Το μηχανημα συνεχιζει να εχει τη ρυθμιση σε πολλα σημεια του gamma για την διορθωση τυχον ομοιομορφιας των πανελ?
...φτου ρε γμτ...:slapface:Γι αυτά τα ελάχιστα που είδα όμως, και συνυπολογίζοντας την τιμή του, συν την τιμή της λάμπας συν το γεγονός οτι δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί μετά από 200-300 ώρες, μάλλον δεν θα προχωρούσα στην αλλαγή του JVC.
Εξαιρετικη παρουσιαση Τακη.
Συγχαρητήρια.
Γνωριζουμε περίπου τιμή και ημερ. κυκλοφοριας;
Οχι πως ενδιαφερομαι ο ιδιος.....![]()
Αυτό τώρα πως να το εκλάβω......:chinscratch:?Γι αυτά τα ελάχιστα που είδα όμως, και συνυπολογίζοντας την τιμή του, συν την τιμή της λάμπας συν το γεγονός οτι δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί μετά από 200-300 ώρες, μάλλον δεν θαπροχωρούσα στην αλλαγή του JVC.
Αυτό τώρα πως να το εκλάβω......:chinscratch:?
Μπάμπη ψάχνεσαι η μου φαίνεται????
Μάλλον σε εντυπωσίασε ο 200άρης σε ορισμένα σημεία...!!
Τι είναι αυτό ρε Μπάμπη;
Ακομα κι εγω πουμαι παλαιολιθικος crtακιας απο τοτε πουκατσα κι εφτιαξα htpc -με περιπου 350ευρακια και κομματια 3 ετων(μονο SD)- ταχω χασει τι κανει,εγω θα σουλεγα να κατσεις να παιξεις με το πισι και να πας μονο σε προβολεα.....:grandpa:
Δημήτρη γι' αυτό με βλέπεις διστακτικό... το σκέφτομαι.
Με τον scaler μπορώ να κάνω πολλές δουλειές και ουσιαστικά να μην με νοιάζει σχεδόν καθόλου αν έχει ή δεν έχει ρυθμιστικά ο προβολέας. Επίσης είναι ταυτόχρονα και switcher με 2 HDMI out (TV και προβολέας) κι έτσι λύνω πολλά προβλήματα.
Τα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις με τον συγκεκριμένο scaler πχ στη ρύθμιση του gamma είναι απίστευτο...
Από 9880.00 έως 10750 στην Ελλάδα ηδη
με τοσα βαζω αλουμινια στο σπιτι ........:jester::jester:
και κανει οντως δουλεια ;;;; σε συγκριση με ενα καλο HTPC ειναι ακομα καλυτερος ;;
Η τιμή είναι για τον προβολέα προφανώς κι όχι για τον scaler...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.