Ενημέρωση!

Ωραία λοιπόν.
Θα τα έκανα εγώ και τα δύο αλλά λόγω εξετάσεων δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι άμεσα.

Μπορώ να πάρω τα περιεχόμενα των DSLR αρχικά, και να πάρει τους φακούς κάποιος άλλος, που τα παρακολουθεί τα σχετικά νήματα και περισσοτερο απο μενα, που συχνά τα προσπερνάω... :p

Επίσης, το νήμα με τα περιεχόμενα της αναλογικής θα γίνει sticky?

Thanks Billy!

Έκανα και τα περιεχόμενα με τα σώματα DLSR, αν είναι εντάξει κάντο και αυτό.
Ίσως αν μπορείς να αλλάξεις και τον τίτλο στην αναλογική, να βάλεις τα Περιεχόμενα πρώτα για να είναι ομοιόμορφα.

Μετά και την σωστή παρατήρηση του cacau για τις μ4/3 που ξεχασα, τις προσέθεσα και αυτες.

Αν υπάρχει εθελοντής για τα περιεχομενα των φακών το κάνει, αλλιώς το κάνω εγώ σε κανέναν μήνα περίπου που θα έχω χρόνο.
Δεν είναι δύσκολη δουλεία, απο την αναζήτηση βρίσκεις τα σχετικά νήματα και βάζεις τα λινκ σε ένα νεο νήμα που το ονομάζεις περιεχόμενα. Αλλα παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να τα συγκεντρώσεις όλα.

Καλή δουλειά, τώρα αν σου ζητήσω να "καθαρίσεις" λίγο και το thread των compact όταν θα μπορέσεις...

Χεχε, βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6...

Κανένα πρόβλημα, αλλα θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Έδωσα το ένα, έχω αλλα δυο μέχρι την επόμενη πέμπτη. Αμα είναι το κάνω τότε!

Χεχε, βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6...

Κανένα πρόβλημα, αλλα θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Έδωσα το ένα, έχω αλλα δυο μέχρι την επόμενη πέμπτη. Αμα είναι το κάνω τότε!

Ευχαριστώ προκαταβολικά, από όσο ξέρω εγώ δεν μπορώ να το κάνω... :worshippy:

Τι εννοείς, συμμάζεμα?
Γιατί στο ίδιο το νήμα ούτε γω μπορώ να επέμβω. Αυτό που έλεγα εγώ ήταν να κάνω ενα ποστ σαν τα υπόλοιπα που έκανα, με ονομαστικά τις κατηγορίες και τις μηχανές, με λινκ για τα αντίστοιχα ποστ. Και αυτό το ποστ να γινόταν merge με το πρώτο ποστ του νήματος ώστε όταν καποιος το ανοίγει να είναι το πρώτο που βλέπει.
Δικαίωμα παρέμβασης και τροποποίησης νημάτος δεν έχω ούτε και εγώ, μόνο οι διαχειριστές.

Παιδιά φτιάχτε το όπως νομίζετε καλύτερα... Εγώ θα συνεχίσω να ανεβάζω μηχανούλες κ.λ.π. Κατά τα άλλα εγκώ ντεν καταλαβαίνει :afro: