Ενα μεγάλο ευχαριστώ....

Status
Not open for further replies.

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
...Στον αγαπητό μας μούτσο Ανδρέα Οικονομίδη, που λόγω εξαιρετικού επαγγελματικού
φόρτου, δεν μπορεί να είναι μαζί μας στο πόστο του Διαχειριστή και να προσφέρει τα μέγιστα, όπως εκείνος θέλει...

Ενα τεράστιο ευχαριστώ από εμένα για την προσφορά σου και την
εξαιρετική μας συνεργασία στην Κατηγορία του Δικάναλου, Αντρέ!!!

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στα δύσκολα επαγγελματικά σου καθήκοντα!!!

Αντρέα είναι κρίμα που δεν γίνεται να παραμείνεις ...

Πρώτα για τη φιλία σου και τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό σου, και εν συνεχεία για τη νηφαλιότητα που επεδείκνυες σε ώρες κρίσης ...

Ελπίζω να σου μένει έστω και λίγος χρόνος να συμμετέχεις και εδώ και στις εκδηλώσεις μας ...

Χίλια ευχαριστούμε Ανδρέα!

Να 'σαι πάντα καλά και στον ελεύθερο χρόνο σου μαζί μας!

Ευχαριστούμε Αντρέα και να σαι καλά! Εύχομαι να πάνε όλα καλά επαγγελματικά και να ρίχνεις και κανα βλέφαρο και από εδώ πού και πού.............

Ανδρέα, προτιμώ να το λάβω σαν ανάπαυλα. Θα περιμένω να γεμίσεις μπαταρίες!

Kουραγιο αγαπητε Αντρεα σε οτι ζορι τραβας στη δουλεια, περαστικα ειναι ολα.
Εξαλου ξερεις εσυ απο ζορια δε μασας.

Θα μας λειψεις πολυ ως διαχειριστης, απο την εποχη που ανελαβες την κατηγορια με τον καπετανιο ζησαμε χρυσες εποχες.

Εγω θα πω εις το επανειδιν, καλη δυναμη και ενα μεγαλο ευχαριστω!..

Last edited:
Ανδρέα, καλά κουράγια στη δουλειά σου εύχομαι!

Ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο... τι διοργανώσεις events, τι το moderation, τι ο χαρακτήρας σου γενικά... θα μας λείψεις, αλλά ελπίζω σε επάνοδο!

Ανδρέα ένα μεγάλο Ευχαριστω για όλα όσα προσεφερες με πολλή αγάπη! Διαχειρισταρα, να εισαι καλα και παρών στο forum έστω και σαν απλός μουτσος!
Posted via Mobile Device

Ανδρέα αν και σε ξέρω ελάχιστα, πρόλαβα να σχηματίσω τις καλύτερες εντυπώσεις για το άτομο σου.
Δεν σου κρύβω οτι τον τελευταίο καιρό ,έψαχνα συνεχώς να βρω πότε θα έγραφες ή θα οργάνωνες κάποια συνάντηση , για να κινηθεί λίγο και η high end κατηγορία... Δεν πειράζει όμως. Είμαι σίγουρος ότι και σαν απλό μέλος ,
δεν θα πάψεις να μας προσφέρεις ,τις πολύτιμες γνώσεις σου.:grinning-smiley-043

Αντρέα ευχαριστούμε πολύ. Όσο καιρό ήσουν διαχειριστής βοήθησες αφάνταστα, τόσο με την όλη σου παρουσία εντός φόρουμ, αλλά και με τις ακροάσεις που οργάνωσες.
Πάνω απ όλα όμως, δίδαξες ήθος. Ελπίζω να μην χαθείς απ το φόρουμ

Ανδρέα ήταν τιμή για την Δ.Ο. η συνεργασια σου . Εκανες πάρα πολλά σε λιγο χρόνο με την προθυμια σου και την διοργάνωση ποικιλίας εκδηλώσεων.

Ευχομαι ολοθερμα τα καλυτερα για σενα καί την οικογένειά σου..

Καλό κουράγιο γιά οσα συμβαίνουν στην δυσκολη αυτη περιοδο για την χώρα και η πόρτα φυσικά θάναι ανοικτή...

Πώς λέει και ο Μιχάλη ''ανάπαυλα''..

Με εκτίμηση.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Last edited:
Τι να πρωτοπει κανείς για τον Ανδρέα. Θλίβομαι για την απόφαση σου να αποχωρήσεις αλλά την σέβομαι απόλυτα μιας και κάποια πράγματα έχουν προτεραιότητα από το χόμπι μας. Απλά ελπίζω σύντομα να είσαι σε θέση να επανέλθεις και να συνεχίσεις το έργο που ξεκίνησες.
:grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.