Αυτο ειναι καλή ιδεα, σαν backup
Απο οτι διχνει δεν χρειάζεται σέρβις επι του παρόντος
Τεσπα, το ερώτημα ειναι, το τολμάς η όχι ;
No risk no fun![]()
Όσον αφορά το «χέριασμα» στα μηχανήματα είναι κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.
Αλλά όσον αφορά την εξωτερική εικόνα έχω άλλη άποψη.
Κάποιος χομπίστας που αγοράζει τέτοιο μηχάνημα το φροντίζει κλπ – δεν το γρατζουνάει , ούτε το σημαδεύει.
Ούτε πιστεύω ότι ο Α-50 θα «έπρεπε» να δείχνει καταπονημένος σε φωτογραφίες.
Περεμπιπτόντως επειδή τυχαίνει να είμαι κάτοχος ενός ολοκληρωμένου Accuphase τάξης Α 2*30 Watt (αγοράστηκε καινούργιος από το 2004) , στην ίδια άψογη κατάσταση είναι και ο δικός μου μετά από αρκετά χρόνια – σαν να βγήκε από το κουτί. Και μάλιστα μπορεί να περάσει και ένα δίμηνο (πχ καλοκαίρι) που δεν τον ανοίγω καν και γενικά δεν παίζει πάνω από 2-3 ώρες την εβδομάδα.
Και κάτι τελευταίο ΓΕΝΙΚΑ. Δεν πιστεύω ότι τα πολύ ακριβά μηχανήματα «γράφουν» ατελείωτες ώρες λειτουργίας. Μην κρίνουμε μόνο από παθιασμένους χομπίστες που ακούν 15 ώρες την ημέρα.
Μπορείς να το αναφέρεις εξ άλλου και να το επικαλεστείς για να πετύχεις μεγαλύτερη έκπτωση κατά τη διαπραγμάτευση.Μετά από το email της εταιρείας εγώ θα έπαιρνα το μηχάνημα μόνο στη μισή τιμή, κι αυτό με το ζόρι.
Αυτό φρόντισε πάντως να το επαληθεύσεις.ευχαριστω πολυ για την ανάρτηση, και για τις πληροφορίες
Μια μονο 'ένστασή´, ο συγκεκριμένος τουλάχιστον ενισχυτής ειναι το ιδιο ακριβώς μοντέλο, ανεξάρτητα απο την αγορά στην οποία ήταν προορισμένος να πωληθεί, Και η μετατροπή γίνεται μονο με την αλαγη θεσης σε ακροδέκτες.
Νίκος
ευχαριστω πολυ για την ανάρτηση, και για τις πληροφορίες
Μια μονο 'ένστασή´, ο συγκεκριμένος τουλάχιστον ενισχυτής ειναι το ιδιο ακριβώς μοντέλο, ανεξάρτητα απο την αγορά στην οποία ήταν προορισμένος να πωληθεί, Και η μετατροπή γίνεται μονο με την αλαγη θεσης σε ακροδέκτες.
Νίκος
Πίστεψε με, δεν έχει τον ίδιο μετασχηματιστή με το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Ελεγμένο.
Απλά, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να "φέρει".....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αυτή την ενημέρωση είχα απευθείας απο Ιαπωνία, για όλα τα μοντέλα από το 2.000 και μετά. Επίσης σε αυτό συνηγορεί και το reply email που έλαβες.
Και προ ce λογικά.
To CE προϋπήρχε από ότι διάβασα, για ηλεκτρικές συσκευές από το '95.
ΥΓ, ο τίτλος του νήματος πλέον δεν έχει και πολύ σχέση με την αναζήτηση.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.