Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Αν λοιπόν ήθελε πραγματικά να βάλει nova, δε θα στεκόταν στα 49 ευρώ που του ζητάνε για το δέκτη. Εκτιμώ πως περισσότερο του αρέσει να κλαίγεται.
Δεν ειναι το θεμα της κλαψας.... ειναι το ΓΙΑΤΙ σε νεους ΚΑΙ οχι και σε παλιους να θελουν τα 49???? αυτο θα το καταλαβεις ή θες να κανουμε διαλογο με trolling.
Ειναι το θεμα της αδικιας αν το εχεις καταλαβει, οποτε απο εκει και περα η γνωμες του καθενα ειναι δεκτες. Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ, δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ο σκοπος μου ηταν με το θεμα αυτο που ανοιξα, να μου λυθουν καποιες αποριες μου. Απο την ωρα λοιπον δεν ειμαι ενεργος συνδρομητης τους, θα πρεπει να με διαγραψουν απο τα συστημα τους. Και αντι να κανουμε ενα διαλογο, το καναμε παλι χαλια και ακρη δεν θα βγει.-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενεργοποίηση παλαιού συνδρομητή.

Δεν ειναι το θεμα της κλαψας.... ειναι το ΓΙΑΤΙ σε νεους ΚΑΙ οχι και σε παλιους να θελουν τα 49???? αυτο θα το καταλαβεις ή θες να κανουμε διαλογο με trolling.
Ειναι το θεμα της αδικιας αν το εχεις καταλαβει, οποτε απο εκει και περα η γνωμες του καθενα ειναι δεκτες.
Γιατί ... ο νέος είναι ωραίος .... και ο παλιός είναι αλλιώς.

Συμφωνώ με τον suzakias, απλά η NOVA τα θέλει όλα δικά της.

Είπαμε μονοπώλιο στην Ελλάδα (ακόμα) οπότε κάνει ότι θέλει.

Αχ, δε θα έρθει ο καιρός; Πάρτυ θα κανω ! :drummer:

Μου φαινεται πιο ευκολο να βαλει το skyuk ελληνικους υποτιτλους παρα να ανοιξει ο ΟΤΕ,

Να βγει, λεω και εγω, μακαρι αλλα ολο ακουμε και δεν βλεπουμε.