Δημήτρης Δ.
Supreme Member
- 21 June 2006
- 5,454
Ναι το ξερω, βρηκα εχθες το thread. Αλλα μαλλον το υψος δεν θα ειναι προβλημα.
Το δωματιο που ειναι το PC ειναι dedicated οποτε δεν ειναι υποχρεωτικο να μπουν τα ηχεια πανω στο γραφειο.
Βεβαια ο χωρος ειναι μικρος, 230x340, οποτε για μενα πιο σημαντικο ειναι το μηκος και το πλατος.
Αληθεια ποιες ειναι οι πληρεις διαστασεις τους? ΜxΠxY
Με καποιες προχειρες μετατροπες που εκανα απο το xls που εχει τα 126 βρηκα οτι οι εξωτερικες ειναι περιπου 18,05 x 23,95 x 124,04
Ποσο ακριβεις πρεπει να ειναι οι διαστασεις αυτες? Με δεδομενο παντα οτι χρησιμοποιουμε τη διατομη του ξυλου που μας προτεινει.
Και ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον δεν θα μπορεσω να βαλω τα ηχεια συμμετρικα στο χωρο. Το ενα απο αυτα δεν μπορει να παει πιο μακρυα απο το 130cm αποσταση απο τη θεση που θα καθομαι. Οποτε και το αλλο μαλλον σε περιπου τετοια αποσταση θα πρεπει να το βαλω.
Ειναι αρκετη?
Αλλιως η κατασκευη φαινεται σχετικα ευκολη, εκτος βεβαια απο τη γωνια της εσωτερικης σανιδας και φυσικα το γεμισμα. Αλλα αφου τα εχεις φτιαξει ηδη θα εχω ενα “μπουσουλα”. Αν και απο οτι μπορω να καταλαβω το γεμισμα εχει να κανει και με το χωρο, ή κανω λαθος?
Σκεφτομαι επισης, να τα οδηγησω με εναν gainclone, που προτεινε και ο Morfeas πιο πανω, με ενα ολοκληρωμενο ανα καναλι. Ειναι επαρκης αυτη η οδηγηση?
Και κατι τελευταιο, ηχητικα ειναι καλυτερο σε αυτο το χωρο να παω σε αυτην την υλοποιηση ή τελικα ειναι καλυτερα να φτιαξω τα bass reflex που δινει η fostex?
Σας ευχαριστω ολους για την υπομονη σας.![]()
Biger is better. Και το Gainclone επισεις. (Εχω τα 1875 και 3886, πολυ καλα και τα δυο, αλλα πιστευω οτι το καλυτερο που περασε απο το σπιτι μου ηταν το "προεδρικο" 3875) Επαρκεστατο για ενα 126