Είναι σημαντικά φτηνότερος από τη τιμή λιανικής? Είναι αξιόπιστος ο πωλητής?
Αν ναι, και είσαι σίγουρος 100%, τόλμα το...
Δεν μπορείς να πας εκεί με το Η?
Done!
Φραγκ,με άλλα ηχεία και σε άλλο χώρο τι θα καταλάβει;
Ούτε να υποψιαστεί δεν θα μπορέσει.
Φραγκ,με άλλα ηχεία και σε άλλο χώρο τι θα καταλάβει;
Ούτε να υποψιαστεί δεν θα μπορέσει.
Τουλάχιστον να βεβαιωθεί ότι το μηχάνημα δουλεύει ΟΚ. Να το τσιτώσει και λίγο να δεί τί παίζει. Φυσικά και δεν θα βγάλει συμπέρασμα, αλλά εδώ ακούμε dac των 500Ε prin τα αγοράσουμε, εδώ θα κολλήσουμε?
Καλύτερα αντάπτορες XLR > RCA καλύτερα, μιας και έχεις(?) τα καλώδια...
Σε ευχαριστω,
Μου αρέσει η ιδεα του vintage audio, αλλα εκεί πάμε σε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις όσον αφορά δοκιμές κτλ.
Accuphase αγοράζουμε σχεδόν μόνο από Γερμανία εστω και λίγο ακριβότερους .
Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο Α 50 και στόν Α50V ,καλό είναι να ζητήσεις να έχει τα χαρτιά του και αν υπάρχουν φωτό γιά να δείς ότι το εσωτερικό είναι απείραχτο
Οσον αφορά τον Α 50V αποτελεί κρυφό μου όνειρο ,εδω και χρόνια
Καθόλου δύσκολες,είμαι γνωστός χαρμπεθάκιας.....
Και ποιά η διαφορά με το καλώδιο. Πάλι ζημιά θα κάνουν...
Αν δε μπορεί ο Μιούλνερ να πάρει μόνο τη μια φάση (+ ή -), τότε θα πρέπει να βρεις άλλο προ, έστω και παθητικό (αν φυσικά επαρκεί)...
Εαν μένεις μόνιμα Αγγλία σαφώς και η επιλογή σου είναι η προτιμότερη .
Πάντως ζήτα να μάθεις το ιστορικό
Αν σου στείλει π.χ. φώτο απ' το εσωτερικό του και ισχύει η εγγύηση, να τον απορρίψεις...![]()
Αν σου στείλει π.χ. φώτο απ' το εσωτερικό του και ισχύει η εγγύηση, να τον απορρίψεις...![]()
Σταύρο ο Α 50 V [νεώτερο μοντέλο} έχει πάψει να παράγεται εδώ και 10 χρόνια
Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά Νίκο.
Πιθανόν να γνωρίζει το πρόβλημα και ψάχνει να βρει κορόιδα. Μου έχει τύχει (και επιβεβαιώθηκα από feedback χρηστών)...
NO GO από μένα...
Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά Νίκο.
Πιθανόν να γνωρίζει το πρόβλημα και ψάχνει να βρει κορόιδα. Μου έχει τύχει (και επιβεβαιώθηκα από feedback χρηστών)...
NO GO από μένα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νίκο, αν ο τελικός έχει μεγάλη χρήση, ίσως χρειαστείς service.
Οι πυκνωτές τροφοδοσίας δουλεύουν σε μεγάλες θερμοκρασίες σε τέτοιους τελικούς και έχουν σύντομη διάρκεια ζωής. Να το προσέξεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.