Eνδιαφέρομαι για την Samsung UE46D5500 LED TV 46'

xebarkos

New member
7 November 2011
7
athens
Καλησπέρα παίδες,
μπήκα στο Club γιατί χρειάζομαι την γνώμη σας για την Samsung UE46D5500 LED TV 46' η οποία μου αρέσει σαν design αλλά τα υπόλοιπα δεν τα πολυκαταλαβαίνω
Μιας και μετακομίζω στο καινούριο μου διαμέρισμα αποφάσισα να πάρω και καινούρια TV ώστε να μπορώ να απολάυσω το pro2012 και άλλα παιχνιδάκια με τους κολητούς αλλά και μια ταινία.
Θέλω οπωσδήποτε smart TV για απευθείας σύνδεση στο δίκτυο καθώς και ενσωματομένο player ώστε να μην αγοράσω κάποιον επιπλέον.
Το 3D δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και ότι έχω δει σε ΤV το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο και με πιάνει και πονοκέφαλος.
Ενας φίλος μου πρότεινε την συγκεκριμένη αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη σε διαστάσεις 46+ με budget στο 1000αρικο...

Φίλε αν δίνεις μέχρι 1000 euro θα σου πρότεινα σε lcd να πάρεις την samsung 46D6100 ή την sony 46EX720 ! και οι δύο είναι αρκετά καλύτερες από την D5500 ! Τώρα ανάμεσα σε αυτές τις δύο αφού θέλεις καλό player καλύτερα να αγοράσεις την D6100 γιατί η samsung έχει τον καλύτερο player της αγοράς παίζει τα πάντα και παίζει και Ελληνικούς υπότιτλους. Eλπίζω μόνο η απόσταση που θα βλέπεις να μην είναι μεγαλύτερη από 2,5 μέτρα γιατί τότε καλύτερα να πας και σε μεγαλύτερη τηλεόραση !

Δεν θέλω να πληρώσω 3D μιας και δεν πρόκειται να το χρησημοποιήσω! Το ίδιο player δεν έχουν και οι 2? Η απόσταση ειναι στα 2-2.5 μ οπότε κάτι μεγαλύτερο θα ήταν υπερβολή!

Συμφωνώ πως δε χρειάζεται μεγαλύτερη.
Δε νομίζω όμως πως η συγκεκριμένη είναι καλό value for money, μη ξεχνάς πως είναι 50Hz.
Αν θέλεις όλα τα gadgetakia της smart TV τότε ναι πας σε Samsung.
Αν όμως θέλεις TV με wifi ready υπάρχουν κι άλλες πιο συμφέρουσες λύσεις:
http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/sony-essential-46-cx520.php

Με την D6100 παίρνεις και 100Hz εκτός απ'το 3D.
Αν σου χρειάζονται δηλαδή.

Βασικά την D6100 δεν στην πρότεινα για το 3D αλλα γιατί έχει 100Hz, έχει καλύτερη εικόνα από την D5500 και έχει περισσότερες multimedia δυνατότητες. Βασικά στα 1000 euro είναι απ τις καλύτερες value for money lcd της αγοράς.

Σωστός. Απλά δε ξέρω τί γίνεται με το lag, αν δηλαδή έχει υψηλό λόγω του ότι είναι 100Hz.
Και ο φίλος μας είναι gamer απ'ότι κατάλαβα.

Καλή και η sony και με την τιμή που είδα παίρνω και ένα καλό player αλλά με προβληματίζουν τα 50hz ! Δεν θα την προτιμούσα...
Το Lag είναι άγνωστη ορολογία για μένα και το wikipedia δεν βοήθησε καθόλου!:idea:

Last edited:
Samsung UE46D5500 LED TV 46' spec
Γενικά Χαρακτηριστικά
ΤύποςLED-TV Τεχνολογία 3DΌχι Τεχνολογία 3D γυαλιώνΑctive Διαγώνιος46" ΕυκρίνειαFull HD Συχνότητα100 Hz CMR
Δίκτυο DLNAΝαι Εφαρμογες InternetΝαι Πλοήγηση internetΌχι Ασύρματη ΔικτύωσηΠροαιρετικό Αναπαραγωγή USBΒίντεο Μουσική Φωτογραφίες Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΤεχνολογίαLED Ανάλυση1920 x 1080 Επεξεργαστής σήματοςHyper Real Engine Ψηφιακός Δέκτης DVB-TΝαι Καλωδιακός Δέκτης (DVB-C)Ναι Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματοςMPEG4/MPEG2 Δυναμική ΑντίθεσηMega True cinema 24p24p Real Cinema Αudio TechnologyDTS Dolby Digital Plus Dolby Digital Pulse SRS Theater Sound Γλώσσα TeletextΕλληνικά Εφαρμογες InternetΝαι Είσοδοι4xHDMI v1.4 1xΕίσοδος Component RGB 1xΕίσοδος Scart 1xComposite 1xD-Sub 15 pin 1xAudio RCA (L/R) in Έξοδος1xΈξοδος Optical Λοιπές Συνδέσεις2xUSB 2.0 1xCI Slot Θύρα RJ- 45 (Ethernet)

Βρε Κωστα στα 100hz δεν ειναι? Τελικα να την πάρω ή όχι?:music-smiley-005:

CMR είναι ο ρυθμός βελτίωσης κίνησης και όχι η ανανέωση εικόνας(refreshing rate).
Με λίγα λόγια είναι μούφα τα 100Hz της D5500 και της D550.
Όχι δεν είναι 100Hz είναι 50Hz.
Διάβασε απ'την αρχή το thread:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/80574-SAMSUNG-UE-D5500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

που γράφουν οι κάτοχοι και θα καταλάβεις.
Ευχαριστώ για το post με τα χαρακτηριστικά της πάντως, ίσως να'ναι χρήσιμο!

Όπου σε φετινή Samsung(D σειρά) βλέπεις 200 CMR αυτές είναι 100Hz.

Last edited:
CMR είναι ο ρυθμός βελτίωσης κίνησης και όχι η ανανέωση εικόνας(refreshing rate).
Με λίγα λόγια είναι μούφα τα 100Hz της D5500 και της D550.
Όχι δεν είναι 100Hz είναι 50Hz.
Διάβασε απ'την αρχή το thread:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/80574-SAMSUNG-UE-D5500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

που γράφουν οι κάτοχοι και θα καταλάβεις.
Ευχαριστώ για το post με τα χαρακτηριστικά της πάντως, ίσως να'ναι χρήσιμο!

Όπου σε φετινή Samsung(D σειρά) βλέπεις 200 CMR αυτές είναι 100Hz.

Σε ευχαριστω πολύ φίλε....θα την παταγα κανονικα...παω να παρω την D610O και ελπίζω να μπορω να απενεργοποιήσω το 3D!

H αγορα έγινε απο πλαίσιο...1050 ευρα και σημερα το απογευμα θα ειναι σπίτι μου!
ευχαριστω για την βοήθεια!