Ενας μήνας η χαρά του...

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Εχω ένα CDp της Tangent από τη σειρά EXEO που αγόρασα πρίν από ένα μήνα ακριβώς ! Παίζει περίπου κανένα εξάωρο τη μέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο και την απόδοσή του, όσο και από τη σχεδίασή του...

Σήμερα όμως πριν κανα δύωρο το έπιασε μάλλον το κακό το μάτι :flipout:...εκεί που άκουγα ένα ωραίο δισκάκι, σταμάτησε μόνο του, γράφει στην οθόνη απλά LOADING και μετά από μερικά δευτερόλεπτα NO DISC !!!!! ...σκέφτηκα ότι ίσως κάπου να κόλλησε ο μηχανισμός και δοκίμασα μερικά ακόμα δισκάκια, αφού το tray δουλεύει κανονικά, αλλά τζίφος !...απλά γράφει LOADING και μετά από λίγο NO DISC...

Ψιλοστεναχωρέθηκα ρε γμτ βραδιάτικα, αλλά θα πάρω την ΕΤΥΤ που τα αντιπροσωπεύει να μου υποδείξουν κάποιο σέρβις στην περιοχή μου να το πάω, ή να το πάω από εκεί να το κοιτάξουν...Ενα μήνα μόνο ρε γμτ, είπαμε κινεζιές αλλά όχι κι έτσι :flipout:

Θα ενημερώνω για την πορεία του...

παναθεμα σε, το μπουκωσες κατευθειαν με Ζαζοπουλους το μηχανημα και παρεδωσε πνευμα. :flipout:

το εβγαλες απο τη μπριζα και να το ξαναβαλεις μετα?

παναθεμα σε, το μπουκωσες κατευθειαν με Ζαζοπουλους το μηχανημα και παρεδωσε πνευμα. :flipout:

το εβγαλες απο τη μπριζα και να το ξαναβαλεις μετα?

Δεν θα το πιστέψεις αδερφέ, αλλά το Δέκα Χρόνια κομμάτια του Σαββόπουλου άκουγα την ώρα που το έπαθε...:flipout:

Ναι το έβγαλα και το άφησα κανα μισάωρο, αλλά δεν συνήλθε...

αυτο δεν ειναι προγραμμα για το μηχανημα, ειναι ασκηση θαρρους, ψυχαναλυση: Απο Ζαζο σε Pavlov's Dog και μετα Σαββοπουλο. Και ο Γιωσαφατ να ταν θα σπαγε! :flipout:

παρε ενα τηλ αυριο ETYT γιατι μπορει να χρειαστει να το πας εκει που το αγορασες..

αυτο δεν ειναι προγραμμα για το μηχανημα, ειναι ασκηση θαρρους, ψυχαναλυση: Απο Ζαζο σε Pavlov's Dog και μετα Σαββοπουλο. Και ο Γιωσαφατ να ταν θα σπαγε! :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Ασε με ρε και πήγα να σκάσω προς στιγμή...απαλλωτρίωσα το άλλο ίδιο από το δωμάτιο του γιού μου, τα πήρα και δύο ο σακάτης μη χάσω τα κελεπούρια :flipout:

Δεν θα το πιστέψεις αδερφέ, αλλά το Δέκα Χρόνια κομμάτια του Σαββόπουλου άκουγα την ώρα που το έπαθε...:flipout:

Ναι το έβγαλα και το άφησα κανα μισάωρο, αλλά δεν συνήλθε...

ήταν αυτό από την εφημερίδα?

αν ναι, μπορεί να είναι ...δηλητρίαση.
Άνοιξέ το και καθάρισε το laser.
Αυτά τα κ@λοσιντί των εφημερίδων είναι τίγκα στα υπολείματα κόλλας....

ήταν αυτό από την εφημερίδα?

αν ναι, μπορεί να είναι ...δηλητρίαση.
Άνοιξέ το και καθάρισε το laser.
Αυτά τα κ@λοσιντί των εφημερίδων είναι τίγκα στα υπολείματα κόλλας....

Ναι φίλε μου αυτό από την εφημερίδα είναι το CD.Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά δεν θέλω να του βάλω χέρι και γιατί δεν ξέρω, αλλά και για να μη μου πουν τίποτα στο σέρβις και έχουμε άλλα !

Επικοινώνησα με ΕΤΥΤ πριν από λίγο και μου είπαν να το πάω από εκεί να το κοιτάξουν στο σέρβις...

To πήγα σήμερα από την ΕΤΥΤ.Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι οι τεχνικοί στο σέρβις !

Θα περιμένω να με ειδοποιήσουν...

To πήγα σήμερα από την ΕΤΥΤ.Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι οι τεχνικοί στο σέρβις !

Θα περιμένω να με ειδοποιήσουν...

Τους ειχα συναντησει οταν μου καθαρισαν (δωρεαν) τον προηγουμενο προβολεα μου.
Οντως ευγενικοι και εξυπηρετικοι :music-smiley-005:

Τους ειχα συναντησει οταν μου καθαρισαν (δωρεαν) τον προηγουμενο προβολεα μου.
Οντως ευγενικοι και εξυπηρετικοι :music-smiley-005:

Το μόνο φάουλ φίλε ήταν ότι δεν υπήρχε κάποια ταμπέλα απ' έξω να δείς που είναι το κτίριο, ευτυχώς που είχε κάποιες πεταμένες κούτες από marantz απ' έξω...μετακόμισαν πρόσφατα εκεί απ' ότι μου είπαν.Είχε και πολύ ωραία αίθουσα ακροάσεων με τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν !

Mε ειδοποίησαν σήμερα ότι είναι έτοιμο, να περάσω να το πάρω !!!!!! Ταχύτατοι και στο σέρβις , μπράβο !!!!...
Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός για κάποιο λόγο δεν έπαιρνε εντολή η κεφαλή να διαβάσει τα δισκάκια όταν έκλεινε το tray και παρέμενε ακίνητη ! Αλλαξαν το drive και δουλεύει μια χαρά...ευχαριστώ ΕΤΥΤ για την άψογη εξυπηρέτηση !