Ενημέρωση!

Εξαιρετικά χρήσιμη για αναζήτηση στα προηγούμενα θέματα η κατηγοριοποίηση, αν και προσωπικά με εξυπηρετούσε περισσότερο η συστέγαση όλων των θεμάτων φωτογραφίας κάτω από μία κατηγορία, λινκ, μάλιστα, της οποίας είχα μόνιμα στην bookmarks toolbar του mozilla. Τώρα πρέπει να βάλω περισσότερα λινκ ή να μπαινοβγαίνω στις υποκατηγορίες. Τέλος πάντων, θα συνηθίσω...

Καθόλου άσχημα, όταν το συνηθίσουμε και λιγάκι θα βρίσκουμε ότι ψάχνουμε ευκολότερα...

Απάντηση: Re: Ενημέρωση!

Εξαιρετικά χρήσιμη για αναζήτηση στα προηγούμενα θέματα η κατηγοριοποίηση, αν και προσωπικά με εξυπηρετούσε περισσότερο η συστέγαση όλων των θεμάτων φωτογραφίας κάτω από μία κατηγορία, λινκ, μάλιστα, της οποίας είχα μόνιμα στην bookmarks toolbar του mozilla. Τώρα πρέπει να βάλω περισσότερα λινκ ή να μπαινοβγαίνω στις υποκατηγορίες. Τέλος πάντων, θα συνηθίσω...

Tα links απο το toolbar λογικά πρέπει να λειτουργούν κανονικά, μιάς και έγινε απλώς μετακίνηση των νημάτων.
Χμμ.... για κάνε μια δοκιμή.

Είναι ακόμα κλειδωμένες οι κατηγορίες? Προσπαθώ να ανοίξω ένα νήμα στο Εξοπλισμό για να κάνω ένα απο αυτά τα περιεχόμενα αλλα μου βγάζει οτι δεν έχω δικαίωμα.
Ρε μήπως με κάνατε κανα Ban???????

Λοιπόν μόλις τελείωσα το νήμα περιεχομένων της αναλογικής.

Αν σας αρέσει η ιδέα, να κάναμε 2-3 τέτοια και να τα κάναμε sticky για να έχουμε κάπως συμμαζεμένα όλα τα καλά νήματα που έχουμε, χωρίς να έχουμε 150 sticky.

Μια ιδέα θα ήταν ας πούμε ένα ευρετήριο παρουσιάσεων νέω φακών όπου θα βάλουμε τα αντίστοιχα λινκ για τους διάφορους κατασκευαστες.
Αν μάλιστα το μοιράσουμε 2-3 άτομα (δεν είναι ανάγκη να τα κάνουν όλα οι διαχειριστές αρκετή δουλειά τους φορτώνουμε) είναι γρήγορο και χωρίς πολλή δουλειά

Re: Απάντηση: Re: Ενημέρωση!

Tα links απο το toolbar λογικά πρέπει να λειτουργούν κανονικά, μιάς και έγινε απλώς μετακίνηση των νημάτων.
Χμμ.... για κάνε μια δοκιμή.
Αυτο που λέω ειναι ότι πριν την αλλαγή είχα στην toolbar ένα bookmark "Περι φωτογραφίας" και με οδηγούσε στην αγαπημένη μου υποκατηγορία του φόρουμ, όπου είχα ολα τα θέματα περι φωτογραφίας μπροστα μου. Τώρα πρέπει είτε να βάλω διαφορετικά bookmarks για κάθε υποκατηγορια (φωτογραφία, εξοπλισμός, τεχνική κλπ) είτε ένα για την κατηγορία Φωτογραφία-βιντεο και από εκεί να μπαινοβγαίνω στις διαφορες υποκατηγορίες.
Τέλος πάντων, δεν είναι μεγάλο ζήτημα, μάλλον συνηθεια θέλει. Αλλωστε, βοηθάει και το λινκ "new" δίπλα στον τίτλο κάθε υποκατηγορίας.

Μήπως θα ήταν τραβηγμένο και ένα συγκεντρωτικό εισαγωγικό στον κόσμο των slr για νεοεισερχόμενους;
Μιας και αυτό θα βοηθήσει αρκετούς
( πχ εμένα )

Last edited:
Ευγε Αλεξη. Σουπερ το μαζεμα.

Thanks Ναθ!

Ήταν διαφωτιστική η διαδικασία γιατί διαπίστωσα τις ελλείψεις. Είναι πολλά θεματάκια που θα μπορούσαμε να έχουμε και λοίπουν, και λέω σιγά σιγά να τα γράφω. Όπως παρουσιάσεις με παραδείγματα διαφόρων φιλμ, απο τα πιό γνωστά μέχρι πιο ιδιαίτερα.

Για τα υπόλοιπα περιεχόμενα σκεφτόμουν τα εξης δυο νήματα.

Ένα με τα DSLR σώματα κάπως έτσι

Nikon

D700

D90

D60 I II

κτλ για τους υπόλοιπους.

Για τους φακούς έχω δυο προτάσεις.
Ενα συνολικό νήμα με λινκ για ολες τις συζητήσεις σχετικά με φακούς
ή με δυο νήματα, ένα μόνο με τις παρουσιάσεις και ένα άλλο με γενικές συζητήσεις πάνω σε διάφορους φακούς.

Προσωπικά μου αρέσει η πρώτη πρόταση περισσότερο. Τι λέτε?

Το πρόβλημα είναι οτι είναι λίγο δύσκολο να διαχωρίσεις τα δύο καμια φορά.
Δλδ ξεκινάει το νήμα με την παρουσίαση ενός φακού, αλλά καταλήγει συζήτηση γενικότερη.

Η διαχείριση συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις γενικά; δεν έχω δει κάποιο σχόλιο.

Για τους φακούς έχω δυο προτάσεις.
Ενα συνολικό νήμα με λινκ για ολες τις συζητήσεις σχετικά με φακούς
ή με δυο νήματα, ένα μόνο με τις παρουσιάσεις και ένα άλλο με γενικές συζητήσεις πάνω σε διάφορους φακούς.

Προσωπικά μου αρέσει η πρώτη πρόταση περισσότερο. Τι λέτε?

Kαι εγω υπερ της πρωτης ειμαι .