Ενισχυτές Symphonic Line

Lost

New member
10 December 2006
42
Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός "καλού" ενισχυτή. Άκουσα στο χώρο μου τον RG 10 και ενθουσιάστηκα αλλά λόγω κόστους μάλλον πρέπει να κινηθώ στα μικρότερα μοντέλα της εταιρείας όπως Klarheit 1 ή RG14 σε απλή έκδοση ή Edition.

Έχετε ακούσεις κάτι από αυτά τα ενισχυτικά; Πως συγκρίνονται τα συγκεκριμένα μεταξύ τους; Πως συγκρίνονται ίσως με κάποιον Primare I30 ή Creek Destiny ή ίσως κάποιον Electrocompaniet;

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άποψη ή συμβουλή.

Ο RG10 είναι αρκετά πιο πάνω από τα ενισχυτικά που λες. Δεν ξέρω βέβαια που κινούνται ο RG14 και ο Klarheit.

Τι ηχεία θες να οδηγήσεις;

Αναλογικος ηχος, ευχαριστος με ωραιες χροιες και δυνατο χαμηλο σαν value for money ομως..
Ο Creek ακουστικα μπορει να ακουγεται αδιαφορος μπροστα του αλλα ειναι οικονομικος και αν τα συνδα το επιτροπουν θα σου δωσει πραγματα.

Θέλω να πιστεύω ότι και τα "φθηνότερα" μοντέλα της σειράς θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με τον μεγάλο αδερφό.

Τα ηχεία είναι γραμμής μεταφοράς, τα μικρά TDL Studio που κατεβαίνουν πολύ χαμηλά αλλά είναι και σχετικά αναίσθητα.

Δεν μπορούν να παίξουν πολύ δυνατά αλλά έχουν πανέμορφο ήχο και πολύ καλή εικόνα. Τώρα παίζουν με Arcam, αλλά με το RG 10 απογειώθηκαν!

TDL ε; Ενδιαφέρον...

Πόσα θες να ξοδέψεις περίπου; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και κάποια υλοποίηση σε τάξη D ή IcePower...

Ως κατ' επαναληψη κατοχος S. Line στο παρελθον παντα αναγνωριζα τον ηχο τους .
Πιστευω πως και τα φθηνοτερα μοντελα θα εχουν ιδιο χαρακτηρα.
Εφ οσον σε ενθουσιασε σκεψου το.

Για την ώρα δεν θέλω να πάω σε λάμπα ή άλλες "εξωτικές´" λύσεις. Θα παραμείνω σε καλά τρανζίστορ.

s.l. θα το σκεφτώ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Ο 14 ο edition εχει αρκετή ισΧύ για να οδηγήση τα ηχεία σου και το προενισχυτικό στάδιο ειναι σαν του 9
Ο 10 ομως ειναι αλλο μηχανημα.

και ο rg-14 αλλα και ο karheit ειναι εκπληκτικα μηχανηματα.τυχαινει να τα εχω ακουσει και τα δυο και μαλιστα με πολλους συνδυασμους.παιζουν τα παντα και δεν νομιζω να εχουν προβλημα με τα ηχεια σου.αν δεν μπορεις οικονομικα να πας στον 14,ο klarheit ειναι κελεπουρι για την κατηγορια του και στεκεται με ανεση διπλα σε πιο ακριβα μηχανηματα.πανω απ'ολα ομως πρεπει να τους ακουσεις.παντως,κατ'εμε, προκειται για μηχανηματα που μπορεις να ζησεις πολλα χρονια μαζι τους αλλα και αν τους αλλαζα δεν θα τους πουλουσα.