Ενα μεγάλο ευχαριστώ....

Status
Not open for further replies.
Τα παιδια τα ειπαν ολα.Προσφερες παρα πολλα σε πολυ λιγο χρονο και μαζι με τον Καπτεν ξαναφρεσκαρατε την κατηγορια.
Αφου δεν γινεται αλλιως σου ευχομαι τα καλυτερα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σαι παντα καλα.Ολα τα αλλα ξεπερνιουνται.

Ανδρέα μου, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο προσωπικά και επαγγελματικά. Η παρουσία σου στο φόρουμ είναι (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω παρελθοντικό χρόνο) εξαιρετική από όποιο πόστο και αν το ''υπηρετείς''. Ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχή και να βρίσκεσαι σύντομα κοντά μας με τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα που σε διακρίνει!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Δυστυχώς οι ραγδαίες οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών μου έχουν στερήσει σχεδόν όλο τον ελεύθερο μου χρόνο.

Πιστεύω ότι οι διαχειριστές παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας κάθε κατηγορίας καθώς επίσης και στην επίτευξη του βασικού στόχου κάθε φόρουμ, που είναι η απελεύθερωση των γνώσεων και τη μετάδοσή τους σε όλα τα μέλη.
Αυτό επιτυγχάνεται με συντονισμένες δράσεις σε διάφορα μέτωπα τόσο μέσα στο ιντερνετικό περιβάλλον όσο και εκτός αυτού, πάντα σε φιλικό και πολιτισμένο περιβάλλον με κύριο άξονα την ενεργοποίηση των μελών και την παρότρυνση του μοιράσματος της γνώσης καθενός με τη δημιουργία ενός κλίματος που προβάλλει τον αλληλοσεβασμό μεταξύ μας (και όχι με την επίκληση ποινών).

Αυτή η προσπάθεια απαιτεί αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο κάθε διαχειριστή και όπως σας είπα δυστυχώς αυτή την εποχή δεν είμαι σε θέση να τον διαθέσω.
Καθότι η θέση του διαχειριστή είναι κομβική και όχι αυτοσκοπός ή αξίωμα, ενημέρωσα τον Καπετάνιο για την επιθυμία μου να βρεθεί ένα άλλο μέλος που θα έχει το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρει στο φόρουμ και την κατηγορία του δικάναλου αυτά που εγώ, αυτή τη χρονική στιγμή, δεν μπορώ.

-bye-

Ανδρέα χάρηκα που σε γνώρισα πριν αναλάβεις, χάρηκα διπλά όταν ανέλαβες, θλίβομαι τώρα που αφήνεις τη διαχείριση. Σου εύχομαι ότι καλύτερο επιθυμείς.

Καλή συνέχεια Ανδρέα !!
Τιμή του φόρουμ ολόκληρου η συμμετοχή σου, ελπίζω να βρεις κάποια στιγμή χρόνο κ να ξαναρχίσεις να συμμετέχεις.

Ανδρεα σου ευχομαι καλη δυναμη στα πραγματικα (απο δω και περα) δυσκολα καθηκοντα σου.

Καλή δύναμη, Ανδρέα και αναμένουμε την επιστροφή σου !!! -bye-

Τα καλυτερα και απο εμενα φιλε Αντρεα !!!!
Μακαρι να μην χαθουμε.
Σε Ευχαριστω για ΟΛΑ!!! (ξερεις εσυ)

Αντρέα,

στον πολύ λίγο χρόνο που έχουμε βρεθεί, σε έχω εκτιμήσει πάρα πολύ.
Κυρίως ως άνθρωπο, αλλά κ σαν "χομπίστα".
Το ήρεμο και πάντα καίριο ύφος σου ως διαχειριστής, είναι πολύ χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου και ένα στυλ που μου αρέσει, γιατί δείχνει σοβαρό και ισορροπημένο άνθρωπο. (σε αντίθεση με κάτι άλλους που όλο σπαθιά βγάζουν, απειλές και ρίχνουν κόσμο στα αμπάρια... :smash: - αστειεύομαι..)

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι εδώ τριγύρω θα είσαι (οι καλές συνήθειες δεν κόβονται...) και θα τα λέμε συχνά, ίσως και από κοντά αν επιτρέψουν οι συνθήκες (σε 2-3 χρόνια θα έχω φτιάξει ένα σύστημα της προκοπής να έρθεις να ακούσεις.. :jester:)

Οπότε βάλε σε σειρά τα πράγματα και από όποιο "πόστο" κι είναι θα τα λέμε μια χαρά!
Take care!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αλλωστε με κάλυψαν με τις τοποθετήσεις τους οι προηγούμενοι.

Αντρέα σ' ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου, για την προσφορά σου από την θέση του διαχειριστή της δύσκολης κατηγορίας του δικάναλου.

Ελπίζουμε να μην σε χάσουμε απ' τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του avclub.

Εύχομαι να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις δύσκολες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε την επιστροφή σου.

-bye-

Ανδρέα φίλε σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα προσέφερες στο να πάει το club πιο κάτω μαζί με τη δική σου συμβολή.

Εύχομαι υγεία και δύναμη για το μέλλον σε εσένα και την οικογένεια σου κι ελπίζω να είσαι στην παρέα και να τα λέμε όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν.

Status
Not open for further replies.