εναρξη αναζητησης τηλεορασης!

mitsos_athens

New member
25 January 2008
36
Νεος και γω οσο αφορα το avc club, αλλα οχι οσο αφορα το χωρο της εικονας και της υψηλης πιστοτητας.
Ξεκινησα τις πρωτες ματιες για ευρεση τηλεορασης...Γενικα σταθμιζωντας τις αναγκες μου ειμαι πιο κοντα στην αγορα plasma χωρις ομως να λεω οχι στις lcd..Ετσι εκανα την πρωτη μου επισκεψη σε γνωστο πολυκαταστημα του φαληρου ,ετσι για μια πρωτη ματια...Εμεινα εκει περι τη 1/30 ωρα...δε με ενοχλησε κανενας υπαλληλος που για μενα αυτο θετικο ειναι γιατι δε θελω περιεργες γνωμες και αποψεις απο εντελως ασχετους..σιγουρα υπαρχουν και υπαλληλοι με γνωσεις..αλλα που πηγαν ολοι αυτοι??γενικα απογοητευτηκα απο τα τηλεοπτικα σηματα σχεδον ολων των lcd,,καπως καλη αποδοση σε αυτο τον τομεα ειχαν τα μοντελα απο 1500 ευρω και πανω που και παλι απειχαν πολυ απο αυτο που οριζουμε ως χορταστικη ποιοτητα εικονας...απο οι lcd που μου αρεσαν εκει μεσα ηταν γενικα της σονυ..η w 3000 μου κεντρισε φυσικα το ενδιαφερον αλλα ειναι εκτος προυπολογισμου.ειδα επισης την kdl 40v2530e που για τα λεφτα της μου αρεσε...οσο αφορα τις plasma ειδα αμεσως τις panasonic και οντως με κερδισε και μενα η th 42 px70E.. πολυ καλη στο τηλεοπτικο σημα....ηταν αυτη που στα ματια μου προσεγγιζε αρκετα αυτο που μου προσφερει η crt 29αρα phillips που ειχα αγορασει το 2000..επισης αρκετα ομορφη στα ματια μου ηταν η phillips 42 pfp 5532..οταν εφυγα απο το καταστημα ημουν πλεον κατασταλαγμενος του τι μπορει να κανει η καθε μια τεχνολογια (plasma kai lcd)...και βεβαια ποσο δρομο εχουν ακομα μπροστα τους οι lcd για να δειξουν σωστο τηλεοπτικο σημα..

η δικη μου δεν εχει πολυ δρομο
και εχει τεραστιες διαφορες απο τις crt οντως..δεν τρεμοπαιζει ,δεν καιει τα ματια,βλεπω λεπτομερειες στα προσωπα που η crt δεν τις δειχνει και οταν την ταισεις με καλο σημα(βλεπε dvd) ειναι αλλου

Ποιά είναι η δική σου vasdar?

Eχεις ηδη 7 ποστ και δεν ξερεις ποια ειναι η LCD του vasdar ?
Θυμισε στους συντονιστες οταν φτασεις στα 10 να σου δωσουν μια παρατηρηση για απρεπη συμπεριφορα σε αλλο μελος :flipout::flipout:

Eχεις ηδη 7 ποστ και δεν ξερεις ποια ειναι η LCD του vasdar ?

Βασικά ο vasdar πρέπει να βάλει:

Location: Δίπλα στη Λίμνη, απέναντι από τη sony 46x3500 :Banane0:

Oι CRT παντως δεν φημιζονται για την εικονα τους , τα χρωματα για παραδειγμα ειναι υπερκορεσμενα σε σχεση με την πραγματικοτητα οποτε το οτι οι πλασμα σου φανηκε να δειχνουν σαν CRT δεν μου ακουγεται σαν θετικο στοιχειο.

Κατα τ' αλλα συμφωνω οτι στα 1000-1500 ευρω μια πλασμα σιγουρα δειχνει καλυτερα απο μια LCD αντιστοιχης τιμης.

Βασικά ο vasdar πρέπει να βάλει:

Location: Δίπλα στη Λίμνη, απέναντι από τη sony 46x3500 :Banane0:

a055.gif
a045.gif

Αυτο ουτε το δικο μου διεστραμενο μυαλο θα μπορουσε να το σκεφτει ........
a045.gif

Oι CRT παντως δεν φημιζονται για την εικονα τους , τα χρωματα για παραδειγμα ειναι υπερκορεσμενα σε σχεση με την πραγματικοτητα οποτε το οτι οι πλασμα σου φανηκε να δειχνουν σαν CRT δεν μου ακουγεται σαν θετικο στοιχειο.

Κατα τ' αλλα συμφωνω οτι στα 1000-1500 ευρω μια πλασμα σιγουρα δειχνει καλυτερα απο μια LCD αντιστοιχης τιμης.
δεν ειπα οτι μου φανηκε να δεισχνουν σαν CRT οι plasma. Απλα οτι προσεγγιζουν.Και για να γινω πιο αναλυτικος εννοω συμφωνα με αυτα που ειδα,οτι εχουν αυτη τη φυσικοτητα που θυμιζει μια crt....σε καμμια περιπτωση η crt δεν ειναι καλυτερη απο τις τεχνολογιες lcd και plasma.οπως καταλαβα γενικα πρεπει να δωσεις περισσοτερα χρηματα για να δεις καλο τηλεοπτικο σημα απο μια lcd se σχεση με την πλασμα....οι φτηνες lcd εμενα παντως στο τηλεοπτικο δε με ικανοποιησαν ..και ας ειναι χαμηλοτερης αναλυσης οι crt kai ας εχουν κορεσμενα χρωματα και οτιδηποτε.ειναι κατι σαν το hi fi που ενας ενισχυτης εχει χειροτερα χαρακτηριστικα απο εναν αλλο, αλλα στο τελικο αποτελεσμα να ακουγεται καλυτερα..

και ας ειναι χαμηλοτερης αναλυσης οι crt kai ας εχουν κορεσμενα χρωματα και οτιδηποτε.ειναι κατι σαν το hi fi που ενας ενισχυτης εχει χειροτερα χαρακτηριστικα απο εναν αλλο, αλλα στο τελικο αποτελεσμα να ακουγεται καλυτερα..

Επειδη εχει συνηθισει το ματι σου (οπως και το δικο μου στο παρελθον) απο την πολυχρονη συμβιωση με τις CRT στα υπερκορεσμενα χρωματα , δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι η σωστη εικονα.

το οτι εχουμε μια κανονικη....(smoothbore που εισαι να συμπληρωσεις τα κενα?)

δεν σημαινει οτι δεν βλεπουμε το μανουλι που κυκλοφοραει στο απεναντι πεζοδρομιο οσο δυνατη και να ειναι η δυναμη της συνηθειας:flipout::flipout:

Επειδη εχει συνηθισει το ματι σου (οπως και το δικο μου στο παρελθον) απο την πολυχρονη συμβιωση με τις CRT στα υπερκορεσμενα χρωματα , δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι η σωστη εικονα.
νομιζω ο καθενας μπορει να αντιληφθει ποια ειναι τα ορια ποιοτητας της εικονας που παρεχει η καθε μια τεχνολογια...δεν αναφερθηκα σε συγκριση CRT με τις αλλες δυο τεxνολογιες.αναφερομαι σε χαρακτηριστικα οπως αληθοφανεια,ρεαλισμος....σε καμμια περιτωση δεν αναφερα τεχνικα χαρακρηριστικα.αλλα οπως ομως και συ πολυ σωστα λες οτι ειναι και μια συνηθεια η συμβιωση με τη crt...Σιγουρα ομως δε θα ηθελα να συνηθισω σε καποια μετριας υλοποιησης lcd ή plasma.

Μητσο,

Παρε μια 42αρα πλασμα στο χιλιαρικακι για να βλεπεις τηλεοραση, και του χρονου με το καλο παιρνεις και εναν φουλ ειτς ντι προτζεκτορα μαζι με ενα μπλου-ρει να βλεπεις και τις ταινιουλες σου.

Καλες αγορες.

Μητσο,

Παρε μια 42αρα πλασμα στο χιλιαρικακι για να βλεπεις τηλεοραση, και του χρονου με το καλο παιρνεις και εναν φουλ ειτς ντι προτζεκτορα μαζι με ενα μπλου-ρει να βλεπεις και τις ταινιουλες σου.

Καλες αγορες.
θα ελεγα οτι ειμαι πολυ κοντα στο να καταληξω σε αγορα plasma σε αυτη την κατηγορια τιμης..και οπως πολυ σωστα αναφερεις...ταινια=προτζεκτορας και τα παελκομενα του για υψηλη ευκρινεια...
θελω επισης να δω και πλασμα απο pionneer αλλα μαλλον η φιρμα δε πρεπει να ειναι και πολυ δημοφιλης στα μεγαλα πολυκαταστηματα...

Ειπαμε οτι οι " μελαχρινες" ειναι ποιο cool απο τις ξανθες ,τις καστανες και αυτες που τα βαφουν (aurea)...............και συ θελεις να κλεισης " πρωτο " ραντεβου στη Μονικα Μπελουτσι ?

Ειπαμε οτι οι " μελαχρινες" ειναι ποιο cool απο τις ξανθες ,τις καστανες και αυτες που τα βαφουν (aurea)...............και συ θελεις να κλεισης " πρωτο " ραντεβου στη Μονικα Μπελουτσι ?

Αν ξέρει να τη χειριστί , γιατί όχι;