Εναρξη online εκπομπης AVClub

Όλα να πάνε καλά, καλή αρχή, και καλή επιτυχία..αν και όπως προείπε ο Γιάννης είναι σίγουρη!!!!

Νίκος Μπαβιόλης said:
Με dialup που το δοκιμασαμε επεζε μια χαρα . Κανε καμμια δοκιμη.

Ευχαριστώ Νικόλα θα το δοκιμάσω και πάλι συγχαρητήρια ελπίζω να μας επιφυλάσετε ανάλογες εκπλήξεις και στο μέλλον:fahne90:

Λετε να τον προλαβαινουμε τον ΜΗΤΣ στις αφιερωσεις???:flipout: :flipout:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ιδεα πάντως (αν ήταν και καθημερινη η εκπομπή...):grinning-smiley-043

Αγγελος said:

Δεν το κανουμε για να μην καταντησουμε "γραφικοι" . Μακαρι να ειχαμε ολο το χρονο με το μερος μας και να μην ειχαμε αλλες ασχολιες.... Αλλα δυστηχως...

Re: Απάντηση: Εναρξη online εκπομπης AVClub

Αγγελος said:

Δυστυχώς (ή ευτυχώς για μερικούς :grinning-smiley-043 ) φίλε εγώ δεν μπορώ να ακούσω ούτε από το site του σταθμού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εναρξη online εκπομπης AVClub

MHTΣ said:
Δυστυχώς (ή ευτυχώς για μερικούς :grinning-smiley-043 ) φίλε εγώ δεν μπορώ να ακούσω ούτε από το site του σταθμού.

Nα παρεις τρανζιστοράκι για να ακους τοτε ή απο το κινητό :music-smiley-005::grinning-smiley-043

Καλή επιτυχία κι από εμένα παιδιά! Περιμένουμε πως και πως!!! :firstprize: -bye-

Ποιοι θα ειναι στην εκομπή?

Φανταζομαι ότι τουλαχιστον από το ραδιοφωνάκι θα μπορεσουμε να σας ακούσουμε.

Στην επαρχία πιάνει?

Φιλοι μου ο σταθμος ακουγεται προς το παρον μονο μεσω internet και πολυ πολυ συντομα θα τον ακουσετε και στους 106 στα fm αν δεν κανω λαθος.
Οποιοι εχουν internet απο ολο τον κοσμο μπορουν να ακουσουν κανονικα την εκπομπη την οποια θα κανω εγω και θα υπαρχει καθε εβδομαδα και ενας καλεσμενος.

Καλεσμενος?:music-smiley-005:

Πρωτος ποιος θα ειναι?

Ο ΓΔ?:flipout:

Πάντως ανυπομονούμε...​

Παντως την ερχομενη Παρασκευη θα εχουμε τον ΓΙΓΑ στα μικροφωνα του σταθμου.
Για αυτην την Παρασκευη κανονιζεται για το ποιος θα ειναι μαζι μου.

Αγγελος said:
Καλεσμενος?:music-smiley-005:

Πρωτος ποιος θα ειναι?

Ο ΓΔ?:flipout:

Πάντως ανυπομονούμε...​

Ναί, ήταν να πάω αλλά μόλις έμαθα οτι έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν ακούς τον σταθμό απο τον υπολογιστή σου το ανέβαλλα...-bye-

Μπάμπης Κολέζας said:
Ναί, ήταν να πάω αλλά μόλις έμαθα οτι έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν ακούς τον σταθμό απο τον υπολογιστή σου το ανέβαλλα...-bye-

Αυτό...πόνεσε!!!
36_11_7.gif

Αγγελος said:
Αυτό...πόνεσε!!!
36_11_7.gif

Γιατί; Επειδή σε προσέχω; ;)
Αν θέλεις όμως μπορούμε να πάμε παρέα... Άστο το AV... για μεταγραφές θα μιλήσουμε εμείς...:firstprize: :cool:

Μπάμπης Κολέζας said:
Γιατί; Επειδή σε προσέχω; ;)
Αν θέλεις όμως μπορούμε να πάμε παρέα... Άστο το AV... για μεταγραφές θα μιλήσουμε εμείς...:firstprize: :cool:

Τέλειο αλλά δουλευω!!! Αν κανονισουμε όμως κατα την διαρκεια του Ch.L ΜΕΣΑ!!!

Ποιος θα κατσει να μας ακούσει όμως δεν ξέρω.... :flipout:

Νίκος Μπαβιόλης said:
Φιλοι μου ο σταθμος ακουγεται προς το παρον μονο μεσω internet και πολυ πολυ συντομα θα τον ακουσετε και στους 106 στα fm αν δεν κανω λαθος.
Οποιοι εχουν internet απο ολο τον κοσμο μπορουν να ακουσουν κανονικα την εκπομπη την οποια θα κανω εγω και θα υπαρχει καθε εβδομαδα και ενας καλεσμενος.
Κι εγώ που θα βρω internet στις 10 το βράδυ για να σας ακούω!!!!!!!!!:chinscratch: :music-smiley-004:
Με βλέπω να τρέχω σε κανένα internet cafe......:music-smiley-005:

Νίκος Μπαβιόλης said:
Οποιοι εχουν internet απο ολο τον κοσμο μπορουν να ακουσουν κανονικα την εκπομπη την οποια θα κανω εγω .
Νίκο ....και θα υπαρχει καθε εβδομαδα και ενας καλεσμενος από το AVClub?:ernaehrung004:

Νικόλ said:
Κι εγώ που θα βρω internet στις 10 το βράδυ για να σας ακούω!!!!!!!!!:chinscratch: :music-smiley-004:
Με βλέπω να τρέχω σε κανένα internet cafe......:music-smiley-005:

10 το βράδι????:eek: :eek:

Ε, τότε αλλάζει!!! Νομιζα το πρωί...:bang: :blush:

Ειδικα για αυριο δεν γίνεται (παω να μαζεψω την οικογενεια από τις παραλίες) αλλά από τις επόμενες...