Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Ακουστε τωρα και το αλλο... για να συνδεθω κα παλι μαζι τους, με ζητησαν και 49 ευρω για δεκτη, μα τους λεω μεχρι τελος του μηνα τα εχετε δωρεαν. Και μου λενε οτι αυτα ειναι για νεους συνδρομητες και οχι για υφισταμενους!!!!!!
Αφου δεν εχω καποιο συμβολαιο εν ενεργεια οπως λετε, για ποιον λογο θεωρουμε υφισταμενος? με ρωτησατε? λεει καπου το συμβολαιο μου να ειμαι και υφισταμενος πελατης σας? ΟΧΙ τους λεω, αρα με ποιο δικαιωμα με εχετε ως υφισταμενο στην εταιρια σας?
ΑπευθΥνθηκα σε δικηγορο και αναμενω την απαντηση του για το ολο θεμα, ειμαι περιεργος να δω που θα βγει το ολο θεμα.

Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
Α ρε τσουναμι που χρειαζονται.

Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Ακουστε τωρα και το αλλο... για να συνδεθω κα παλι μαζι τους, με ζητησαν και 49 ευρω για δεκτη, μα τους λεω μεχρι τελος του μηνα τα εχετε δωρεαν. Και μου λενε οτι αυτα ειναι για νεους συνδρομητες και οχι για υφισταμενους!!!!!!
Αφου δεν εχω καποιο συμβολαιο εν ενεργεια οπως λετε, για ποιον λογο θεωρουμε υφισταμενος? με ρωτησατε? λεει καπου το συμβολαιο μου να ειμαι και υφισταμενος πελατης σας? ΟΧΙ τους λεω, αρα με ποιο δικαιωμα με εχετε ως υφισταμενο στην εταιρια σας?
ΑπευθΥνθηκα σε δικηγορο και αναμενω την απαντηση του για το ολο θεμα, ειμαι περιεργος να δω που θα βγει το ολο θεμα.

Βρε suzakias, θα δώσεις 700 ευρώ το χρόνο και σε χάλασαν τα 49;
Στην τελική πάρε συνδρομή σε άλλο όνομα, της γυναίκας σου, του παιδιού σου, του παππού σου, κάποιου τέλος πάντων.

suzakia μου φαινετε οτι το εχεις ξεχασει το κανονα που ισχυει βεβαιως για τις γυναικες οτι οσο ποιο πολυ τις φτηνης τοσο κολλανε.οσο φτηνεις την νοβα τοσο καλυτερη προσφορα θα παρεις αλλα εσυ με το ζορι τους κολλας ε τα θελει ο κολ@@@:beee:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Στην τελική πάρε συνδρομή σε άλλο όνομα, της γυναίκας σου, του παιδιού σου, του παππού σου, κάποιου τέλος πάντων.
Και ποιος σου πε οτι θα δώσω 700!!! δεν θέλω το φουλ πακ, άλλα το Start Pack μαζί με τηλεφωνία. Το θεμα είναι γιατί να με πιάσει κορόιδο? ενω στους νέους είναι τσάμπα. Και δεν θέλω να είναι σε άλλο όνομα...
Και εκτος αυτού γιατι να θεωρούμε υφιστάμενος πελάτης για κατι το οποιο δεν εχω?

....Υ.Γ.
Ενεργοποίηση χωρίς υπογραφή ανανεωμένου συμβολαίου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι νομικά σωστό. Μπορεί να προσβληθεί οποτεδήποτε από οποιαδήποτε πλευρά, χωρίς να μπορεί η άλλη να επιβάλλει κυρώσεις!

Αυτό το τελευταίο πολύ μου αρέσει, αν έρθουν ποτέ και μου πουν θα σου παντρέψουμε την κάρτα με το ζόρι, τουλάχιστον θα γλιτώσω το τελευταίο πάγιο, που δε θα το πληρωθούν ποτέ ! :drummer:

Συγγνωμη δηλαδη αυτο ειναι το νοημα? Το οτι οποτε τους συμφερει εισαι νεος συνδρομητης και οταν δεν, εισαι παλαιος ?
Ελεος δηλαδη, να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα.

Φιλε malakudi χωρις παρεξηγηση,θεωρω οτι εισαι κορυφη στον τομεα σου, και σε ευχαριστω για την καθημερινη σου βοηθεια επι πολλων θεματων, αλλα ωρες ωρες αυτη η υποστηριξη σε αυτην την συγκεκριμενη εταιρεια ειναι απλως too much ρε αδερφε.(συγνωμη κιολας)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Συγγνωμη δηλαδη αυτο ειναι το νοημα? Το οτι οποτε τους συμφερει εισαι νεος συνδρομητης και οταν δεν, εισαι παλαιος ?
Πες τα φιλε μου...

Δηλαδη αν το καλοκαιρι κοψω για 3 μηνες την συνδρομη απο το σεπτεμβριο θα με αντιμετωπιζουν ως νεο πελατη και θα εχω ολα τα προνομια των νεων πελατων ;

Φιλε malakudi χωρις παρεξηγηση,θεωρω οτι εισαι κορυφη στον τομεα σου, και σε ευχαριστω για την καθημερινη σου βοηθεια επι πολλων θεματων, αλλα ωρες ωρες αυτη η υποστηριξη σε αυτην την συγκεκριμενη εταιρεια ειναι απλως too much ρε αδερφε.(συγνωμη κιολας)

Αν ήθελα να βάλω συνδρομή δε θα σκεφτόμουν τα 49 ευρώ, αυτό είναι το νόημα του δικού μου post.

Ποτέ δε χαρακτηρίστηκε ως νέος συνδρομητής ο suzakias. Θεωρείται παλιός. Απλώς δε του δίνεται πλέον το δικαίωμα να πάρει ανύπαντρη κάρτα, επειδή ήταν αρκετό καιρό απενεργοποιημένος. Αυτή είναι μία συγκεκριμένη πολιτική της εταιρείας, καλώς ή κακώς, και δεν αλλάζει. Μόνο όσοι ήταν ενεργοποιημένοι χρήστες όταν γίνονταν οι αλλαγές καρτών κατοχύρωσαν το δικαίωμα να διατηρήσουν ανύπαντρη κάρτα.

Αν λοιπόν ήθελε πραγματικά να βάλει nova, δε θα στεκόταν στα 49 ευρώ που του ζητάνε για το δέκτη. Εκτιμώ πως περισσότερο του αρέσει να κλαίγεται.

Δηλαδη αν το καλοκαιρι κοψω για 3 μηνες την συνδρομη απο το σεπτεμβριο θα με αντιμετωπιζουν ως νεο πελατη και θα εχω ολα τα προνομια των νεων πελατων ;

Πάντα είσαι παλιός πελάτης.

Δε τα λες καλά, κοίτα πως έχουν τα πράγματα:

- Έχεις διακόψει και σε θεωρούν ενεργό ακόμα, για ότι προσφορές θέλουν, όχι όμως όλες όπως και ενός νέου συνδρομητή.

- Έχεις διακόψει και σε θεωρούν ανενεργό, με νέους όρους για να σου παντρέψουν την κάρτα σε λίγο καιρό που δε θα έχουν άλλη λύση, χωρίς να έχεις υπογράψει νέα σύμβαση μαζί τους που και πάλι δε μπορείς να συμμετάσχεις σε προσφορές για νέους συνδρομητές.

- Δεν διακόπτεις και είσαι πάντα παλιός συνδρομητής, έχεις παλιά σύμβαση και σε παίρνουν τηλ κάθε τρεις και λίγο να σε ζαλίζουν να πάρεις εξοπλισμό δωρεάν για να παντρέψεις την κάρτα σου.

- Δεν διακόπτεις και είσαι πάντα παλιός συνδρομητής, απλά είσαι στην κατηγορία των νέων παντρεμένων όπου δε σε ενοχλούν καθόλου. Ο τέλειος πελάτης, δε του δίνουμε προσφορές και όλα καλά.

Με άλλα λόγια ποτέ δε ξέρεις τι είσαι για εκείνη. :flipout:

Παντως ειναι εντελως ακυρο να θεωρουν τους παλιους συνδρομητες τους ως δεδομενους και οι προσφορες τους να απευθυνονται μονο για καινουργιους.

Παντως ειναι εντελως ακυρο να θεωρουν τους παλιους συνδρομητες τους ως δεδομενους και οι προσφορες τους να απευθυνονται μονο για καινουργιους.

Δυστυχώς παντού οι ενεργοί συνδρομητές θεωρούνται δεδομένοι και δεν παίρνουν καμία προσφορά (πχ κινητή τηλεφωνία, μόνο αν απειλήσεις με αλλαγή παρόχου παίρνεις προσφορά).

Σε μη ενεργούς παλιούς συνδρομητές γίνονται συχνά προσφορές. Πρόσφατα έτρεχε η προσφορά για ένα χρόνο στο full pack πληρώνοντας 30 ευρώ το μήνα με πιστωτική. Φυσικά τέτοιες προσφορές δε δίνονται σε όλους, επιλέγονται στατιστικά κάποιοι.

Ακριβως αυτο εννοω.

Ειμαι συνδρομητης απο την αρχη του αναλογικου filmnet μιλαμε για τη πρωτη εβδομαδα που ετρεξε.

Αργοτερα μολις βγηκε η nova ετρεξα και πηρα και αυτην.
Δεν εχω διακοψει ποτε την συνδρομη μου και πληρωνω ασταματητα καθε μηνα.

Ε, πως να το κανουμε, απαιτω λιγο σεβασμο απο την συγκεκριμενη εταιρεια.

Δε τα λες καλά, κοίτα πως έχουν τα πράγματα:

- Έχεις διακόψει και σε θεωρούν ενεργό ακόμα, για ότι προσφορές θέλουν, όχι όμως όλες όπως και ενός νέου συνδρομητή.

- Έχεις διακόψει και σε θεωρούν ανενεργό, με νέους όρους για να σου παντρέψουν την κάρτα σε λίγο καιρό που δε θα έχουν άλλη λύση, χωρίς να έχεις υπογράψει νέα σύμβαση μαζί τους που και πάλι δε μπορείς να συμμετάσχεις σε προσφορές για νέους συνδρομητές.

- Δεν διακόπτεις και είσαι πάντα παλιός συνδρομητής, έχεις παλιά σύμβαση και σε παίρνουν τηλ κάθε τρεις και λίγο να σε ζαλίζουν να πάρεις εξοπλισμό δωρεάν για να παντρέψεις την κάρτα σου.

- Δεν διακόπτεις και είσαι πάντα παλιός συνδρομητής, απλά είσαι στην κατηγορία των νέων παντρεμένων όπου δε σε ενοχλούν καθόλου. Ο τέλειος πελάτης, δε του δίνουμε προσφορές και όλα καλά.

Με άλλα λόγια ποτέ δε ξέρεις τι είσαι για εκείνη. :flipout:

Είσαι πάντα παλιός συνδρομητής, δε παίρνεις καμία προσφορά των νέων, παίρνεις προσφορές που απευθύνονται σε ανενεργούς χρήστες (αν είσαι τυχερός και επιλεγείς στο στατιστικό δείγμα) ενώ αν είσαι αρκετό καιρό αποσυνδεδεμένος υποχρεώνεσαι σε πάντρεμα.

Ακριβως αυτο εννοω.

Ειμαι συνδρομητης απο την αρχη του αναλογικου filmnet μιλαμε για τη πρωτη εβδομαδα που ετρεξε.

Αργοτερα μολις βγηκε η nova ετρεξα και πηρα και αυτην.
Δεν εχω διακοψει ποτε την συνδρομη μου και πληρωνω ασταματητα καθε μηνα.

Ε, πως να το κανουμε, απαιτω λιγο σεβασμο απο την συγκεκριμενη εταιρεια.

Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά δυστυχώς το ίδιο γίνεται παντού, βλέπε κινητή τηλεφωνία, βλέπε πάροχοι internet κτλ. Προσφορές μόνο για νέους ή για πελάτες άλλων εταιρειών.

Πάντως δε χάνεις τίποτα να τους στείλεις μια επιστολή και να διαμαρτυρηθείς γι' αυτό. Που ξέρεις, ίσως σου δώσουν κάποια προσφορά ειδικά για σένα.