Ενεργοποίηση επιλογών για τα προσωπικά μηνύματα

ncups

AVClub Addicted Member
9 February 2008
2,547
Κόρινθος
Θα'θελα να μου εξηγήσετε λεπτομερώς πως ενεργοποιώ την επιλογή να λαμβάνω προσωπικά μηνύματα από όλα τα μέλη.

Μου έχουν στείλει πμ και δεν μπορώ να τα λάβω. Δώστε μου οδηγίες plz

Στην αρχική σελίδα πηγαίνεις πάνω αριστερά στο κουμπί "User CP", κατόπιν πηγαίνεις στο "edit options" και εκεί μέσα θα βρεις την επιλογή "enable private messaging" την οποία θα τσεκάρεις.

Έχεις επιλέξει ‛Receive Private Messages only from Contacts and Moderators’ YES
Άλλαξε την επιλογή σε NO
:-)

Έχεις επιλέξει ‛Receive Private Messages only from Contacts and Moderators’ YES
Άλλαξε την επιλογή σε NO
:-)

Καλημέρα! Αυτή η επιλογή που είναι; Ψάχνω και δεν τη βρίσκω.

Επίσης, στο Private messaging, έχω τσεκάρει όλες τις επιλογές. Μια όμως είναι "κενή". Βρίσκεται κάτω ακριβώς από κει που λέει "enable private messaging"

Δες εσύ πρώτα User CP --> Επεξεργασία επιλογών --> Το "Enable Private Messaging" να είναι τικαρισμένο.

:ernaehrung004:

Φίλε tmjuju, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έχω 9 εισερχόμενα και 15 απεσταλμένα στο γραμματοκιβώτιό μου. Έχω υπερβεί το όριο;

Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση επιλογών για τα προσωπικά μηνύματα

Φίλε tmjuju, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έχω 9 εισερχόμενα και 15 απεσταλμένα στο γραμματοκιβώτιό μου. Έχω υπερβεί το όριο;

όχι δεν είσαι στο όριο,
κάνε logout & login
και προσπάθησε άλλη μια να μου απαντήσεις στο PM,
επίσης δες τα settings (πάνω δεξια link) -> general settings (αριστερό μενου) μήπως έχεις δηλώσει τίποτα παράξενο, του τύπου κανένα-pm που δε νομίζω

Το έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Μπορώ να δω τα εισερχόμενα και τα απεσταλμένα αλλά όχι να στείλω μήνυμα ή να δω την "παρακολούθηση μηνυμάτων".

Επεξεργασία:
Όλα εντάξει! Ευχαριστώ θερμά!

Last edited: