148.5MHz)....

Υ.Γ Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του...(50ευρω/10μετρο,35/5metro)

Το clicktronic του πλαίσιο το πήρα και εγώ στα 15μ έπαιζε μόνο 576p( 720 και 1080i )ούτε κατά διάνοια .το δοκίμασα για καλό και για κακό και στην τηλεόραση ( Samsung s81 και στον προβολέα sanyo z5 )εχθές τελείωσα την εγκατάσταση στον τοίχο το atlona 15μ και παίζει μια χαρά και 1080i .εντάξει και εγώ πήγα να την βγάλω φθηνά με το clicktronic που η τιμή του είναι αστεία ( 65 ευρω ) αλλά δεν ,οπότε αναγκαστικά πήγα στο atlona 212 ευρω.