ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤC 50 ACTIVE

Αγαπητέ, το νόμισμα έχει δύο όψεις και ουδεν καλόν αμιγές κακού. Σκέψου ότι ενώ είναι λύση το ενεργό δεν μπορείς να πειραματισθείς με τελικούς παρά μόνον με προ, οπότε το ίδιο είναι και αν αγοράσεις παθητικό ηχείο με ολοκληρωμένο ενισχυτή (λύση που πρέπει επίσης να εξετάσεις). Δεν νομίζω να παίξουν χωρίς προ, θέλουν πρό και πολύ καλό μάλιστα. Απο χρήματα μην φαντάζεσαι ότι θα γλιτώσεις, περισσότερα θα σου ζητήσει και αυτό θα φανεί αμέσως. Θα σου γράψω και pm. Ο χώρος σου 30τμ δεν νομίζω ότι θα το δεχτεί (είναι στο κάτω όριο), θα χρειασθείς πολύ φτιάξιμο (treatment), και αυτό πρέπει να το λάβεις καλά υπόψη σου. Αλλά αν παρόλα αυτά δεν τα ακούσεις στο χώρο σου, ούτε που να το σκέφτεσαι για αγορά, (τα χρήματα είναι το λιγότερο) θα χαλάσεις την ζωή σου και την ηρεμία σου, προσπαθώντας να τα κάνεις να παίξουν. Μην ξεχνάς ζούμε στο 2008, και ο λόγος ύπαρξης των φυσικών καταστημάτων σε αντίθεση με τα ιντερνετικά, είναι ότι μπορούν να σου προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες. Απαίτησέ το, αλλοιώς φύγε μακρυά, αυτός θα χάσει.

Αγαπητέ, το νόμισμα έχει δύο όψεις και ουδεν καλόν αμιγές κακού. Σκέψου ότι ενώ είναι λύση το ενεργό δεν μπορείς να πειραματισθείς με τελικούς παρά μόνον με προ, οπότε το ίδιο είναι και αν αγοράσεις παθητικό ηχείο με ολοκληρωμένο ενισχυτή (λύση που πρέπει επίσης να εξετάσεις). Δεν νομίζω να παίξουν χωρίς προ, θέλουν πρό και πολύ καλό μάλιστα. Απο χρήματα μην φαντάζεσαι ότι θα γλιτώσεις, περισσότερα θα σου ζητήσει και αυτό θα φανεί αμέσως. Θα σου γράψω και pm. Ο χώρος σου 30τμ δεν νομίζω ότι θα το δεχτεί (είναι στο κάτω όριο), θα χρειασθείς πολύ φτιάξιμο (treatment), και αυτό πρέπει να το λάβεις καλά υπόψη σου. Αλλά αν παρόλα αυτά δεν τα ακούσεις στο χώρο σου, ούτε που να το σκέφτεσαι για αγορά, (τα χρήματα είναι το λιγότερο) θα χαλάσεις την ζωή σου και την ηρεμία σου, προσπαθώντας να τα κάνεις να παίξουν. Μην ξεχνάς ζούμε στο 2008, και ο λόγος ύπαρξης των φυσικών καταστημάτων σε αντίθεση με τα ιντερνετικά, είναι ότι μπορούν να σου προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες. Απαίτησέ το, αλλοιώς φύγε μακρυά, αυτός θα χάσει.
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Αγορασε τα και ΧΩΡΙΣ να τα ακουσεις,θα σου αρεσουν ακομη και προκατελημενος να εισαι !

Αγαπητοί κύριοι, να πω κι εγώ μερικά σαν καθ' ύλην αρμόδιος:

Το SCM50 , όπως και ανεξαιρέτως όλα τα ATC, είναι ένα ηχείο σχεδιασμένο με overdamped μπάσσο, κομμένο ψηλά, από παγιωμένη νοοτροπία του σχεδιαστή, για να ακούμε καθαρό χαμηλό και όσο γίνεται λιγώτερο το χώρο.
Μην συγχέετε την πιθανή ακρόαση που είχατε στο δωμάτιο της έκθεσης με το πως παίζει σε οικιακούς χώρους, έστω και μικρούς. Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι μικροί είναι λιγώτερο "επικίνδυνοι". Πολλά 50άρια και 100άρια, ενεργά και παθητικά, παίζουν σε σχετικά μικρούς χώρους.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μεταφερθούν τα 50 στον χώρο σας ή να επισκεφθείτε έναν χώρο συνεργάτη που παίζει με 100άρια, όποτε θελήσετε για να σχηματίσετε γνώμη.
Και ...αφού διαπιστώνω οτι είναι ο κρυφός ανομολόγητος ή ομολογημένος πόθος πολλών από σας, να φέρω ένα κοντέινερ 50άρια για όλους σας με τιμή που....και τιμή θα έχει!
Αποφασίστε το κι εγώ θα βοηθήσω γιατί, όπως έλεγε η μακαρίτισα η γιαγιά μου: "Τα αγόρια δεν κάνει να ζηλεύουν".
-bye-

Re: Απάντηση: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤC 50 ACTIVE

Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της ATC στην Ελλάδα, κ. Θέμη Ζαφειρόπουλο ( Location Sound, τηλ. 210 3642983,210 3646154 ).

Για γενικές πληροφορίες κάνε "κλίκ" εδώ http://www.atc.gb.net/scm150slat.htm

Βασίλη γειά σου. Ήρθες και ούτε μια..μπουγάτσα βόρεια δεν είδαμε!!

Τα σωστά links είναι:
http://www.atc.gb.net/scm50.htm
http://www.atc.gb.net/scm50slat.htm

Και ...αφού διαπιστώνω οτι είναι ο κρυφός ανομολόγητος ή ομολογημένος πόθος πολλών από σας, να φέρω ένα κοντέινερ 50άρια για όλους σας με τιμή που....και τιμή θα έχει!
Αποφασίστε το κι εγώ θα βοηθήσω γιατί, όπως έλεγε η μακαρίτισα η γιαγιά μου: "Τα αγόρια δεν κάνει να ζηλεύουν".
-bye-

Πλαναται καποιο power buy στον αερα;:idea:

Βασιλης

Πως ξεθάφτηκε αυτό το thread? :blink:
Kostasama αγόρι μου ακόμη το σκέφτεσαι; Πάρτα πάρτα πάρτα! .-

Ακόμη και τα 150άρια θα αγόραζα χωρίς να τα ακούσω...

Από τον Μάρτιο του 2008 επιτέλους απόκτησα τα 50αρια τα tower σε αντικατάσταση των 20αριών. Συμπέρασμα : Αφού χτίκιασα να τα στρώσω,
περίπου 4 μήνες, Το αποτέλεσμα είναι απλά Α Π Α Ι Χ Τ Ο