Ενίσχυση της ομάδας!

Πανουλη προχωρα, σε θελει ολη η χωρα! :D

ΥΓ. Λογω αναληψης των νεων καθηκοντων, νομιζω οτι πλεον θα πεισθει η Νικη για την αναγκη αλλαγης του προβολεα με ενα νεο, ακριβοτερο μοντελο! :p

Πλάκα κάνεις έτσι;
Δεν ξέρεις πώς ανέλαβε διαχειριστής δίπλα στον Δημητρακούδη και τον Δενδρόπουλο; Μέτρησαν τα δυνατά του χαρτιά.
1ον Έχει Benq 5000
2ον Δεν έχει iPhone.
icon10.gif

Πάνο γερά, πάρτους τα μυαλά:music-smiley-005:

... και για να μπεις με το δεξί, μπάναρε τον Κολέζα:jester:

Μπά, έχει μεγάλη ουρά, προηγούνται άλλοι που μ´αγαπάνε περισσότερο... :rolleyes:

Άντε βρέ... Καλορίζικος... :2thumb22sup:

Last edited:
Re: Απάντηση: Ενίσχυση της ομάδας!

Καλώς ήρθες Παναγιώτη κ εύχομαι να έχεις γερό στομάχι !! -bye-

Βασικα αυτο που του χρειαζεται απο εδω και περα δεν ειναι γερο στομαχι. Ειναι τα χρυσα αυτια (για να ακουει τα νεα μελη οταν θα θελουν γαλα :flipout:)

Καλως ηρθες Παναγιωτη και ευχομαι να φερεις ορεξη και χαρα για το χομπυ μας.

Re: Απάντηση: Ενίσχυση της ομάδας!

Μπά, έχει μεγάλη ουρά, προηγούνται άλλοι που μ´αγαπάνε περισσότερο... :rolleyes:

Μπάμπη μου,
που να σκάσουν από το κακό τους οι οχτροί μας :aetsch:

Προφανως δεν καταλαβατε οτι ο διορισμός εγινε για 2 λόγους (πλην αυτών που ανεφερε κι ο Μπίκος βέβαια) :

1. Για να έχει με κατι να ασχολείται ο άνθρωπος και να μην τους ζαλίζει αλλού... (όσοι το πιστεύουν αυτό βέβαια προφανώς δεν τον ξέρουν).

2. Για να σταματήσει να ποστάρει ''καλώς ήρθες'' στην σχετική κατηγορία

Καλώς ήρθες λοιπόν Pan

:p :p :p

Παντως με τετοια οικονομια σε λιγο θα ανοιξουν και φαναρτζιδικα για προβολεις (εχει κατι γρατσουνιες ο benq τωρα με την ανακαινιση)...

Εγώ λοιπόν, δεν ξέρω τι σημαίνει "προβολείς, προβολεύς", τουλάχιστον στο παρόν φόρουμ και σε τι χρησιμεύουν.....
Ξέρω όμως τον νέο διαχειριστή (ξέρω και τον έτερον βέβαια), οπότε μπορώ να του ευχηθώ καλή δύναμη και....καλή σταδιοδρομία!

(οι μοναδικοί προβολείς που ξέρω είναι οι κοινοί, που φωτίζουν, και τα λεγόμενα "προβόλια" στις... bagnoles :flipout::flipout:)

Πωπω Πανο, με εσενα διαχειριστη, βλεπω να παρακολουθουν εφεξης την κατηγορια Μουσικοβιοι και Χαιενταδες! :D