ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ κι ενισχυτες diy και μη.....

Ναι, σαφώς και είναι μετρημένος κατά πάσα πιθανότητα με παλμό κάποιων μιλισεκοντ, αλλά έστω και με την εικονιζόμενη τροφοδοσία 2χ500-700 βαττ στα 4 ωμ τα έχει συνεχόμενα σε κάθε περίπτωση.

Δεν τα λες και λίγα για 550 ευρώ!

Απλώς "φρίκαρα" όταν υπολόγισα στο περίπου τι θα κόστιζε να φτιαχτεί με υλικά από τη λιανική.

Και τα διπλά να κόστιζε ο έτοιμος, πάλι συμφέρει...

πράγματι είναι να φρικάρεις. αλλά για σκέψου οτι για να τον δίνει τόσο το μαγαζί πόσα λεφτά έχει βγει από το εργοστάσιο που τους παράγει!!!!!!!!!!!!!!
Λες να τα φτιάχνουν σκλάβοι?

Μπα δεν νομίζω.

Μάλλον σκλάβοι τα φτιάχνουν με τέτοιες τιμές...
Όταν ο "σκλάβος" παίρνει με το ζόρι 40 ευρώ το μήνα και τα υλικά κοστίζουν το 1/20 από ότι στην Ευρώπη...τι το ψάχνουμε;

Με την ευκαιρία της συζήτησης οι hypex που αναφέρθηκαν, έχουν καταπληκτικές κριτικές, αν και όχι φθηνές τιμές. Για χρήση σε σπίτι, ο πιο μικρός hypex είναι ταμάμ!
Θα 'θελα να τον ακούσω, είμαι πολύ περίεργος για το τι ήχο βγάζουν και γιατί οι περισσότεροι τους υμνούν!

Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ κι ενισχυτες diy και μη.....

Με την ευκαιρία της συζήτησης οι hypex που αναφέρθηκαν, έχουν καταπληκτικές κριτικές, αν και όχι φθηνές τιμές. Για χρήση σε σπίτι, ο πιο μικρός hypex είναι ταμάμ!
Θα 'θελα να τον ακούσω, είμαι πολύ περίεργος για το τι ήχο βγάζουν και γιατί οι περισσότεροι τους υμνούν!

Σε λίγες ημέρες θα μπορείς... :D
(αν και δεν είναι ο μικρός..)

Αν κανονιστει κατι ηθελα να και εγω να ακουσω και αν ενδιαφέρεστε να φερω και τα flying mole για συγκριση

Χωρίς την παραμικρή πρόθεση να κόψω το "αυγολέμονο" χρησιμοποιώ κάποιον για ειδική χρήση, και έχω να πω ότι για κύριο ενισχυτή δεν θα τον προτιμούσα. Εχω συναντήσει και κατασκευαστικό σφάλμα (επισκευάστηκε από την Hypex) και τέλος έχω ακούσει για "προβληματικές σχέσεις" με μεγάφωνα όταν προκληθεί στα όρια της ισχύος του.

Ε, εντάξει, στατιστικά και μόνο κάποια modules θα βγουν "ζαβά".. Παντού συμβαίνει αυτό..

Εγώ τα προτίμησα επειδή διάβασα πολύ καλά λόγια από πάρα μα πάρα πολύ κόσμο, επειδή ο χαρακτήρας τους ταιριάζει με τα ηχεία μου (θεωρητικά..) και επειδή θέλω μεγάλη ισχύ σε σχετικά λογική τιμή.

Εγω πιστευω πως η class D βρισκεται στην εφηβεια της αλλα ισως να μην την αφηνουν να αναπτυχθει σωστα για την ηλικια της και την σπρωχνουν πιεστικα να μεγαλωσει πριν την ωρα της για να φτασει την ταξη Α και ΑΒ.Εχει δρομο ακομα το πραγμα νομιζω.Κολλησε κι αυτος ο τομεας απο τους υπολογιστες.
Πολυ γρηγορες αλλαγες σε χρονο μηδεν!
Τουλαχιστον αμα χαλασει ενας τελικος ΑΒ του βαζεις χερακι και τον μαζευεις.Αμα χαλασουν αυτοι οι διαολοι?

Τωρα πια ολες οι εταιριες που κατασκευαζουν ημιαγωγα, εχουν ειδικα προιοντα για το class D.

Re: Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ κι ενισχυτες diy και μη.....

Ε, εντάξει, στατιστικά και μόνο κάποια modules θα βγουν "ζαβά".. Παντού συμβαίνει αυτό..

Εγώ τα προτίμησα επειδή διάβασα πολύ καλά λόγια από πάρα μα πάρα πολύ κόσμο,

Συνονόματε, μην πιστεύεις οτι διαβάζεις στο διαδίκτυο.
Στατιστικά, τα περισσότερα που γράφονται είναι χαζομάρες (δεν αναφέρομαι στον Χαιπεξ/ γενικά μιλάω).

Εύχομαι καλή τύχη πάντως ...

Εγω πιστευω πως η class D βρισκεται στην εφηβεια της αλλα ισως να μην την αφηνουν να αναπτυχθει σωστα για την ηλικια της και την σπρωχνουν πιεστικα να μεγαλωσει πριν την ωρα της για να φτασει την ταξη Α και ΑΒ.Εχει δρομο ακομα το πραγμα νομιζω.Κολλησε κι αυτος ο τομεας απο τους υπολογιστες.
Πολυ γρηγορες αλλαγες σε χρονο μηδεν!
Τουλαχιστον αμα χαλασει ενας τελικος ΑΒ του βαζεις χερακι και τον μαζευεις.Αμα χαλασουν αυτοι οι διαολοι?

Πετάς ολόκληρη την πλακέτα :-)

Πολύ θα ήθελα να δω πώς συμπεριφέρονται οι Hypex σε παράξενα φορτία, αλλά δεν μου έχει πέσει ακόμα κανένας στα χέρια.
Έχω εδώ και χρόνια έναν tripath 2x100/4Ohm, ο οποίος ακούγεται τόσο χάλια που σου κόβει τη διάθεση να κάνεις οποιαδήποτε δοκιμη μαζί του.

κομμάτια το αυγολέμονο........
αλλά είναι η πικρή αλήθεια. και εγω ο μονος ψηφιακός που εχω ακούσει και έμοιαζε με ενισχυτή ηταν ενας της W4sound καπως ετσι νομιζω λεγόταν. βέβαια σε σχέση με ενα καλο δεν έλεγε αλλα στεκόταν καλουτσικα.

ο συγκεκριμένος ηταν μεσα ice power αλλα ειχαν βάλει στην είσοδο ενα μπαφερακι με fet(κατι μου θύμιζε) και τον μαλάκωνε λιγο.

H Philips, ακομα και μεσω Hypex, η ακομα και B&O, νομιζω οτι εχει ασυγκριτο τομεα ερευνας. Ισως δεν την φτανει κανεις αλλος

Μάλλον σκλάβοι τα φτιάχνουν με τέτοιες τιμές...
Όταν ο "σκλάβος" παίρνει με το ζόρι 40 ευρώ το μήνα και τα υλικά κοστίζουν το 1/20 από ότι στην Ευρώπη...τι το ψάχνουμε;

Αν και εκτός θέματος, μου δίνεις λαβή για σχόλιο:

Θυμάστε τα τεράστια αυτοκίνητα που έφτιαχναν οι αμερικάνοι στα 60ς και 70ς; Φτιαγμένα στο χέρι, δεν υπήρχαν ρομπότ τότε, από τα μπλόκ των κινητήρων και τους στρόφαλους μέχρι το ράψιμο των δερμάτινων σαλονιών. Φτιαγμένα από εξειδικευμένους και πολύ ακριβοπληρωμένους εργάτες, πουλιώντουσαν όμως σε πολύ προσιτές τιμές στην αμερικάνικη αγορά. Αλλά σχεδόν το ίδιο δεν συνέβαινε και στην Γερμανία;
Πως τότε "έβγαιναν" τα εργοστάσια και πουλούσαν φτηνά ενώ σήμερα με την επιπλέον τεράστια αυτοματοποίηση που υπάρχει χρειάζονται εργάτες "σκλάβους" για να "βγούν";

Ρητορικό ερώτημα: Βρέ μήπως κάποιοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

μπα μάλλον φαίνεται οτι και αυτοι έβαλαν συνεταίρους τις τράπεζες και παίρνουν την μερίδα του λέοντος.
που να φτάσουν και για τους εργαζόμενους.......