Ενας Λιγότερος

πριν λίγα χρόνια, στην τελευταία του συνέντευξη, είχε δηλώσει: "δεν μετανιώνω για όσα έκανα, δεν σκότωσα κανέναν, δεν διέταξα το θάνατο κανενός, είμαι καλός χριστιανός". τελικά, εκτός από την ίδια μούρη, τα γουρούνια μιλάνε και την ίδια γλώσσα ...

πριν λίγα χρόνια, στην τελευταία του συνέντευξη, είχε δηλώσει: "δεν μετανιώνω για όσα έκανα, δεν σκότωσα κανέναν, δεν διέταξα το θάνατο κανενός, είμαι καλός χριστιανός". τελικά, εκτός από την ίδια μούρη, τα γουρούνια μιλάνε και την ίδια γλώσσα ...

τελικα ολα τα Γουρουνια ειναι ΟΛΟΙ θεοσευουμενα Γουρουνια .....
αυτο μου κανει εντυπωση ...... νομιζουν οτι εχουν θεικη εντολη να αφανιζουν .......:slapface:

H Θάτσερ που έχει αρκετούς λάτρεις(γούστα είναι αυτά) και 'έβαλε σε τάξη' τούς Αγγλους,είχε τον Πινοτσέτ βασικό σύμμαχο στά Φώκλαντς.Χτές δήλωσε ότι θά τής λείψει.
Ειναι ειλικρινής η κυριούλα σε αυτό που πιστευει.Το εκτιμώ πιό πολύ απο διάφορους που ξαφνικά τώρα ανακαλύψανε τα εγκλήματα τού καθάρματος.
Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι εκτιμώ την ´σιδηρά κυρία´.Ο άκαμπτος νεοφιλελευθερισμός της τσάκισε ολόκληρες στρατιές εργαζομένων ,καταδικάζοντάς τους σε φτώχια.
Ο Ντιέγκο πάντως τήν νίκησε.;)