Από το 2002 την είχα σταματήσει πριν από 4-5 χρόνια, τους πήρα τελ να με ενεργοποιήσουν. Και μου απάντησαν όχι δεν γίνετε διότι είναι παλιά η κάρτα σας. Τους λέω κανένα πρόβλημα κάντε την αλλαγή, θα την κάνουμε άλλα πρέπει να πάρετε και αποκωδικοποιητή μαζί, διότι γίνετε πάντρεμα δέκτη και κάρτας. Μα καλά εγώ δεν θέλω τον δέκτη σας, έχω δικό μου. Άπλα κάντε αλλαγή την κάρτα. Για εσάς που είστε παλιός πελάτης σας δίνουμε τον δέκτη μόνο 49 ευρώ για να παντρευτεί η κάρτα.
Βρε μαναμ δεν ΘΕΛΩ τον δέκτη σας.... θέλω να βλέπω από τον δικό μου. Να σας πω όταν έκανα συμβόλαιο μαζί σας δεν αναφέρετε κάπου ότι ντε και καλά μετά από τόσα χρονιά απενεργοποιημένος, όταν θα χρειαστεί να συνδεθώ και πάλι μαζί σας, να μου λέει οτι πρέπει να πάρω και δέκτη και πάντρεμα!! και απάντηση πάλι ίδια δεν γίνετε...μου λένε.
Τώρα ντε και καλά και με το στανιό θέλουν να μου πασάρουν τον δέκτη τον δικό τους.
Μπορώ σαν παλιός συνδρομητής και απενεργοποιημένος να βρω κάπου το δίκιο μου?
Βρε μαναμ δεν ΘΕΛΩ τον δέκτη σας.... θέλω να βλέπω από τον δικό μου. Να σας πω όταν έκανα συμβόλαιο μαζί σας δεν αναφέρετε κάπου ότι ντε και καλά μετά από τόσα χρονιά απενεργοποιημένος, όταν θα χρειαστεί να συνδεθώ και πάλι μαζί σας, να μου λέει οτι πρέπει να πάρω και δέκτη και πάντρεμα!! και απάντηση πάλι ίδια δεν γίνετε...μου λένε.
Τώρα ντε και καλά και με το στανιό θέλουν να μου πασάρουν τον δέκτη τον δικό τους.
Μπορώ σαν παλιός συνδρομητής και απενεργοποιημένος να βρω κάπου το δίκιο μου?