Ενεργα ηχεία με bluetooth εως 500 - 600 $

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,377
Νεο Ψυχικο
Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει ενεργά ηχεία. Ως πηγή το pc + περιστασιακά το κινητο. Χώρος περίπου 10 - 15 τμ, μουσική jazz, prog. rock, oriented σε ποιότητα παρά ένταση. Δύο ηχεία θέλει, θα εκτιμούσα κάποες προτάσεις καθότι δεν έχω ασχοληθεί. Ευχαριστώ.

αναλογως τι θελει να ακουει και πως..
θελει να περνει φυσικο ηχο χωρις "παρεμβασεις" του ηχειου?
θελει να ακουγεται σε ολο το δωματιο,ή μονο μπροστα στο pc σε κοντινη θεση ακροασης?
γιατι αναλογως τι θελει και πως θελει να ακουει,εχει 2 επιλογες.
studio monitor ή απλα ενα καλο ζευγαρι ενεργων ηχειων.
επισης επειδη το ποσο που θα δωσει δεν ειναι μικρο,καλο θα ηταν να εχει ή να αποκτησει και μια σοβαρη καρτα ηχου 'η dac για να παρει το μεγιστο αποδοσης των ηχειων.

Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει ενεργά ηχεία. Ως πηγή το pc + περιστασιακά το κινητο. Χώρος περίπου 10 - 15 τμ, μουσική jazz, prog. rock, oriented σε ποιότητα παρά ένταση. Δύο ηχεία θέλει, θα εκτιμούσα κάποες προτάσεις καθότι δεν έχω ασχοληθεί. Ευχαριστώ.
Capture.JPG

• Like
Reactions: Spiros Z
αναλογως τι θελει να ακουει και πως..
θελει να περνει φυσικο ηχο χωρις "παρεμβασεις" του ηχειου?
θελει να ακουγεται σε ολο το δωματιο,ή μονο μπροστα στο pc σε κοντινη θεση ακροασης?
γιατι αναλογως τι θελει και πως θελει να ακουει,εχει 2 επιλογες.
studio monitor ή απλα ενα καλο ζευγαρι ενεργων ηχειων.
επισης επειδη το ποσο που θα δωσει δεν ειναι μικρο,καλο θα ηταν να εχει ή να αποκτησει και μια σοβαρη καρτα ηχου 'η dac για να παρει το μεγιστο αποδοσης των ηχειων.
Φυσικό ήχο, σε όλο το δωμάτιο, εννοείται καλή πηγή.

Φυσικό ήχο, σε όλο το δωμάτιο, εννοείται καλή πηγή.
εχω τα presonus XT5 και krk classic 5 και τα δουλευω και για απλη ακοροαση και στα dj set στον booth που εχω φτιαξει.
καταπληκτικα και τα 2 σε ποιοτητα και γκαζια.
ΟΜΩΣ επειδη μιλαμε για studio ηχεια,ο χωρος που ουσιαστικα καλυπτουν,ειναι μεχρι τα 1.5-2 μετρα αποσταση.
για αυτην την δουλεια ειναι φτιαγμενα,ετσι το αντιλαμβανομαι και εγω στο ακουσμα και των 2 ζευγαριων.
τα συγκεκριμενα μοντελα,δεν υπαρχουν και προφανως εαν αποφασισει για αγορα απο αυτες τις σειρες,θα παει στους αντικαταστατες τους,ή ακομα καλυτερα στα μεγαλυτερα τους.
επισης βαση αυτων που εχω ακουσει,δυνατο κλικ μου εκαναν τα adam t8 και τα jbl 308p.
γενικα εαν παει στην κατηγορια studio monitor εχει να επιλεξει αναμεσα σε αρκετα ζευγαρια και φυσικα το καλυτερο θα ηταν να παει σε καποιο καταστημα να τα ακουσει.
απο "απλα " ενεργα ηχεια,δεν εχω την παραμικρη ιδεα και το μονο που ακουσα τελευταια,ηταν ενα ζευγαρι Edifier S3000MKII στο οποιο μου αρεσε πολυ η κατασκευη του και αρκετα ο ηχος του.
δεν με επεισε ομως οτι αξιζει τα εξι κατοσταρικα που ζηταει,γιατι σε αυτα τα χρηματα,νομιζω υπαρχουν καλυτερες επιλογες.
περιμενε τους experts να σε κατατοπισουν καλυτερα..

Αν θέλει σώνει και καλά να είναι το bt ενσωματωμένο, περιορίζει τις επιλογές του.
Πάρε μια ιδέα
Και εδώ

Last edited: