Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Από το 2002 την είχα σταματήσει πριν από 4-5 χρόνια, τους πήρα τελ να με ενεργοποιήσουν. Και μου απάντησαν όχι δεν γίνετε διότι είναι παλιά η κάρτα σας. Τους λέω κανένα πρόβλημα κάντε την αλλαγή, θα την κάνουμε άλλα πρέπει να πάρετε και αποκωδικοποιητή μαζί, διότι γίνετε πάντρεμα δέκτη και κάρτας. Μα καλά εγώ δεν θέλω τον δέκτη σας, έχω δικό μου. Άπλα κάντε αλλαγή την κάρτα. Για εσάς που είστε παλιός πελάτης σας δίνουμε τον δέκτη μόνο 49 ευρώ για να παντρευτεί η κάρτα.
Βρε μαναμ δεν ΘΕΛΩ τον δέκτη σας.... θέλω να βλέπω από τον δικό μου. Να σας πω όταν έκανα συμβόλαιο μαζί σας δεν αναφέρετε κάπου ότι ντε και καλά μετά από τόσα χρονιά απενεργοποιημένος, όταν θα χρειαστεί να συνδεθώ και πάλι μαζί σας, να μου λέει οτι πρέπει να πάρω και δέκτη και πάντρεμα!! και απάντηση πάλι ίδια δεν γίνετε...μου λένε.
Τώρα ντε και καλά και με το στανιό θέλουν να μου πασάρουν τον δέκτη τον δικό τους.
Μπορώ σαν παλιός συνδρομητής και απενεργοποιημένος να βρω κάπου το δίκιο μου?

Γιατί αυτοί δεν το θυμήθηκαν μετά από 8 χρόνια να ενεργοποιηθούν πάλι !!!! Έχουν συνεχίσει την συνδρομή τους ή ήταν απενεργοποιημένοι για μικρό διάστημα και η νόβα τους έκανε προσφορά για να επανέλθουν.....

(σου τη είπα τώρα....για να μάθεις.....:D)

Από το 2002 την είχα σταματήσει πριν από 4-5 χρόνια, τους πήρα τελ να με ενεργοποιήσουν. Και μου απάντησαν όχι δεν γίνετε διότι είναι παλιά η κάρτα σας. Τους λέω κανένα πρόβλημα κάντε την αλλαγή, θα την κάνουμε άλλα πρέπει να πάρετε και αποκωδικοποιητή μαζί, διότι γίνετε πάντρεμα δέκτη και κάρτας. Μα καλά εγώ δεν θέλω τον δέκτη σας, έχω δικό μου. Άπλα κάντε αλλαγή την κάρτα. Για εσάς που είστε παλιός πελάτης σας δίνουμε τον δέκτη μόνο 49 ευρώ για να παντρευτεί η κάρτα.
Βρε μαναμ δεν ΘΕΛΩ τον δέκτη σας.... θέλω να βλέπω από τον δικό μου. Να σας πω όταν έκανα συμβόλαιο μαζί σας δεν αναφέρετε κάπου ότι ντε και καλά μετά από τόσα χρονιά απενεργοποιημένος, όταν θα χρειαστεί να συνδεθώ και πάλι μαζί σας, να μου λέει οτι πρέπει να πάρω και δέκτη και πάντρεμα!! και απάντηση πάλι ίδια δεν γίνετε...μου λένε.
Τώρα ντε και καλά και με το στανιό θέλουν να μου πασάρουν τον δέκτη τον δικό τους.
Μπορώ σαν παλιός συνδρομητής και απενεργοποιημένος να βρω κάπου το δίκιο μου?

καλα εσυ δεν μας ελεγες "τρεχω να παρω τον αποκωδ/τη τους.."?
τωρα στον δινουν σε τιμη χωμα και κανεις και τον δυσκολο...?
θα μας τρελανεις ρε παλουκαρι....?:drummer:

μηνυμα 268:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75516&page=27

Ναι, αλλα με την παλια καρτα ετρεξα βρε... και νομιζα οτι θα με ενεργοποιησουν!! αλλα οταν τους ρωτησα εκτος το δορυφορο που ειναι το πακετο τους, θελω να βλεπω και αλλον. Τοτε μου απαντησαν οτι αυτο ξεχασετω...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι επί του θέματος?

Άλλαξα την ανύπαντρη μου σε παντρεμένη κάρτα, παράλληλα όμως τρέχω δεύτερη ανύπαντρη κάρτα στο όνομα μου και με τον ίδιο κωδικό συνδρομητή για την αδερφή μου που είναι στα ξένα.

Λέτε αν διακόψω τώρα οριστικά την παντρεμένη, να μου διακόψουν την ανύπαντρη και να μου που να μείνω με την παντρεμένη? Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο για να μην τους βάζω ιδέες.

Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο? Θα με κάνει kill η αδερφή μου!

Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Ναι, αλλα με την παλια καρτα ετρεξα βρε... και νομιζα οτι θα με ενεργοποιησουν!! αλλα οταν τους ρωτησα εκτος το δορυφορο που ειναι το πακετο τους, θελω να βλεπω και αλλον. Τοτε μου απαντησαν οτι αυτο ξεχασετω...

αρα το θεμα σου δεν ειναι ο δεκτης τους αλλα η αλλαγη καρτας
(ανουσιο πιστευω),γιατι ετσι κι`αλλιως ο pace με παντρεμενη παιζει μονο.
μας εχεις μπερδεψει ρε φιλε.....:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

καλα εσυ δεν μας ελεγες "τρεχω να παρω τον αποκωδ/τη τους.."?
τωρα στον δινουν σε τιμη χωμα και κανεις και τον δυσκολο...?
θα μας τρελανεις ρε παλουκαρι....?:drummer:

μηνυμα 268:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75516&page=27
Τι ψάχνεις να βρεις, φίλε μου; http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65414&highlight=big+brother&page=14, μήνυμα 134.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

αρα το θεμα σου δεν ειναι ο δεκτης τους αλλα η αλλαγη καρτας
(ανουσιο πιστευω),γιατι ετσι κι`αλλιως ο pace με παντρεμενη παιζει μονο.
μας εχεις μπερδεψει ρε φιλε.....:BXVZCBXZ6:
Δεν με ενδιαφέρει ο δέκτης τους, άπλα είπα αν γίνετε να ενεργοποιήσουν παλιά συνδρομή χωρίς να την παντρέψω με τον δέκτη τους. Κατάλαβες τώρα?

Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Δεν με ενδιαφέρει ο δέκτης τους, άπλα είπα αν γίνετε να ενεργοποιήσουν παλιά συνδρομή χωρίς να την παντρέψω με τον δέκτη τους. Κατάλαβες τώρα?

Έχει χιλιοειπωθεί ότι αυτό δε γίνεται.

εννοηται οτι εισαι σχετικος και τωρα μας ρωτας το αυτονοητο.
μαλλον πλακα μας κανεις....:singer:

@Serafeim Karakostas
Δεν ανοίχτηκε για πλάκα το θέμα αυτό, κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Δείξε μου εσύ ένα άλλο θέμα με την απάντηση που ψάχνω? άλλα αντί αυτού, εσύ με ύφος αφήνεις υπονοούμενα. Και σε παρακαλώ να μην ασχολείσαι με τα δικά μου γραφόμενα. Αν σε ενοχλούν τα μηνύματα μου απευθύνσου στους συντονιστές της κατηγορίας, μόνο τούτη μπορουν να αποφασίσουν αν το θέμα μου είναι για πλάκα. Εγώ δεν έχω να πω κάτι μαζί και δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

εννοηται οτι εισαι σχετικος και τωρα μας ρωτας το αυτονοητο.
μαλλον πλακα μας κανεις....:singer:
Φιλε μου δεν κανω πλακα και δεν ειμαι σχετικος με αυτο που ρωτησα, αν γνωριζα την απαντηση δεν θα ανοιγα θεμα. Τωρα μπορει να εχει αναφερθει, αλλα σε αναζητηση που εκανα εγω σε μυνηματα δεν εντοπισα κατι. Αν παλι εχει δημοσιευθει κατι για την απορια μου, ζητω συγνωμη.

Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές σε ερωτήματα στην υποκατηγορία "nova". Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη σου, απλά θεωρώ ότι γράφεις απλά για να γράφεις και δεν προσφέρεις κάτι σε κανέναν. Επίσης πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος με αυτή την άποψη.

:offtopic:
@Serafeim Karakostas
Κύριέ μου, σας παρακαλώ της άποψης αυτές να της έχετε για τον εαυτό σας και μόνον. Το αν προσφέρω κάτι εγώ, δεν είναι της αρμοδιότητας της δικιά σας. Και παρατήρησης από εσάς δεν δέχομαι. Αλώστε από αυτά που έχετε στην υπογραφή σας, καταλαβαίνω ότι άλλου έχετε άποψη εσείς. Δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο με τα ανούσια αυτά μηνύματα σας είχα αποστείλει και παλιά σε pm, αν έχετε κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να το λύσουμε από κοντά και όχι γραφτά.

Απάντηση: Re: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι επί του θέματος?

Άλλαξα την ανύπαντρη μου σε παντρεμένη κάρτα, παράλληλα όμως τρέχω δεύτερη ανύπαντρη κάρτα στο όνομα μου και με τον ίδιο κωδικό συνδρομητή για την αδερφή μου που είναι στα ξένα.

Λέτε αν διακόψω τώρα οριστικά την παντρεμένη, να μου διακόψουν την ανύπαντρη και να μου που να μείνω με την παντρεμένη? Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο για να μην τους βάζω ιδέες.

Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο? Θα με κάνει kill η αδερφή μου!
Κατά τη γνώμη μου μην το ρισκάρεις.