Εναρξη online εκπομπης AVClub

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Μια νεα συνεργασια εκλεισε.
Την Παρασκευη 14 Ιουλιου οπως και καθε Παρασκευη στις 10μμ εως τις 12μμ θα μπορειτε να ακουτε την δικη μας εκπομπη ζωντανα μεσω του Α100 net radio απο οπου και να βρισκεστε αρκει να εχετε internet συνδεση.
Φυσικα θα υπαρχει σε καθε εκπομπη καλεσμενος "εκπληξη" καθως επισης θα μπορειτε να κανετε και τις αφιερωσεις σας μεσω του AVClub αλλα και να ζητησετε και το τραγουδι που θελετε να ακουσετε και πολλα αλλα που θα ανακοινωθουν στον αερα.
Ειναι μια νεα προσπαθεια του AVClub η οποια ευελπιστουμε να παει καλα.
Και φυσικα πως να μην παει καλα εφοσον θα υπαρχει η δικη σας συμμετοχη...
Ηδη εγινε μια πιλοτικη εκπομπη την περασμενη Παρασκευη και τα δειγματα εδειξαν οτι θα πρεπει να το συνεχισουμε official πλεον.
Περιμενουμε την συμμετοχη σας ζωντανα την Παρασκευη και καθε Παρασκευη.

:music-smiley-005:

YΓ. Περιμενουμε και τις δικες σας προτασεις.....

Τελειο!

Εξηγηστε μου ομως κατι...

Μπορω και ακουω Rock Fm, Gold, Red μερικες φορες αλλά οχι τον Α100!!!

Τι συμβαινει?

Αγγελος said:
Τελειο!

Τι συμβαινει?

Να προσθεσω οτι μπαινω από την δουλεια μου (δηλ. γρηγορη συνδεση). ΘΕμα περιορισμων δεν ξερω αν μπαινει γιατι μαλλον θα με εμπόδιζε και στους άλλους σταθμούς.
Αν μεχρι την Παρασκευη δεν βρω άκρη θα κανω βομβιστικη επίθεση στον Α100:flipout:

Eύγε για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς όμως εγώ έχω mac οπότε και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τίποτα από αυτά...

Αγγελος said:
Τελειο!

Τι συμβαινει?

Up!!!:frown:

Μηπως ακους με firefox ? Δοκιμασε και με explorer να δεις αν σου κανει τα ιδια. Εμενα παντως και με explorer αλλα και με firefox παιζει μαι χαρα απο το σπιτι που ακουω.

Οχι Νικο, με ΙΕ ακουω.

Στην αρχή υπέθεσα ότι υπήρχαν καποιοι περιορισμοι από την εταιρεια αλλα μετα δοκιμασα τον Rock Fm και σε 3-4 δευτερόλεπτα συνδεεται!
Το ίδιο και με τον Gold.
Οχι ομως με τον Α100...