Ενισχυτάκι για το γραφείο

ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

AVClub Addicted Member
3 February 2007
2,363
Αθήνα
Κατασκευή μιας ώρας με ό,τι είχα, μηδενικό λοιπόν κόστος και είναι μια χαρά για το PC στο γραφείο.
6N23P - 6L6 συνδεδεμένο με ένα ευαίσθητο οβάλ fullrange απ' τα παλιά.
Παίζει και καλά.

Attachments

• 18082010.jpg
    18082010.jpg
    35.5 KB · Views: 120
  • 18082010_001.jpg
    18082010_001.jpg
    51.2 KB · Views: 126
  • 18082010_002.jpg
    18082010_002.jpg
    37.3 KB · Views: 110
Κατασκευή μιας ώρας με ό,τι είχα, μηδενικό λοιπόν κόστος και είναι μια χαρά για το PC στο γραφείο.
6N23P - 6L6 συνδεδεμένο με ένα ευαίσθητο οβάλ fullrange απ' τα παλιά.
Παίζει και καλά.

Μια ωρα ?
Εγω θελω 1 μερα να το ξεμονταρω :flipout:

Καλοακουστο και μπραβο :SFGSFGSF:

Θα μας τρελάνετε εσύ και ο Τάκης... :SFGSFGSF:

Νίκο, είμαι σίγουρος ότι έστω και αυτή την ώρα την κατ' ευχαριστήθηκες!
Προσωπικά ευχαριστιέμαι πιο πολύ τα ενισχυτάκια που φτιάχνω για χαβαλέ παρά αυτά που τα παίρνω σοβαρά...

μονοφωνικος ειναι?? και καλα αντε μπραβο εσυ..εμενα που μου φαινεται ολοκληρο βουνο????...
Αλλα αυριο φευγει η γυναικα 3 βδομαδες!! θα σου πω εγω!θα δεις τι θα φτιαχτει! χε χε χε....
Μπραβο ρε!!!πολυ καλος!

Καλα εισαι σοβαρος ρε? ΕΝΟΕΙΤΑΙ! Ασε με κ εχω βαρεθει το: σβηστο το ρημαδη το κολητηρι!βρωμαει ο τοπος! και ενα σωρο αλλα...

Α δε σου πα...εχω μια 4αδα ΚΤ88....lol...και με πιασε διαολια να μη φτιαξω τον μικρο...ουφ...ελα συνετησε με...

οχι δε τις πουλαω ρε...βασικα της πηρα επειδη μου φανηκανε καλη ευκαιρια!...60ε 2 ζευγαρια matsarismena,ελαφρως μεταχειρησμενες (100ωρες) electroharmonix+3 προενυσχητριες τις οποιες δε θυμαμαι...λες ρε?..βαθμος δυσκολιας?

λοιπον αφου αυτοχαστουκιστικα, συνετησα τον εαυτο μου, και αφοτου τελειωσω με τον Μικρο, τελειωσω και με τον Μουσχαρο τον Μοσφετ ΙΙ, μετα θα δουμε για καλο λαμπατο..