Ενίσχυση της ομάδας!

Δημήτρης Δημητρακούδης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Ήρθε ο καιρός να ενισχυθεί η Δ.Ο. των προβολέων.

Μετά από ώριμη σκέψη, μήνες διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, ξεσκαρταρίσματος των υποψηφίων, κτλ κτλ, επιλέξαμε έναν άνθρωπο που έχει αποδεδειγμένα τα προσόντα για τη θέση.

Δηλαδή, έχει και αυτός έναν BenQ w5000 καρφωμένο στο ταβάνι του! :D

Καλωσορίστε τον PanMan!

Πάνο γερά, πάρτους τα μυαλά:music-smiley-005:

... και για να μπεις με το δεξί, μπάναρε τον Κολέζα
:jester:

Πανουλη προχωρα, σε θελει ολη η χωρα! :D

ΥΓ. Λογω αναληψης των νεων καθηκοντων, νομιζω οτι πλεον θα πεισθει η Νικη για την αναγκη αλλαγης του προβολεα με ενα νεο, ακριβοτερο μοντελο! :p

Καλή αρχή και από εμένα,παρότι δεν βλέπω συχνά τα θέματα που αφορούν βιντεοπροβολείς,μπορώ να πω εξαιρετική επιλογή!Και πάλι καλή αρχή!

Re: Απάντηση: Ενίσχυση της ομάδας!

Πανουλη προχωρα, σε θελει ολη η χωρα! :D

ΥΓ. Λογω αναληψης των νεων καθηκοντων, νομιζω οτι πλεον θα πεισθει η Νικη για την αναγκη αλλαγης του προβολεα με ενα νεο, ακριβοτερο μοντελο! :p

Εννοειται !!

Με τον γκακγαουρα θα μεινει, κοτζαμαν συντονιστης ?

να ευχαριστησω την Benq χορηγο της νεας διαχειριστικης θεσεως και υποσχομεθα αμεροληπτη κριτικη σε ολους τους μη Βenq προβολεις:damnyou::damnyou:

Πάνο καλώς όρισες και καλή επιτυχία στο έργο σου. Η βοήθειά σου είναι κάτι απόλυτα χρήσιμο και "ζητούμενο" αυτήν την στιγμή στην κατηγορία! :grinning-smiley-043

@Larry : να το εκλάβομεν ως αίτησιν εγγραφής νέου μέλους στο Club BenQ??? Μα φυσικά καλοδεχούμενος κύριε πρόεδρε, χαρά μας!!! :firstprize:

@Κάστρο : κι εγώ μια απ´τα ίδια πάσχω Μανώλη μου...