Νίκος Μπαβιόλης said:Με dialup που το δοκιμασαμε επεζε μια χαρα . Κανε καμμια δοκιμη.
Αγγελος said:Λετε να τον προλαβαινουμε τον ΜΗΤΣ στις αφιερωσεις???![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ιδεα πάντως (αν ήταν και καθημερινη η εκπομπή...)![]()
Δυστυχώς (ή ευτυχώς για μερικούςΑγγελος said:Λετε να τον προλαβαινουμε τον ΜΗΤΣ στις αφιερωσεις???![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ιδεα πάντως (αν ήταν και καθημερινη η εκπομπή...)![]()
MHTΣ said:Δυστυχώς (ή ευτυχώς για μερικούς) φίλε εγώ δεν μπορώ να ακούσω ούτε από το site του σταθμού.
Αγγελος said:Καλεσμενος?:music-smiley-005:
Πρωτος ποιος θα ειναι?
Ο ΓΔ?![]()
Πάντως ανυπομονούμε...
Μπάμπης Κολέζας said:Ναί, ήταν να πάω αλλά μόλις έμαθα οτι έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν ακούς τον σταθμό απο τον υπολογιστή σου το ανέβαλλα...![]()
Αγγελος said:Αυτό...πόνεσε!!!
![]()
Μπάμπης Κολέζας said:Γιατί; Επειδή σε προσέχω;![]()
Αν θέλεις όμως μπορούμε να πάμε παρέα... Άστο το AV... για μεταγραφές θα μιλήσουμε εμείς...:firstprize:![]()
Κι εγώ που θα βρω internet στις 10 το βράδυ για να σας ακούω!!!!!!!!!:chinscratch: :music-smiley-004:Νίκος Μπαβιόλης said:Φιλοι μου ο σταθμος ακουγεται προς το παρον μονο μεσω internet και πολυ πολυ συντομα θα τον ακουσετε και στους 106 στα fm αν δεν κανω λαθος.
Οποιοι εχουν internet απο ολο τον κοσμο μπορουν να ακουσουν κανονικα την εκπομπη την οποια θα κανω εγω και θα υπαρχει καθε εβδομαδα και ενας καλεσμενος.
Νίκο ....και θα υπαρχει καθε εβδομαδα και ενας καλεσμενος από το AVClub?:ernaehrung004:Νίκος Μπαβιόλης said:Φιλοι μου ο σταθμος ακουγεται προς το παρον μονο μεσω internet και πολυ πολυ συντομα θα τον ακουσετε και στους 106 στα fm αν δεν κανω λαθος.
Οποιοι εχουν internet απο ολο τον κοσμο μπορουν να ακουσουν κανονικα την εκπομπη την οποια θα κανω εγω .
Νικόλ said:Κι εγώ που θα βρω internet στις 10 το βράδυ για να σας ακούω!!!!!!!!!:chinscratch: :music-smiley-004:
Με βλέπω να τρέχω σε κανένα internet cafe......:music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.