Ενίσχυση για Harbeth HL5+

Re: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Χωρίς να έχω διάθεση να σε παρασύρω, εγώ αυτό το μηχάνημα θα το είχα αγοράσει χτες. Είναι σαν καινούριο.

σας παρακαλω,
παρασυρτε με....
Σοβαρα τωρα, δειχνει πολυ καλο απο τις Φωτο

Απάντηση: Re: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

σας παρακαλω,
παρασυρτε με....
Σοβαρα τωρα, δειχνει πολυ καλο απο τις Φωτο

Αν έχεις την δυνατότητα να το ακούσεις πρώτα και να βεβαιωθείς για την καλή λειτουργία...ε τότε να βάλουμε ένα χεράκι :flipout:

Αρχιζω και το βλεπω πολυ θετικα, αλλα δεν ενθουσιαζομαι (ακομα!)
στο θεμα του Digital θεωρω οτι καλυπτομαι με το Hugo σαν προ (αν και χωρις remote, παλι πισω στις μερες με τουε Rotel δηλαδη!!)
αλλα με το αναλογικο? εκει εχω θεμα
η ιδεα ειναι οταν βρεθει ενας προ της ιδιας μαρκας (και κατηγοριας) σε καλη τιμη να τον αγορασω, αλλα εν τω μεταξυ?
μια λυση ειναι ο ενισχυτης ακουστικων που εχω, και διαθετει εξοδο προ (Schitt Mjolnir) αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα παιζει πουθενα κοντα στον τελικο. τεσπα προσωρινη λυση θα μπορουσε να ειναι

Αν είναι τόσο καλός όσο δείχνει πάρε τον τώρα κ μετά θα δεις τι θα γίνει όσον αφορά τον προενισχυτή!! One thing at a time...

Απάντηση: Re: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Χωρίς να έχω διάθεση να σε παρασύρω, εγώ αυτό το μηχάνημα θα το είχα αγοράσει χτες. Είναι σαν καινούριο.

Κώστα είναι σε τόσο καλή κατάσταση ,πού κάτι μου κολλάει .
Επειδή έχω Accu βλέποντας το χρώμα στις ψύκτρες κλπ,κλπ ,φαίνεται σαν να μήν έχει παίξει ποτέ ,σαν να μην έχει ανοιχθεί ποτέ .Η βαφή στις ψύκτρες είναι τέλεια

Re: Απάντηση: Re: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Κώστα είναι σε τόσο καλή κατάσταση ,πού κάτι μου κολλάει .
Επειδή έχω Accu βλέποντας το χρώμα στις ψύκτρες κλπ,κλπ ,φαίνεται σαν να μήν έχει παίξει ποτέ ,σαν να μην έχει ανοιχθεί ποτέ .Η βαφή στις ψύκτρες είναι τέλεια

Δηλαδή είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η συσκευασία φαίνεται καινούρια, το manual σα να μη διαβάστηκε ποτέ, οι μπόρνες δεν έχουν ουτε μιά γρατσουνιά, σα να μη συνδέθηκαν ποτε με ηχεία ή προενισχυτή. Ο Νίκος πρέπει οπωσδήποτε να πάει να το δει από κοντά και να το βάλει να παίξει. Μπορεί βέβαια να είναι και το κελεπούρι της δεκαετίας...

Απάντηση: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Ακριβώς αυτή την εντύπωση αποκόμισα Κώστα ,υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις
Εχω εγώ τον Electrocompaniet 4.7 πού είναι του κουτιού ,δεν έχει παίξει ούτε 100 ώρες

Σε μεγάλο βαθμό συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους εν μηχάνημα εμφανίζει φαινομενικά τουλάχιστον ελάχιστη χρήση. Μπορεί να ήταν ελαττωματικό εξ αρχής και αφου διορθώθηκε να ξέμεινε. Τελος εποχής, αγοραστής με πληθώρα άλλων συσκευών, να έκλεισε ενα μαγαζί κτλ. Από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο. Αξίζει να γίνει μια επίσκεψη για εκτίμηση από κοντά.

Re: Απάντηση: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Στο Mail που έστειλα στην Accuphase, πήρα τη εξής απάντηση (η τελευταία πρόταση, ολα τα λεφτά!!!)

The A-50V L8Y012 was first sold in Dec 1998 to an Accuphase authorized
dealer in Japan, and it is not the version of 230V nor EU Version meeting
various EU electric and electronic regulations, and consequently, no
European distributors will not extend their after-sales-services. Once some
technical problems occur, the unit must be sent back to Japan for repair
through the original point of sales. Therefore, we do not recommend to touch
such hot a potato.

Το σκέφτομαι ακόμα, αλλα το δεδομένα ειναι οτι εχει γίνει παρέμβαση στο μηχάνημα, και σίγουρα όχι απο authorised service.
Απο φωτό που εχω δει, μαλον το rewrite δεν απαιτεί το άνοιγμα του καπακιού .
Τελικά όντως το Ταμπελάκι ήταν προσθήκη Εκ των υστέρων .

Κάλλιστα λοιπόν η όποια επέμβαση να μην ήταν απολύτως επιτυχής οπότε εξηγείται και η μη χρήση οπότε και η καλή εξωτερική κατάσταση.
Το ξεχνάς από ότι καταλαβαίνω,έτσι;

Αυτή η παρέμβαση πως γίνεται? Ξέρει κανένας? Ειναι απλά jupmerάκια ή χρειάζεται αλλαγή ο Μ/Σ? Λογικά απλά jumpers μέσα θα είναι... Αν είναι κάτι πιο πολύπλοκο όντως το ξεχνάς.

Αν ήταν απλό δεν θα αναφέρονταν σε νομοθετικές ρυθμίσεις που έχει ορίσει η ένωση για συσκευές.
Μάλλον κάτι περισσότερο από τζαμπεράκια θα είναι,η Accu δεν φαίνεται να αφήνει κάτι στην τύχη.

Re: Απάντηση: Ενίσχυση σε τάξη Α' για Harbeth HL5+

Δεν ειμαι σίγουρος ακόμα !!!
Τι ερώτημα ειναι αν κάνω δοκιμή στο μηχάνημα, και δουλεύει, τι άλλη ζημιά θα μπορούσε να υπαρχει,
Με αλλα λόγια τι θα έπρεπε να προσέξω ;
Το ξέρω οτι αυτά ειναι δύσκολα ερώτηματα, και οτι όταν αγοράζεις μτχ αυτο ειναι part of the deal,
Προβλήματα.......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτή η παρέμβαση πως γίνεται? Ξέρει κανένας? Ειναι απλά jupmerάκια ή χρειάζεται αλλαγή ο Μ/Σ? Λογικά απλά jumpers μέσα θα είναι... Αν είναι κάτι πιο πολύπλοκο όντως το ξεχνάς.

Απο οτι εχω διάβασε στο ΝΕΤ γίνεται με jumper