Energa, Hellas Power, και λοιποί εναλλακτικοί πάροχοι Ηλεκτρικής Ενέργειας

Re: Απάντηση: Εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος

Εγώ πήγα στη revma1.

Δε θέλανε εγγύηση.

Η ΔΕΗ ήθελε 1000 ευρώ και σχέδιο ηλεκτρολόγου. (Παροχή Γ22Β)

Τελικά είναι revmaena.gr εγώ έψαχνα revma1.
Ψιλοσοβαροί δείχνουν

Σε ευχαριστώ Στέργιε

Ήμουνα καιρό στην Hellas Power και σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου επανασύνδεσης στη ΔΕΗ, λόγω του ότι είναι επαγγελματικό το ρεύμα πλήρωσα 400 ευρώ εγγύηση στην Hellas έχοντας πάρει κάποια επιστροφή απο τη ΔΕΗ.Σήμερα έχοντας χάσει 250 ευρώ περίπου (μέχρι στιγμής 400-130 ευρώ ο τελευταίος έναντι λογαριασμός της Hellas) μου ζήτησε η ΔΕΗ 500 ευρώ εγγύηση!Πείτε μου τι πρεπει να κάνω εγω τώρα , ποιον πρέπει να σκοτώσω για να μη πάρω λάθος κόσμο στο λαιμό μου?Εντάξει επιλογή μου ήτανε να φύγω αλλά δε πρέπει να είμαι και εγω καλυμμένος απο το κράτος?
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με την εγγύηση , αν θα πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε και τι μέτρα μπορώ να λάβω και εγώ απο τη μεριά μου!

Ηθελε να πληρωσει λιγοτερα ρε συ δεν ηθελε να ρισκαρει να μπει μεσα.

Εμενα παγια τακτικη μου πολυ πριν το σκανδαλο ηταν να τους αποπεμπω και μετα το σκανδαλο να τους το κλεινω.

Οταν και αν υπαρξει μια σοβαρη εταιρεια με χρονια παρουσιας και ανευ προβληματων θα το σκεφτω.

Ακριβώς, ήθελα να πληρώνω λιγότερα όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες που κάνανε το ίδιο και απο ότι είδα ήτανε λίγο φθηνότερα!Αλλά τώρα ψάξε βρες τους, τηλέφωνα δε σηκώνουνε, site δε λειτουργεί!Ελπίζω να γίνει κάτι απ το κράτος αν και δε περιμένω πολλά αυτούς.Πίστευα ότι θα γίνει κάτι παρόμοιο όπως έγινε με τον OTE δηλαδή να βγούνε και άλλες σοβαρές εταιρίες και να σπάσουνε το νταβαντζιλίκι αυτό αλλά δυστυχώς..

Ενταξει για τετοια απατη και αρπαχτη παντως και μαλιστα τοσο συντομα δεν το φανταζοταν κανεις. Οι παροχοι ιντερνετ ας πουμε παρολα τα χρεη τους δεν αφησαν τετοια φεσια και ανοιγματα .Εγιναν καποιες "μεταβασεις" αναιμακτα (νομιζω...)

Ήμουνα καιρό στην Hellas Power και σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου επανασύνδεσης στη ΔΕΗ, λόγω του ότι είναι επαγγελματικό το ρεύμα πλήρωσα 400 ευρώ εγγύηση στην Hellas έχοντας πάρει κάποια επιστροφή απο τη ΔΕΗ.Σήμερα έχοντας χάσει 250 ευρώ περίπου (μέχρι στιγμής 400-130 ευρώ ο τελευταίος έναντι λογαριασμός της Hellas) μου ζήτησε η ΔΕΗ 500 ευρώ εγγύηση!Πείτε μου τι πρεπει να κάνω εγω τώρα , ποιον πρέπει να σκοτώσω για να μη πάρω λάθος κόσμο στο λαιμό μου?Εντάξει επιλογή μου ήτανε να φύγω αλλά δε πρέπει να είμαι και εγω καλυμμένος απο το κράτος?
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με την εγγύηση , αν θα πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε και τι μέτρα μπορώ να λάβω και εγώ απο τη μεριά μου!

Αυτά έχει αγαπητέ η "απελευθέρωση" και ο "ανταγωνισμός". ΔΕΝ περιλαμβάνει αποζημιώσεις από το κακό και σπάταλο κράτος που μας πίνει το αίμα κλπ κλπ..Μπορείς βέβαια να αναζητήσεις του νέους ιδιοκτήτες της τάδε πάουερ στο Κατάρ ή στα Εμιράτα ή στα Καϊμάν ή όπου αλλού τέλος πάντων έχει έδρα η εταιρία - γραμματοθυρίδα στην οποία μεταβίβασαν τις μετοχές τους οι παλιοί ιδιοκτήτες

Δείτε και το Catastroika, δίνει και μια ιδέα τι σημαίνει "ιδιωτικοποίηση" δημόσιων αγαθών......

http://www.catastroika.com/
Αιμιλ η ελευθερη αγορα τα ρυθμιζει ολα,τους "κακους" παιχτες τους "φτυνει",απλως εμεις οι κοινοι θνητοι τα πληρωνουμε ολα, τα κερδη και τα χρεη τους,καποια στιγμη θα μας πουλανε και τον αερα που αναπνεουμε και καποια στιγμη ευελπιστω να τους εξαυλωσουμε..

Αιμιλ η ελευθερη αγορα τα ρυθμιζει ολα,τους "κακους" παιχτες τους "φτυνει",απλως εμεις οι κοινοι θνητοι τα πληρωνουμε ολα, τα κερδη και τα χρεη τους,καποια στιγμη θα μας πουλανε και τον αερα που αναπνεουμε και καποια στιγμη ευελπιστω να τους εξαυλωσουμε..

Δεν αργεί...........

Ο αέρας που αναπνέουμε θα γίνει φωτιά.......αργά ή γρήγορα......

Για να μη μπερδευομαστε, αυτο δεν ειναι καπιταλισμος, ουτε ελευθερη αγορα. Δεν ειναι κανενα απο τα γνωστα συστηματα.
Ειναι μια παρωδια και αυτοι που την επιτρεπουν ειναι συγκεκριμενοι.

Για να μη μπερδευομαστε, αυτο δεν ειναι καπιταλισμος, ουτε ελευθερη αγορα. Δεν ειναι κανενα απο τα γνωστα συστηματα.
Ειναι μια παρωδια και αυτοι που την επιτρεπουν ειναι συγκεκριμενοι.

?????????

Conflict....

?????????

Conflict....

Καπιταλισμος δεν ειναι κρατικη εταιρια να προμηθευει ιδιωτη μεταπωλητη, χωρις να εχει τον ελεγχο και να εχει παρει τα μετρα της πρωτα, επειδη ο φουφουτος δηλωνει "παροχος".
Καπιταλισμος δεν ειναι οταν οι τραπεζες δεν πανε καλα, να τσονταρει το κρατος, ενω δανειστηκε επι χρονια με 5 τα λεφτα που οι τραπεζες δανειζοταν με 1% απο την ΕΚΤ.

Αυτα δεν γραφονται σε καμια θεωρια. Ειναι παρωδια καπιταλισμου.

Οπως ιδιωτικοποιηση δεν ειναι το να πουληθει η κερδοφορα γραμμη του Προαστιακου και το Αθηνα-Θεσσαλονικη, με το προσχημα οτι ο ΟΣΕ συνολικα ειναι ελλειματικος. Γιατι κανεις δεν θα ενδιαφερθει για το υπολοιπο δικτυο.

Για τις στρεβλωσεις αυτες φταινε αυτοι που τις επιτρεπουν και ειναι γνωστοι. Δεν φταιει ο κακος καπιταλισμος.

Και οι τραπεζες γιατι μπηκαν μεσα,κομμουνιστικος δαχτυλος?Γιατι το κρατος πουλαει κερδοφορες επιχειρησεις?Και πες μου σε παρακαλω αν ενδιαφερθουν ιδιωτικες εταιριες τι θα γινει μετα?Στην Μ.Βρετανια εχουν μπλεχτει πανω απο 200 ιδιωτικες εταιριες στα τρενα,αποτελεσμα εισητηρια ποιο ακριβα απ τα αεροπορικα το ιδιο και σε πολλα αλλα Ευρωπαικα κρατη.