Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδιαααα

Re: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Δυστυχως απο Tannoy δεν εχω ακουσει τιποτα (αν και δεν εχω καμια αμφιβολια για την εξαιρετικη ποιοτητα τους απο ολα τα καλα λογια που εχω ακουσει και διαβασει σε reviews). Το μονο που μπορω να σου προτεινω που εχω ακουσει και παιζει στον ιδιο ομιλο ειναι τα
Dynaudio-BM5-mkIII που ισως τα βρεις και λιγο πιο φθηνα.

Εδω εχει μια ενδιαφερουσα συζητηση απο ιδιοκτητες και των 2 https://www.gearslutz.com/board/so-...dynaudio-bm5a-mkii-vs-yamaha-hs80-newbie.html--

Να κανω και εγω μια ερωτηση, ξερει κανεις που μπορω να ακουσω Tannoy ηχεια στην Θεσσαλονικη;

Στην κατηγορία τιμής που κινείσαι, ρίξε μια ματιά και στα Prodipe Pro 5 V3...

Re: Απάντηση: Re: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Παιδιά έχω μπερδευτεί. Πολλοί λενε οτι αφού δεν ασχολούμαι με ηχογραφήσεις η ούτε να συνδέσω κάποιο μουσικό όργανο πάνω στα monitor δεν τα χρειάζομαι και καλύτερα να κοιτάξω για κανένα καλο 2.1 σετάκι. Σχολιάστε σας παρακαλω τούτη την πρόταση. ευχαριστώ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης άκουσα τα καλύτερα για M-Audio BX5....

2.1 ηχειάκια multimedia εννοείς? Αν ναι, πιο καλά θα ακούς με τα monitor, ακόμα και αν πας σε κάτι φθηνότερο από αυτά που κοιτούσες αρχικά.

2.1 ηχειάκια multimedia εννοείς? Αν ναι, πιο καλά θα ακούς με τα monitor, ακόμα και αν πας σε κάτι φθηνότερο από αυτά που κοιτούσες αρχικά.

Είναι όμως υποχρεωτική η κάρτα ήχου σε μόνιτορ έτσι μιας και έχω λάπτοπ? σωστα?

Απάντηση: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Αν δεν ακούσεις και τα μονιτορς της Genelec μην βιαστείς να αγοράσεις οτιδήποτε.
Υπάρχουν και οι οικονομικές σειρές , δεν γνωρίζω πόσα χρήματα θα μπορούσες να διαθέσεις, αλλά αξίζει να δώσεις κατι παραπάνω για τα ηχεία.

Σου προτείνω να πας μια βόλτα από την Athens Pro Audio

http://www.athensproaudio.gr/el/genelec.html?gclid=CNKT363Vr8wCFUwq0wodW9wJOw

Last edited:
Απάντηση: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Αν δεν ακούσεις και τα μονιτορς της Genelec μην βιαστείς να αγοράσεις οτιδήποτε.
Υπάρχουν και οι οικονομικές σειρές , δεν γνωρίζω πόσα χρήματα θα μπορούσες να διαθέσεις, αλλά αξίζει να δώσεις κατι παραπάνω για τα ηχεία.

Σου προτείνω να πας μια βόλτα από την Athens Pro Audio

http://www.athensproaudio.gr/el/genelec.html?gclid=CNKT363Vr8wCFUwq0wodW9wJOw

Τα Genelec είναι τοπ , δεν συγκρίνονται με κανένα από αυτά που συζητάμε εδώ.
Το θέμα όμως είναι οτι το πιο φθηνό 5" κοστίζει 530, οπότε πάμε πάνω από 1000Ε χωρίς καλώδια χωρίς κάρτα
και το παιδί ψάχνει κάτι στα 350 για να βάλει σε σαλονάκι.

Re: Απάντηση: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Τα Genelec είναι τοπ , δεν συγκρίνονται με κανένα από αυτά που συζητάμε εδώ.
Το θέμα όμως είναι οτι το πιο φθηνό 5" κοστίζει 530, οπότε πάμε πάνω από 1000Ε χωρίς καλώδια χωρίς κάρτα
και το παιδί ψάχνει κάτι στα 350 για να βάλει σε σαλονάκι.

εεε ναι. καλά τα genelec δεν αντιλέγω αλλά στην εποχή μας τα βρίσκω πολλά. δεν ασχολούμαι με ηχογραφήσεις κτλ. μουσικούλα καλή θέλω να ακούω ο κακόμοιρος. σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!! αλήθεια εσείς προτιμάτε jbl lsr305 ή presonus eris E5 ?

Eσυ τι θα προτιμησεις ειναι εξισου ισορροπημενα, ακουσε τα , απλα να ξερεις στα συν τους οτι , το πρωτο ακουγεται σχεδον ιδιο σε περισσοτερες απο μια θεσεις, κατεβαινει χαμηλοτερα, ενω το δευτερο εχει περισσοτερες ρυθμισεις .

Eσυ τι θα προτιμησεις ειναι εξισου ισορροπημενα, ακουσε τα , απλα να ξερεις στα συν τους οτι , το πρωτο ακουγεται σχεδον ιδιο σε περισσοτερες απο μια θεσεις, κατεβαινει χαμηλοτερα, ενω το δευτερο εχει περισσοτερες ρυθμισεις .
όταν λες κατεβαίνει χαμηλότερα τι εννοείς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

εεε ναι. καλά τα genelec δεν αντιλέγω αλλά στην εποχή μας τα βρίσκω πολλά. δεν ασχολούμαι με ηχογραφήσεις κτλ. μουσικούλα καλή θέλω να ακούω ο κακόμοιρος. σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!! αλήθεια εσείς προτιμάτε jbl lsr305 ή presonus eris E5 ?

JBL από μένα, ισχύει ό,τι λέει ο soco. Κατεβαίνει πιο χαμηλά σημαίνει καλύτερο μπάσο.
Αν και ο ήχος του δεν είναι flat όπως πχ των αντίστοιχων yamaha το μεγάλο του ατού
είναι το stereo imaging και το sound stage (εκτός του χαμηλού και της έντασης).

Re: Απάντηση: Ενεργά Μόνιτορ. ζητάω βοήθεια παιδαααα

Προσωπικά, τα JBL μου φάνηκαν μουντά, θολά και μπουμπουνιστά όταν τα άκουσα συγκριτικά με τα Prodipe Pro5 V3, στα οποία και κατέληξα. Tα Presonus δεν τα έχω ακούσει...

+1
Κι εμένα το ίδιο μου φάνηκαν τα JBL σε σύγκριση με τα Presonus E5 όμως.