Ενημερωση για τα θεματα

Έχεις δίκιο, αλλά όσοι παρακολουθούσαν το θέμα ξέρουν τί γίνεται. Όσοι δεν το παρακολουθούσαν, δε θα το προσέξουν καν, έτσι κι αλλιώς.

Αννα,

Εγω που ΔΕΝ το παρακολουθουσα, το προσεξα:7SFGSFG:

Δεν ειμαστε καν ΚεντροΔεξιοι ρε

Να βαλει καναν αλλο πιο συντηρητικο.

Εγω κι ο Σπυρος ετοιμαζουμε κομμα-εκπληξη για τις προσεχεις εκλογες.

Δημητρη, εγω δεν ειδα τις εξηγησεις του Λευτερη, διοτι δεν ημουν μεσα. αυτο εννοω. Επρεπε λοιπον να υπαρχει και συννενοηση και συνεχεια.

Επισης, αποδεικνυεται το ποσο λαθος ειναι να "πειραζουμε τα θεματα" στο ονομα της ταξης

Με αλλαξατε? η... ακομα?

Ειλικρινά, δε γίνεται τεχνικά. Κοιτάζω μήπως βρω κανέναν άλλο τρόπο να το κάνω. Αλλά πιθανότατα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι αύριο.

Δεν έχει σχέση με το ποιός το έκανε. Είναι θέμα τεχνικό. Αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ, γιατί θεωρώ δίκαιο το αίτημά σου. Μόνο λίγη πίστωση χρόνου ζητάω.

Re: Απάντηση: Ενημερωση για τα θεματα

Ειλικρινά, δε γίνεται τεχνικά. Κοιτάζω μήπως βρω κανέναν άλλο τρόπο να το κάνω. Αλλά πιθανότατα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι αύριο.

Μεχρι αυριο θα το εχει δει ο Γεωργιαδης πως τον λενε και θα τον βαλει στους εκλογικους καταλογους για τις Ευροεκλογες που θα γινουν......

( θα εχουμε και μεσο στις Βρυξελλες ) :ernaehrung004:

Καλημέρα σας!

Βασίλη, κατ' αρχήν συγγνώμη για το όλο θέμα. Δεν φαντάστηκα ότι θα δημιουργούσε τέτοια αναστάατωση.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω συντάκτη, ούτε μπορώ να βάλω δικό μου μήνυμα σαν αρχικό, διότι το σύστημα δεν μπορεί να τοποθετήσει ένα νεότερο μήνυμα πριν από παλαιότερα. Μπορώ να αλλάξω τον τίτλο όπως το επιθυμείς.

Η συζήτηση περί του ΛΑΟΣ ξεκίνησε από σχόλιο του Photi στο οποίο εσύ απάντησες. Δυστυχώς, δε μπορώ να έχω μήνυμά του σε δύο θέματα ταυτόχρονα, ώστε να γίνει αυτός ο "φαινόμενος" συντάκτης. Αλλά όποιος ανοίξει το θέμα βλέπει ότι το φαινομενικά πρώτο μήνυμά σου είναι απάντηση σε άλλο.

Ομοίως και για τους υπόλοιπους, αν θεωρείτε ότι κάποιος τίτλος θα μπορούσε να διατυπωθεί καλύτερα, δεν έχω καμία αντίρρηση να το αλλάξω.

Λευτερη, συγνωμη, αλλα θα πρεπει να βρειτε τροπο ακομα και με τον Νικο να γινει κατι. Αν δεν μπορειτε, σβηστε το θεμα εντελως, η καντε copy paste ενα ενα τα μυνηματα. Δεν με ενδιαφερει τι θα γινει, ειναι θεμα αρχης. Δεν δεχομαι να μου αποδωθει η συνταξη ενος θεματος. Τοσο απλο.

Βρειτε τροπο

μεχρι να βρεθει λυση το θεμα που αναφερει τον Βασιλη Σωκρατιδη ως δημιουργο του διαγραφεται
καλο παντως ειναι θεματακια μεταξυ μελων που εχουμε και καποια μεγαλυτερη οικειοτητα καλη ωρα σαν τον Βασιλη να λυνονται και τηλεφωνικα τοσο για την αμεσοτητα της επιλυσεις και για να μην παρενοχλουμε και τα υπολοιπα μελη με νεα threads

Βασίλη δεν ικανοποιήθηκες από την κίνηση των διαχειριστών?

Το ρωτάω γιατί δεν σε βλέπω να απαντάς ....

Άλλωστε εσύ ο ίδιος ζήτησες (post 37) ότι εάν δεν βρουν άλλη λύση
δεν σε ενδιαφέρει τι θα γίνει και ας διαγράψουν τελείως το θέμα.