Eνδεχόμενο προσφυγής κατά της NOVA

Νομίζω υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα ανταγωνισμού από την κάρτα. Το γεγονός ότι έχει οικειοποιηθεί τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια, και εμποδίζει άλλους να τα εκπέμπουν. Νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει άμεσα το κράτος και να επιτρέψει ελεύθερα την αναμετάδοσή τους από όποιον επιθυμεί, σε ότι πλατφόρμα θέλει (δορυφορική ή ιντερνετική) με την προϋπόθεση ότι δεν τροποποιεί το πρόγραμμά τους.

Νομίζω υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα ανταγωνισμού από την κάρτα. Το γεγονός ότι έχει οικειοποιηθεί τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια, και εμποδίζει άλλους να τα εκπέμπουν. Νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει άμεσα το κράτος και να επιτρέψει ελεύθερα την αναμετάδοσή τους από όποιον επιθυμεί, σε ότι πλατφόρμα θέλει (δορυφορική ή ιντερνετική) με την προϋπόθεση ότι δεν τροποποιεί το πρόγραμμά τους.

Αυτο ειναι πολυ σωστο και πολυ επιθυμητο μιας και δεν εχουν φροντισει την θεαση τους απο ολες τις γωνιες της Ελλαδας.

Αυτο ειναι πολυ σωστο και πολυ επιθυμητο μιας και δεν εχουν φροντισει την θεαση τους απο ολες τις γωνιες της Ελλαδας.

Και όχι μόνο αυτό... Κινήθηκαν εναντίων της ΟΝ telecoms (βέβαια η ΟΝ μπορύσε να προβάλει εκπομπές on demand), πίεσαν τον ΣΚΑΙ να σταματήσει την εκπομπή από τον Hellas Sat, και εμποδίζεται και ο ΟΤΕ να τα περιλάβει στην πλατφόρμα του. Αν τα κανάλια θέλουν έσοδα από συνδρομητικές πλατφόρμες, ας τους αφαιρεθεί η άδεια εκπομπής στην μπάντα των UHF για δωρεάν εκπομπή. Αν πάλι θέλουν την δωρεάν εκπομπή, ας σταματήσουν να κάνουν υπόγειες συνεργασίες με συγκεκριμένο πάροχο και να εκμεταλλεύονται το ότι το κράτος δεν τους υποχρεώνει να έχουν πανελλαδική κάλυψη...
Έχει στηθεί ολόκληρο παιχνίδι με βάση αυτούς που δεν τα λαμβάνουν αλλά τα πληρώνουν κανονικά πολλές φορές στο σούπερ μάρκετ αγοράζοντας όλα αυτά τα διαφημιζόμενα προϊόντα...

Καλομελέτα (όπως λέει ο λαός) και έρχονται συνδρομές για τα ελεύθερα κανάλια με την ψηφιακή επίγεια...αν δει κανείς τους ισολογισμούς των καναλιών.

Και μετά τις συνδρομές θα είναι καλύτεροι οι ισολογισμοί;
Αμφιβάλω... Απλά, θα κλείσουν μάλλον όλα...

H Νοva έκλεισε με τόσες ζημιές κάποια χρόνια ; (Είχαν προφανώς κάνει την έρευνα αγοράς και ήξεραν πόσο αντέχουν οι επενδυτές τους).Aπλά όταν σε βάλουν στο χορό ξέρουν ότι θα έχουν εκβιαστικά σταθερή πελατεία,και έστω και με λιγότερους προφανώς πελάτες από την ελεύθερη τηλεόραση,θαχουν υπολογίσει ότι θαχουν τα ίδια και παραπάνω έσοδα ...

Και όταν οι υπόλοιποι καταναλωτές δεν θα μπορούν να κάνουν διαφορετικά για να βλέπουν τηλεόραση,θα γίνουν αναγκαστικά πελάτες...Καπιταλισμός.

Last edited:
Απάντηση: Re: Eνδεχόμενο προσφυγής κατά της NOVA

Και όταν οι υπόλοιποι καταναλωτές δεν θα μπορούν να κάνουν διαφορετικά για να βλέπουν τηλεόραση,θα γίνουν αναγκαστικά πελάτες...Καπιταλισμός.

Μονοπώλιο το λένε, φίλε μου....

Δεν είναι μονοπώλιο γιατι πλέον υπάρχουν και άλλοι στην αγορά που δουλεύουν με "πακέτα" καναλιών...

Aυτά που προσφέρουν οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών δεν μετράνε σαν επιλογές για τηλεόραση ;

Στην παρούσα φάση δεν αποτελούν ανταγωνισμό για την Nova και αν κρίνω από την προσφορά των πακέτων και την ανταπόκριση του κόσμου αυτό το ενδεχόμενο θα αργήσει πολύ.
Πέρα από αυτό άλλο πράγμα η δορυφορική μετάδοση και άλλο η IPTV..

Aυτά που προσφέρουν οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών δεν μετράνε σαν επιλογές για τηλεόραση ;
Όχι για ένα σπίτι σε χωριό, 10-15 χιλιόμετρα μακρυά από τον ΟΤΕ.......

Καλημέρα! Δεν ξέρω αν είμαι τελείως off topic, αλλά χτες που πήγε ο πεθερός μου να πάρει ένα καινούριο αποκωδικοποιητή γιατι ο παλιός (μαρκας Manhattan) κάηκε, του είπαν στο καταστημα οτι απο τον επόμενο μήνα η NOVA θα κλειδώνει τις κάρτες με τους δικους της δέκτες... ετσι δεν του έδωσε καινούριο, γιατι του είπε οτι σε κανα δυο μήνες δε θα παιζει.
Σε αυτη την περίπτωση τι μπορεί να γίνει; Πρέπει να πάρει αναγκαστικά της εταιρείας; Σημειωτέον οτι είναι συνδρομητής εδώ και 6-7 χρόνια...

Ρε παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει, η Nova θα αναγκάσει όλους τους συνδρομητές της να αγοράσουν νέες κάρτες και νέους δέκτες;Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα;Με τους νέους συνδρομητές να το καταλάβω, αλλά για τους ήδη υπάρχοντες είναι κομματάκι δύσκολο να γίνει...

Ρε παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει, η Nova θα αναγκάσει όλους τους συνδρομητές της να αγοράσουν νέες κάρτες και νέους δέκτες;Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα;Με τους νέους συνδρομητές να το καταλάβω, αλλά για τους ήδη υπάρχοντες είναι κομματάκι δύσκολο να γίνει...

αν το κανει αυτο..απο τους 300000..κι αν εχει τοσους..θα μεινει στους 50000 κι αν..

Last edited:

Καλημέρα! Δεν ξέρω αν είμαι τελείως off topic, αλλά χτες που πήγε ο πεθερός μου να πάρει ένα καινούριο αποκωδικοποιητή γιατι ο παλιός (μαρκας Manhattan) κάηκε, του είπαν στο καταστημα οτι απο τον επόμενο μήνα η NOVA θα κλειδώνει τις κάρτες με τους δικους της δέκτες... ετσι δεν του έδωσε καινούριο, γιατι του είπε οτι σε κανα δυο μήνες δε θα παιζει.
Σε αυτη την περίπτωση τι μπορεί να γίνει; Πρέπει να πάρει αναγκαστικά της εταιρείας; Σημειωτέον οτι είναι συνδρομητής εδώ και 6-7 χρόνια...

....οχι αυτο δεν παιζει , γιατι τους πηρα εγω τηλ. για να ξαναενεργοποιησω την πολυ παλια καρτα μου (7 χρονων) και τους ρωτησα συγκεκριμενα αν θα εχω περιορισμους ή ασυμβατοτητες τωρα πια με τα νεα μετρα της nova και τους ειπα επισης οτι θα τη χρησιμοποιω σε mvision χωρις module irdeto.

η απαντηση τους (αφου κοιταξαν τα στοιχεια της καρτας) ηταν οτι η καρτα μπορει να ενεργοποιηθει ξανα και να παιζει σε ολους τους δεκτες χωρις περιορισμους

*** ενα στοιχειο που μου εδωσαν ειναι οτι αυτο γινεται με καρτες v.2 με s/n απο 0006xxxxxxx

Last edited:

Ρε παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει, η Nova θα αναγκάσει όλους τους συνδρομητές της να αγοράσουν νέες κάρτες και νέους δέκτες;Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα;Με τους νέους συνδρομητές να το καταλάβω
Μόνο οι νέοι συνδρομητές θα προμηθεύονται υποχρεωτικά panasat 1110 μαζί με την καρτούλα του.

Re: Απάντηση: Re: Eνδεχόμενο προσφυγής κατά της NOVA

....οχι αυτο δεν παιζει , γιατι τους πηρα εγω τηλ. για να ξαναενεργοποιησω την πολυ παλια καρτα μου (7 χρονων) και τους ρωτησα συγκεκριμενα αν θα εχω περιορισμους ή ασυμβατοτητες τωρα πια με τα νεα μετρα της nova και τους ειπα επισης οτι θα τη χρησιμοποιω σε mvision χωρις module irdeto.

η απαντηση τους (αφου κοιταξαν τα στοιχεια της καρτας) ηταν οτι η καρτα μπορει να ενεργοποιηθει ξανα και να παιζει σε ολους τους δεκτες χωρις περιορισμους

*** ενα στοιχειο που μου εδωσαν ειναι οτι αυτο γινεται με καρτες v.2 με s/n απο 0006xxxxxxx

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...καμια πρόταση για ενα φτηνό αποκωδικοποιητή έχετε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eνδεχόμενο προσφυγής κατά της NOVA

...καμια πρόταση για ενα φτηνό αποκωδικοποιητή έχετε;

δεν ξερω πως οριζεις το φθηνο δεκτη , αλλα προσωπικα δουλευω τον τελευταιο χρονο τον mvision stx-5
με παρα πολυ καλες εντυπωσεις σε ολα τα επιπεδα....εικονα , δικτυωση , ταχυτητα , θερμοκρασιες κτλ.
θα τον βρεις απο 178 ευρω