ενα τρομερο καλωδιο

Κάποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου ένα αντιγραμμένο από έναν φίλο...
Σίγουρα ακούς διαφορά όταν βάλεις μουσική μετά από αυτό το πράγμα που σου τινάζει τα αφτιά στον αέρα! Δεν ξέρω όμως αν τελικά κάνει δουλειά ή όχι... Μάλλον προς το χειρότερο μου φάνηκε εμένα... :p

Τόσο που δεν προσπάθησα καν να κάνω "αντίγραφο ασφαλείας". :flipout:

Αντιδραστήρα!!!!!!!

Τι να κάνω μάναμ;
Από τότε που το άκουσε η γυναίκα μου δεν είναι να βρέξει! Ακούω τον εξάψαλμο!
"Πάλι αυτή τη μ@λ@κία έβαλες; Κλείστο!"

Άσε που μετά από 5 ώρες πίου πίου χςςςςςςςςς ζινγκ τςςςςςς βάζεις Μαζωνάκη και νομίζεις ότι ακούς τα Χερουβίμ να τραγουδάνε!

Απάντηση: Re: ενα τρομερο καλωδιο

Τι να κάνω μάναμ;
Από τότε που το άκουσε η γυναίκα μου δεν είναι να βρέξει! Ακούω τον εξάψαλμο!
"Πάλι αυτή τη μ@λ@κία έβαλες; Κλείστο!"

Άσε που μετά από 5 ώρες πίου πίου χςςςςςςςςς ζινγκ τςςςςςς βάζεις Μαζωνάκη και νομίζεις ότι ακούς τα Χερουβίμ να τραγουδάνε!

Η μελωδία της ευτυχίας.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν βάλεις το ρέκβιεμ του Μότσαρτ ακούγεται σαν Μαζωνάκης μετά το strotiri ? (Black Ηιendmour).

Η Hiendού γιαγιά μου (γιατί είχα και μία κουφή) έλεγε ότι με το Purist ο ήχος μαλακώνει, γίνεται βιλούδο και σε κάνει να χαλαρώνεις στη θέση ακρόασης τόσο πολύ που μπορεί και να κοιμηθείς...

Συγκεκριμένα έλεγε αναφερόμενη στο purist "Όπως στρώσει θα κοιμηθείς" :BDGBGDB55:

Η Hiendού γιαγιά μου (γιατί είχα και μία κουφή) έλεγε ότι με το Purist ο ήχος μαλακώνει, γίνεται βιλούδο και σε κάνει να χαλαρώνεις στη θέση ακρόασης τόσο πολύ που μπορεί και να κοιμηθείς...

Συγκεκριμένα έλεγε αναφερόμενη στο purist "Όπως στρώσει θα κοιμηθείς"

οτι πιο εξυπνο εχω διαβασει τον τελευταιο μηνα
νασαι καλα
και μουφυγε η πικραδα απ το καμμενο παστιτσιο.

Συγκεκριμένα έλεγε αναφερόμενη στο purist "Όπως στρώσει θα κοιμηθείς" :BDGBGDB55:

:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ενα τρομερο καλωδιο

Mαλλον αυτος που το ειπε αυτο στη γιαγια σου αντιπροσωπευε αλλα καλωδια που ηθελε να της πουλησει. :slapface:

To purist ειναι οτι πιο κοντα στο "no cable".

Re: Απάντηση: Re: ενα τρομερο καλωδιο

To purist ειναι οτι πιο κοντα στο "no cable".

Το purist audio enhancer είναι το απόλυτο "no cable" μάναμ...
Όπως και ο απορροφητήρας, τα ταμπόν και το καμένο παστίτσιο του Θανάση...
Μάλιστα για να το αποδείξουν το κυκλοφορούν σε CD... :flipout:

Για να μην χαλάτε τα χονδρά , αγοράστε με ψιλά τα καλώδια της Νanotech. Εγώ πάντως το Golden Presence θεωρώ ότι πρέπει να πωλείται μαζί με τα Proac. Μatching is magic. Τσεκάρατε βρε το Auditorium23 ?

Γι'αυτό δεν κοιμόμουν καλά, δεν τα είχα στρώσει......:rifle: :damnyou:

Το καλύτερο καλώδιο είναι αυτό που δεν επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σκύλου. Είναι αόρατο. Σαν να μην υπάρχει.

( Δεν θα αγόρασα ποτέ καλώδιο που θα λεγόταν Second. Το First γιατί δηλαδή , δεν κάνει ? )

Πείτε μου γιατί τα Τara Labs Zero έχουν πάνω από 10 χιλιάρικα ..?

Last edited: