- 19 June 2006
- 8,661
Eάν συνδιάσουμε το τελευταίο μήνυμα του Μορφέα και το μήνυμα του Παναγιωτίδωφ, φτάνουμε σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Πρόσεξα ότι εκεί που είναι το bass reflex στα ηχεία του Γιώργου , στο site έχουν κάτι άλλο αντί για bsss reflex. Τι είναι αυτό;
Βαγγελη προσωπικα εγω δεν εχω ενα αλλα ,τρια Blue sky.
Ενα στο βασικο συστημα ,ενα στο δευτερο συστημα της B&O και ενα "καβα".
Δεν ξερω τι λενε μερικοι για το μικρο και αν εχει προβλημα το δικο τους πραγμα "πολυ πιθανον"αλλα το συγκεκριμενο ειναι,οτι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ Player εχω ακουσει ποτε στο συστημα μου .
Περιττο βεβαια να αναφερω ποσα players εχουν περασει απο τα χερια μου και ποιες σουπερ ντουπερ μαρκες.
Την πρωτη φορα που το ακουσα στο συστημα μου ,απο τα νευρα μου μου ερχοταν να παρω ολα τα μηχανηματα που εχω και να τα πεταξω απο το παραθυρο γιατι,αισθανομουν μεγαλος βλακας που εχω πεταξει τοσα εκατομμυρια για την αγορα τους.
Στο δια ταυτα τωρα συγκριτικα με το Levinson το "μικρο" παιζει για τα γουστα τα δικα μου ποιο αναλογικα, ποιο ισορροπημενα και με λιγοτερο κοκκο,βεβαια ολα αυτα που αναφερω εχουν σαν προυποθεση την αλλαγη του καλωδιου ρευματος του και τιποτα αλλο.
Δεν συζηταμε βεβαια στα προ Levinson players που ειχα ,τι τους εκανε μακαρι για καλωδια να ειχε μπανελες απο σουτιεν της γυναικας μου και ποιες φιρμες ηταν .
Οποιος λοιπον θελει ,το σπιτι μου ειναι ανοιχτο,να δημιουργηθει ενα πανελ ανθρωπων αιρετικων και μη σε ενα blind test και οποιος μαγκας βρει ποτε παιζει το blue sky και ποτε το Levinson ,θα βαλω στο κουτι του το Levinson και θα του το χαρισω,αν και νομιζω οτι σε τετοια περιπτωση θα θελει το blue sky μου που δεν το δινω με τιποτα.
Κατ επεκτασην ....ΚΑΝΕΝΟΣ αλλου!!!!!
Ειδες που σου λεω οτι ειμαι μπερδεμενος????![]()
Δηλ. εσυ, ο Μορφεας ,ο Μανωλακος,ο Τζωρτζακης,ο Παναγιωτιδης,ο Κωτσης,ο georgpyrg,o Κογιας,ο.......(γραψε οποιο αλλο ονομα θες)
ακυροι?????
Δεν νομιζω!!!!
Γνωμη μου...(δυσκολο,πολυεξοδο αλλα οχι ακατορθωτο)
Πρεπει να φροντισουμε να βρουμε καταλληλο χωρο που να εχει προσβαση ο καθενας απο μας για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης και αναφορας.
Μονο ετσι θα περιοριστει...... η κολοκυθοπιτα
Αν υπαρχει η διαθεση ,τα χρηματα νομιζω οτι μπορουμε να τα συγκεντρωσουμε...δεν νομιζω να πειναει κανεις απο δω μεσα...
Ονειρα θερινης νυκτος???????
Τζωρτζακη σιγα μην σε αφησω 15 λεπτα με το blue sky και το mark levinson.
Εσυ αγορακι μου στα πρωτα 30 δευτερολεπτα,θα ξερεις ποτε και ποια ωρα της ηλθε η τελευταια περιοδος της γκομενας που συναρμολογησε το blue sky,με ποσους ανδρες εχει παει στη ζωη της ,το νουμερο παπουτσιου και την μαρκα του ζελε που φορουσε ο πρωτος που της εκανε ερωτα.
Για τους επομενους που ακολουθησαν ουτε λογος ,αυτα ειναι ευκολα για σενα.
ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ!:devil-smiley-029:
Τζωρτζακη σιγα μην σε αφησω 15 λεπτα με το blue sky και το mark levinson.
Εσυ αγορακι μου στα πρωτα 30 δευτερολεπτα,θα ξερεις ποτε και ποια ωρα της ηλθε η τελευταια περιοδος της γκομενας που συναρμολογησε το blue sky,με ποσους ανδρες εχει παει στη ζωη της ,το νουμερο παπουτσιου και την μαρκα του ζελε που φορουσε ο πρωτος που της εκανε ερωτα.
Για τους επομενους που ακολουθησαν ουτε λογος ,αυτα ειναι ευκολα για σενα.
ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ!:devil-smiley-029:
...Εντάξει ρε "παλιόφιλε" , έγινες κατανοητός :smileJap:
...αλλά σε κάποια στιγμή θα ανταλλάξομεν ακροάσεις , μετά ποτού κλπ :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
....ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ:devil-smiley-029:
....συγγνώμη που δέν τα κατάφερα να παρευρεθώ με τον CENTER...
Να συμπληρώσω και κάτι που θυμήθηκα. Η ακρόαση των 802D δεν έγινε με τα Lamm.
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έπαιζε ο Theta.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.