Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Δυστυχώς οι ραγδαίες οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών μου έχουν στερήσει σχεδόν όλο τον ελεύθερο μου χρόνο.
Πιστεύω ότι οι διαχειριστές παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας κάθε κατηγορίας καθώς επίσης και στην επίτευξη του βασικού στόχου κάθε φόρουμ, που είναι η απελεύθερωση των γνώσεων και τη μετάδοσή τους σε όλα τα μέλη.
Αυτό επιτυγχάνεται με συντονισμένες δράσεις σε διάφορα μέτωπα τόσο μέσα στο ιντερνετικό περιβάλλον όσο και εκτός αυτού, πάντα σε φιλικό και πολιτισμένο περιβάλλον με κύριο άξονα την ενεργοποίηση των μελών και την παρότρυνση του μοιράσματος της γνώσης καθενός με τη δημιουργία ενός κλίματος που προβάλλει τον αλληλοσεβασμό μεταξύ μας (και όχι με την επίκληση ποινών).
Αυτή η προσπάθεια απαιτεί αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο κάθε διαχειριστή και όπως σας είπα δυστυχώς αυτή την εποχή δεν είμαι σε θέση να τον διαθέσω.
Καθότι η θέση του διαχειριστή είναι κομβική και όχι αυτοσκοπός ή αξίωμα, ενημέρωσα τον Καπετάνιο για την επιθυμία μου να βρεθεί ένα άλλο μέλος που θα έχει το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρει στο φόρουμ και την κατηγορία του δικάναλου αυτά που εγώ, αυτή τη χρονική στιγμή, δεν μπορώ.