Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Re: Απάντηση: Re: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Κατά τη γνώμη μου μην το ρισκάρεις.

Σε ευχαριστώ Σεραφείμ, μου ήρθε κατραπακιά στα εντελώς ξαφνικά, διαβάζοντας και τα όσα γράφουν οι περισσότεροι για εξαφάνιση των ανύπαντρων. Τελικά αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο, χωρίς να ρωτήσω για μένα, αλλά ρωτώντας γενικά, δεν λέω με ρώτησε καμιά 10αριά φορές για κωδικό συνδρομητή, lol.

Αυτά που μου είπε η τηλεφωνήτρια μάλλον με ικανοποιούν, αφού είπε πως δεν υπάρχει τέτοια επιθετική (-έτσι ακριβώς το χαρακτήρισε) πολιτική, καλού κακού όμως με παρότρυνε να αλλάξω τιμολόγιο (?) στη παντρεμένη κάρτα πριν την διακοπή, γιατί όπως είπε δεν είναι και σίγουρη.

Πραγματικά αναπολώ εκείνες τις παλιές εποχές που με 228 (τόσο έκανε ακριβώς!) αγοράζαμε την προπληρωμένη καρτούλα σε εκείνο το απλό πλαστικό κουτάκι. Τι το 'θελα κι εγώ το Έϊτς Ντι, σαν πως υπάρχει διαφορά, τα ίδια προγράμματα δείχνουν σε καλύτερη εικόνα, so what?

Thanks Σεραφείμ.

σουζακια μ εχεις μπερδέψει λίγο. Τη μια λες την κοβω (τη γοβα) δια παντος, την άλλη ξηλώνω την κεραία απ την ταράτσα, μετα οτι δεν πρόκειται να ξαναγίνεις συνδρομητής οτι κι αν γίνει διότι πέφτει πάντρεμα, τώρα βλέπω το μετάνιωσες και θες να ξαναγίνεις, τί ισχύει ρε συ τελικά μπερδεύτηκα..εσυ δεν έλεγες οτι δεν πρόκειται να ξανασχοληθείς μαζί τους;..-bye-

Νομίζω έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφτηκε τελικά το "ποιόν" & η σοβαρότητα κάποιον!...:jester:

...:aetsch:

@the_player
Το λοιπόν άτομα τα οποία με γνωρίζουν ξέρουν ότι κάνω και πλάκα, πέρα αυτού λοιπόν άτομα τα οποία δεν με ξέρουν σαφώς και με παρεξηγούν. Όποτε οποίος θέλει απαντά σε αυτό που ρώτησα και οποιος δεν θέλει δεν απαντά.

Απο εκει και πέρα τα σχόλια απο κάποια άτομα σαν και τον Architech, που ενώ δεν με ξέρει με προσβάλει με τα λεγόμενα του. Δεν έχω να πω τίποτα άλλα ούτε θα δώσω αναφορα το τι θα κάνω εγω με την νοβα και ποσες συνδρομές θα εχω.

@Architech
Αν δεν ξέρεις εναν άνθρωπο μην αναφέρεσαι στο "ποιόν" και την σοβαρότητα που διακατέχει. Διότι πίσω απο τα πλήκτρα ολοι μα ολοι γραφουν οτι θελουν, για αυτο και πέρα απο την πλακα που κάναμε εχτες μην βγάζεις τοσο γρήγορα συμπεράσματα. Εγω οταν παραφέρομαι ζητάω και συγνώμη, διότι στην σήμερον ήμερα να ζητάς συγνώμη είναι κάτι το ακούσιο.

Τελος θα θελα να πω, οτι δεν εχω καμια θεση ποια ανάμεσα σας διοτι είμαι καραγκιόζης με τα λεγόμενα καποιον. Ετσι και αλλιώς εγω ποτε δεν το εβαλα κατω εδω και τοσα χρονια, εγινα ο κακος σε ολα τα φορουμ. Οποτε το μονο που μου έμεινε πλεον ειναι να σας αδιασω την γωνια, και εύχομαι σε ολους σας να περνατε καλα απο εδω και περα. Αλλα εγω θα ειμαι απο εξω και θα σας διαβάζω.

Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

@the_player
Το λοιπόν άτομα τα οποία με γνωρίζουν ξέρουν ότι κάνω και πλάκα, πέρα αυτού λοιπόν άτομα τα οποία δεν με ξέρουν σαφώς και με παρεξηγούν. Όποτε οποίος θέλει απαντά σε αυτό που ρώτησα και οποιος δεν θέλει δεν απαντά.

Απο εκει και πέρα τα σχόλια απο κάποια άτομα σαν και τον Architech, που ενώ δεν με ξέρει με προσβάλει με τα λεγόμενα του. Δεν έχω να πω τίποτα άλλα ούτε θα δώσω αναφορα το τι θα κάνω εγω με την νοβα και ποσες συνδρομές θα εχω.

@Architech
Αν δεν ξέρεις εναν άνθρωπο μην αναφέρεσαι στο "ποιόν" και την σοβαρότητα που διακατέχει. Διότι πίσω απο τα πλήκτρα ολοι μα ολοι γραφουν οτι θελουν, για αυτο και πέρα απο την πλακα που κάναμε εχτες μην βγάζεις τοσο γρήγορα συμπεράσματα. Εγω οταν παραφέρομαι ζητάω και συγνώμη, διότι στην σήμερον ήμερα να ζητάς συγνώμη είναι κάτι το ακούσιο.

Τελος θα θελα να πω, οτι δεν εχω καμια θεση ποια ανάμεσα σας διοτι είμαι καραγκιόζης με τα λεγόμενα καποιον. Ετσι και αλλιώς εγω ποτε δεν το εβαλα κατω εδω και τοσα χρονια, εγινα ο κακος σε ολα τα φορουμ. Οποτε το μονο που μου έμεινε πλεον ειναι να σας αδιασω την γωνια, και εύχομαι σε ολους σας να περνατε καλα απο εδω και περα. Αλλα εγω θα ειμαι απο εξω και θα σας διαβάζω.

Αγαπητέ Suzakia...θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος είμουν λίγο υπερβολικός , με συγχωρίς γι αυτό!...σίγουρα μέσω internet δεν μπορείς να κρίνεις 100% το ποιόν ή τη σοβαρότητα κάποιου...αλλά απο την άλλη τα γραφώμενα προίδεάζουν και γι αυτό δεν αναιρώ ότι είπα στο πρώτος μέλος (το πράγμα φαίνεται απο μόνο του αρκεί να κάνεις ένα search) αλλά ας μην επεκταθώ περισσότερο σε αυτό

Στο Πόστ 284 όμως λές:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75516&page=29

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ και όχι απο επιλογή!...απαντάς επί παντός επιστητού , με όχι πάνω απο μία πρόταση στο μεγαλύτερο ποσοστό των μηνυμάτων σου , σε πολλές περιπτώσεις ίσως και με λέξεις (άν δεν έχεις κάτι παραπάνω να πείς απο μερικές λέξεις γιατί απαντάς στο κάθε τι απλά για να ποστάρεις?)τα thread σου είναι παντού τα ποστ σου ένα παραπάνω και όπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε την δυνατότητα να διαβάζουμε όποιον θέλουμε σε αυτό το forum και σε οποιοδήποτε αλλο!.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είσαι πολύ "ενθουσιώδεις" θέλεις να εκφέρεις στα πάντα την άποψη σου και να δηλώνεις το παρών...κάντο όμως επικοδομητικά!...διαφορετικά δημιουργείς μια θολούρα!...μπορεί να κάνω και λάθος.

Φιλικά

Architech

Ρε καρντάση ηρέμησε.
Το πληκτρολόγιο είναι σαν το νεροπίστολο.
Πυροβολέις χωρίς να σκέφτεσαι!

Last edited:

@the_player
Σε ξέρω από εποχές yumatu.gr και ξέρω τι τρέλα κουβαλάς στο κεφάλι. Καλοπροαίρετα πάντα:music-smiley-005:
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα υπολογίζω καν, σου λεω μονο τουτο κόψε τις λακαμιες γιατί άτομα τα οποία είναι χρόνια στο χώρο όπως εσύ ΜΟΝΟ να προσφέρουν έχουν. Φορουμ είναι, μπορεί να ειπωθεί οτιδήποτε, κάποιος μπορεί να συμφωνεί, κάποιος άλλος να διαφωνεί, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Διαφορετικά δε θα ήταν φόρουμ, θα ήταν το κονγκρέσο ή η γερουσία. Τα έμπειρα μέλη, ενεργά ή μη (αυτοί που ήταν παλια στο φορουμ κ τωρα δεν ειναι για διαφορους λογους) τα θελουμε εδω γιατί κερδίζουν αυτοί που θέλουν να μάθουν, αρχάριοι και μη. Συνεπώς, προχώρα και μην κολλάς πουθενά. Έχουμε δημοκρατία, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε όλους..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ και όχι απο επιλογή!...απαντάς επί παντός επιστητού , με όχι πάνω απο μία πρόταση στο μεγαλύτερο ποσοστό των μηνυμάτων σου , σε πολλές περιπτώσεις ίσως και με λέξεις (άν δεν έχεις κάτι παραπάνω να πείς απο μερικές λέξεις γιατί απαντάς στο κάθε τι απλά για να ποστάρεις?)τα thread σου είναι παντού τα ποστ σου ένα παραπάνω και όπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε την δυνατότητα να διαβάζουμε όποιον θέλουμε σε αυτό το forum και σε οποιοδήποτε αλλο!
Νομίζω πως μέσα σε λίγες γραμμές τα είπες όλα.:a0210:

Ρε καρντάση ηρέμησε.
Το πληκτρολόγιο είναι σαν το νεροπίστολο.
Πυροβολέις χωρίς να σκέφτεσαι!

Το ξαναδιαβάζω και μάλλον δεν είμαι σαφής.
Απευθύνομαι στον suzakias και θέλω να του πω:

"Ηρέμησε, το πληκτρολόγιο είναι σαν το νεροπίστολο.
Σε πυροβολούν χωρίς να σκέφτονται."

Οπότε, μη το παίρνεις έτσι.
Cool!:smash:

Επισκεπτομαι τα "δορυφορικα" μια στο τοσο και διαβαζω συνεχεια απο μερικα μελη τα ιδια και τα ιδια (και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια κτλ κτλ).

Φανταζομαι ποσο κουρασμενοι θα νιωθουν αυτοι που μπαινουν εδω καθε μερα.

Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο στην πλεοψηφια. Αν καποια μερα κλεισει η ΝΟVA ισως να υπαρξει σωτηρια.

Ενώ στην ενότητα με τις τηλεοράσεις δεν γίνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα μεταξύ 2 ανθρώπων, πολυ επιλεκτικοι έχουμε καταντήσει..

Απο να υπαρχει διαφωνια σε ενα θεμα (η σε 5 η σε 10) μεχρι να δημιουργουνται νηματα για δηθεν ενεργειες ενος μελους για λογους εντυπωσιασμου η διαφορα ειναι Χαοτικη.

Εγώ θα ήθελα να ξέρω, εκτός από να τα βάζετε ο ένας με τον άλλο, έχετε διαβάσει έστω και ένας το συμβόλαιο που υπογράψατε με την Νόβα? Τι γράφει ότι ισχύει σε περίπτωση που θέλεις ενεργοποίηση εκ νέου?
Είναι πολύ απλό και εύκολο να το δει κάποιος. Εγώ αυτό θα κάνω όταν γυρίσω σπίτι.
Όσο για τον Suzakia, μπορεί να λέει και να λέει, αλλά πάντα έχει κάποιο νόημα αυτό που λέει έστω και εάν είναι από αγανάκτηση. Και δεν τον έχω δει να ανοίγει νήμα για να επιτεθεί σε κάποιον ή να απαντάει σε άσχετο νήμα πάλι κατηγορώντας.
Ας απαντάμε λοιπόν στις απορίες του καθενός ή εάν δεν τις βρίσκουμε άξιες απάντησης ας κλείνουμε το παραθυράκι του θέματος και να διαβάζουμε κάτι άλλο. Δεν σας έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό για να διαβάζετε όλα τα θέματα και να έχετε άποψη.

Αν έχεις διακόψει για χρόνια, είναι προφανές πως δεν ισχύει πια το αρχικό συμβόλαιό σου.

Αναφέρει κάπου όπου ότι έχει ημερομηνία λήξης?
(Είμαι από εκείνους που έχουν ένα παλιό -από 2004- απενεργοποιημένο συμβόλαιο -από 2008- και δεν το έχουν διαβάσει -bye-)

"Κοβοντας" την NOVA τελειωνει και το συμβολαιο σου.

Ουσιαστικα ειναι σαν να το καταγγελεις.

Ακόμα κι αυτό να μην ισχύει και να παραμένει σε ισχύ για κάποιο χρονικό διάστημα (για επανασύνδεση), είναι σαφές ότι αυτό το χρονικό διάστημα δε μπορεί να είναι μερικά χρόνια.

Επισης, αν το κοψεις για 2 μηνες το καλοκαιρι σε παιρνουν αυτοι τηλεφωνο πισω τελη Αυγουστου για επανεργοποιηση με δωρο τις μερες του Αυγουστου μεχρι να μπει ο Σεπτεμβρης :smash:

Αν είναι έτσι τότε γιατί συνδέεσε πάλι απλά με ένα τηλ χωρίς να έχεις υπογράψει νέο συμβόλαιο; :drummer:

Επισης, αν το κοψεις για 2 μηνες το καλοκαιρι σε παιρνουν αυτοι τηλεφωνο πισω τελη Αυγουστου για επανεργοποιηση με δωρο τις μερες του Αυγουστου μεχρι να μπει ο Σεπτεμβρης :smash:

Με τη διακοπή της συνδρομής διακόπτεται και η σύμβαση που έχει υπογραφεί. Οι όροι της σύμβασης δεν ισχύουν από τη στιγμή που δεν ισχύει η ίδια η σύμβαση. Οι όροι της οποιαδήποτε σύμβασης τίθενται από το μέρος της Nova εγγράφως και ο πελάτης συμφωνεί και υπογράφει ή διαφωνεί και δεν υπογράφει και συνεπώς δεν είναι πελάτης.

Το θέμα όμως μας είναι πως για ένα περίεργο λόγο η nova μας θυμάται ακόμη και αν έχουμε χρόνια διακόψει τη συνδρομή, θεωρώντας μας "εν δυνάμει" πελάτες και μερικές φορές μας αντιμετωπίζει και ως "εν ενεργεία" πελάτες, τηλεφωνώντας μας μετά από χρόνια με σκοπό να μας προσεγγίσει με δελεαστικά πακέτα και να μας "προσυλητίσει" ξανά.

Έχω παράδειγμα συνδρομής (του αδελφού μου στο όνομά μου) κομμένης από το 2004 και η nova με θυμάται κάθε χρόνο για να μου προσφέρει πακέτα δελεαστικά που πολλές φορές δεν προσφέρονται ούτε στους ενεργούς συνδρομητές!

Ότι συμβαίνει με την νοβα και τους παλιούς συνδρομητές, έχει να κάνει με τους όρους και τους "νόμους" της αγοράς, γραμμένους και άγραφους. Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την παροιμία "γκαρίζει η γομάρα για άχυρο" LOL. Φυσικό λοιπόν να γίνεται άγρα πελατών όπως επίσης, υπάρχει μεγάλη ασάφεια και ασύμμετρη αντιμετώπιση των παλιών, σημερινών, νέων, εν δυνάμει, πελατών της, κατά περίπτωση και μάλιστα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων, με τροπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μόνο της nova. Μη ξεχνάμε πως αυτή γράφει τους όρους του συμβολαίου και εμείς απλά συμφωνούμε ή διαφωνούμε!

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ισχύει το συμβόλαιο ή οι επι μέρους όροι του, όταν διακόπτουμε τη συνδρομή! Αν τώρα η nova, για να μας κάνει ξανά πελάτες, κάνει κάποια επιμέρους συμφωνία η οποία είναι ευνοϊκότερη επειδή είμασταν κάποτε πελάτες, αυτό ανήκει αποκλειστικά στη διακριτική της ευχέρεια!-

Υ.Γ.
Ενεργοποίηση χωρίς υπογραφή ανανεωμένου συμβολαίου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι νομικά σωστό. Μπορεί να προσβληθεί οποτεδήποτε από οποιαδήποτε πλευρά, χωρίς να μπορεί η άλλη να επιβάλλει κυρώσεις!

Last edited: