Ε... βέβαια έδιωξε το Lyngdorf....
Το οτι αυτός ο τύπος με το συστημα που είχε έκανε τόσο μεγάλη στροφη, όχι στην τύχη αλλα μετα απο μια όπως γράφει σοβαρή αναζήτηση... Τώρα το τι "ακούει" δεν μπορω να το ξέρω. Απλα μου τράβηξε την προσοχη.Τι βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον?
Μιχάλη... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λένε...
Το ότι ένας τύπος με "καλά" μηχανάκια από βινυλιάς έγινε ψηφιακός δεν μου λέει τίποτε διότι γνωρίζω πολλούς με καλύτερα αναλογικά να πήγαν σε χειρότερα ψηφιακά από τον τύπο... και να γουστάρουνε και να μην ξαναγυρνάνε πίσω... η ίδια ιστορία άλλα μηχανάκια...
Δεν καταλαβαίνω γιατί λες αυτό το "Απολογία τέλος......"
Συμφωνω απόλυτα!!!!!!Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση... βλέπω ότι υπάρχει η πεποίθηση ότι επειδή κάτι είναι ακριβό, ή επειδή το έχετε δει σε πολλές διαφημίσεις σε περιοδικά, ή αν το προωθούν πολλοί έμποροι... αυτομάτως θεωρείτε ότι θα παίζει και καλά...
Το βλέπω και εδώ μέσα σε επίπεδο αναλογικών συστημάτων περισσότερο, να γίνονται πολλές οικονομικά όχι τόσο καλές επιλογές... (το είπα μαλακά... άλλη φράση είχα στο μυαλό μου...)... επειδή τα προϊόντα προωθούνται καλά από τους εμπόρους και επειδή οι φωτογραφίες τους ποζάρουν στα περιοδικά τοπικά και μη... και επειδή κάποια ενθουσιασμένα μέλη τα εκθιάζουν...
Η ουσία είναι εκτός του υποκειμενικού... και λυπάμαι πολύ... ότι υπάρχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τεκμήρια... όπως μηχανολογικές αναλύσεις, μετρήσεις κλπ...
Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες... ο αναλογικός ήχος είναι κάτι που δύσκολα επιτυγχάνεται να είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν έχει να κάνει με το πόσα θα ξοδέψεις στα μηχανήματα... όσο είναι θέμα σοβαρής ενασχόλησης πολλών γνώσεων και μεγάλης εμμονής στο σετάρισμα και στην απόκτηση σοβαρής δισκοθήκης.
Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται... οπότε τα ψηφιακά είναι η ευκολότερη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ λύση... και με λιγότερα χρήματα τις περισσότερες φορές...
Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο... ο τύπος θέλησε να επιλέξει μεταξύ των δύο... εγώ προτιμώ απλά να μην επιλέγω αλλά να χαίρομαι και τα δύο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.