Ενδιαφέρομαι για την 55PUS9206/12 LED ή για την 806 OLED.

sylvester83

New member
26 March 2021
14
Υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε τελικά θα είναι διαθέσιμες οι νέες σειρές τηλεοράσεων της philips?
Στη σελίδα του Κωτσόβολου αυτό το "έρχεται σύντομα" είναι εκεί τουλάχιστον 3 μήνες!!!
Ενδιαφέρομαι για την 55PUS9206/12 LED ή για την 806 OLED.

Το ζήτημα τελικά, όπως θα σε βεβαιώσουν και τα άλλα παιδιά, δεν είναι το πότε, αλλά το αν!
Παρά τος αντίθετες βεβαιώσεις στελέχους της Philips ότι θα ήταν διαθέσιμες στις αρχές του φθινοπώρου, πέρασε σχεδόν και ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου (από την ισημερία και μετά) και δεν έχει φανεί τίποτα.

Είστε γενικά ευχαριστημένοι από την 706? Έχετε παρατηρήσει κανένα πρόβλημα όσο την δουλεύετε? Την ξαναεβγαλε ο Κωτσόβολος στα 999€ και ψήνομαι να την πάρω!

Είστε γενικά ευχαριστημένοι από την 706? Έχετε παρατηρήσει κανένα πρόβλημα όσο την δουλεύετε? Την ξαναεβγαλε ο Κωτσόβολος στα 999€ και ψήνομαι να την πάρω!
Αν βοηθαει αυτο ,στην 806 που εχω εγω και που δεν εχει τεραστιες διαφορες με την 706 δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Γνωρίζεις αν το τηλεχειριστήριο της 806 που υποστηρίζει φωνητικές εντολές, είναι συμβατό με την 706?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Γνωρίζεις αν το τηλεχειριστήριο της 806 που υποστηρίζει φωνητικές εντολές, είναι συμβατό με την 706?
Έχω την εντύπωση πως όχι, παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να απαντησω με σιγουρια μιας κ προκειται για μοντελα της ιδιας χρονιας.

με philips εδω στην Ελλαδα,η τηλεόραση καλυπτεται και απο την Ελληνικη αντιπροσωπεία για τα επομενα 2 χρονια,δεν χρειάζεται δηλαδή να φύγει Γερμανια,αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι.
Έχω βρει την 806 σε ένα Ιταλικό κατάστημα και ρώτησα την philips εδώ στη Ελλάδα για την εγγύηση και μου απάντησαν ότι ισχύει η εγγυηση εφόσον συνοδεύεται από το κατάστημα με πιστοποιητικό διεθνούς εγγύησης. Δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο, δεν το έχω ξανά ακούσει. Σου είπαν κάτι παρομοιο?

Έχω βρει την 806 σε ένα Ιταλικό κατάστημα και ρώτησα την philips εδώ στη Ελλάδα για την εγγύηση και μου απάντησαν ότι ισχύει η εγγυηση εφόσον συνοδεύεται από το κατάστημα με πιστοποιητικό διεθνούς εγγύησης. Δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο, δεν το έχω ξανά ακούσει. Σου είπαν κάτι παρομοιο?
Ναι το ιδιο μου ειπανε και εμενα.

Δηλαδή να υποθέσω ότι στο έδωσαν το πιστοποιητικό διεθνούς εγγύησης από Γερμανία?
Όχι.Βασικα πρεπει κάποια στιγμή να πω το συγγενικό μου πρόσωπο να επικοινωνήσει με το γερμανικό καταστήμα .Κακως δεν το χω κάνει ακόμα.