Ενεργοποίηση εκ νέου παλιάς κάρτας-συνδρομής

Karmakoma

Established Member
19 February 2007
206
Καλησπέρα σε όλους,
Φίλος είχε παλιά συνδρομή στην κυρία, την οποία σταμάτησε (δεν πλήρωσε ξανά) εδώ και 2 χρόνια.
Γίνεται να ενεργοποιήσει εκ νέου τη συνδρομή του κρατώντας την κάρτα του?
Η κάρτα είναι μία μπλε version 4 με αριθμό 4002 ......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δύσκολο το βλέπω αλλά δεν χάνει τίποτα να τους πάρει τηλ...

Η κάρτα θα αλλάξει οπωσδήποτε και θα του στείλουν νέα Kappa.
Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρει να τους πείσει να μην του φορτώσουν υποχρεωτικά και ιδιοκτησιακό δέκτη, παντρεύοντας την κάρτα του...

Μια προσπάθεια αξίζει τον κόπο...

Μην τον βάλουν και αλλάξει και εξοπλισμό....
Για ταράτσα μιλάω....-bye-

Καλησπέρα σε όλους,
Φίλος είχε παλιά συνδρομή στην κυρία, την οποία σταμάτησε (δεν πλήρωσε ξανά) εδώ και 2 χρόνια.
Γίνεται να ενεργοποιήσει εκ νέου τη συνδρομή του κρατώντας την κάρτα του?
Η κάρτα είναι μία μπλε version 4 με αριθμό 4002 ......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μόνο με νέο δέκτη μπορεί να συνδεθεί (που θα είναι παντρεμένος με την κάρτα). Δε γίνονται δεκτές οι v2/v4 για επανασύνδεση.

Οι 4024 (zeta) σαν τη δική μου? δηλ. αν κόψω τώρα δεν θα με αφήσουν με την ίδια κάρτα σε 7-8 μήνες π.χ. αν θελήσω επανενεργοποίηση?

Εφόσον αυτή τη στιγμή χρεώνουν τον δέκτη και δεν τον δίνουν τσάμπα, ας κάνει μια προσπάθεια να επικαλεστεί αυτό, δηλ. ότι θέλει να ανανεώσει/ενεργοποιήσει χωρίς να χρεωθεί.

Εγώ με Zeta επανεργοποίησα μετά από 1,5 χρόνο απλά χρειάστηκε να πάω στο τοπικό τους αντιπρόσωπο να κάνω εκεί την ενεργοποίηση σε δικό τους δέκτη!

Απάντηση: Re: Ενεργοποίηση εκ νέου παλιάς κάρτας-συνδρομής

Εγώ με Zeta επανεργοποίησα μετά από 1,5 χρόνο απλά χρειάστηκε να πάω στο τοπικό τους αντιπρόσωπο να κάνω εκεί την ενεργοποίηση σε δικό τους δέκτη!
Μάλιστα,ευχαριστώ πολύ αγαπητέ!