Ενισχυτές

data

AVClub Addicted Member
17 November 2009
2,846
Enterprise
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι μεταξύ των Denon 3310 – Marantz SR6004 – Pioneer VSXLX52
Ο χώρος μου είναι 14τμ σε γενικότερα 20τμ.
Σκέπτομαι για τα:
Ηχεία: Monitor Audio br5, BR10 SUB, BR LCR CENTER, RSFX DIPOL
TV: Samsung UE46B7000
Projector: Epson EH TW5000
PS3 slim
Οι Marantz και Pioneer έχουν 2 HDMI out ενώ ο Denon έχει Ethernet
Με ενδιαφέρει το home cinema αλλά και ο ¨ σωστός ¨ ήχος
Οποίες προτάσεις δεκτές, κυρίως μεταξύ των ενισχυτών.

Re: Απάντηση: Ενισχυτές

Denon 3310 : 1.170
Marantz SR6004 & Pioneer VSXLX52: 1090
Monitor Audio br5, BR10 SUB, BR LCR CENTER, RSFX DIPOL : 1190
Samsung UE46B7000: 1.590
Epson EH TW5000: 1.910

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτές

Denon 3310 : 1.170 
Marantz SR6004 & Pioneer VSXLX52: 1090
ρειξε μια ματια στην γερμανια , εχουν καλυτερες τιμες

Monitor Audio br5, BR10 SUB, BR LCR CENTER, RSFX DIPOL : 1190
δες κατι σε teufel τελικα παιζουν και μουσικη ( στα μετρα τους παντα)
Samsung UE46B7000: 1.590
Epson EH TW5000: 1.910
- benq 5000 αν δεν εχεις θεμα με ουρανιο τοξο (ρεινμπου)

Ο Projector θα είναι σε απόσταση περίπου 2.90 μέτρα από την οθόνη. Με τον Epson έχω 92’’. Με τον BenQ δύσκολα φτάνω εκεί.
Το firmware update στους Marantz και Pioneer που δεν έχουν Ethernet πώς το κάνουμε ???

σελιδα 40...Επισεις το web interface επι της ουσιας εξυπηρετει μονο για το update του firmware της συσκευης.

Η pioneer δεν μας ειχε μαθει σε συχνες αλλαγες αλα γιαμαχα. Και αφησε ενα παραθυρακι για καποιες μελλοντικες αναβαθμισεις, το μονο που δεν σκεφτηκε ειναι οτι για να παιξει dplIIz χρειαζεται και χαρντγουερικη αναβαθμιση.Οποτε οπως καταλαβαινουμε μιας και νοιωθει την καυτη ανασα των ντενον-ονκιο ειναι θεμα χρονου ποτε θα απαντησει με τον (πιθανο) 83, και το dplIIz ισως και κατι δικο της αλα audyssey dsx.

Αν για τα μπροστά ηχεία επιλέξω τα Monitor Audio RS6 αντί των ΒΡ5, θα έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα?
Για τα πίσω λέω να πάρω τα δίπολα RSFX DIPOL. Εκτός του ότι πρέπει να μπουν σε 1.70m ύψος, έχουν άλλες απαιτήσεις?
Για το post 11 τι λέτε?

Αν για τα μπροστά ηχεία επιλέξω τα Monitor Audio RS6 αντί των ΒΡ5, θα έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα?

Kανένα απολύτως.....

Για τα πίσω λέω να πάρω τα δίπολα RSFX DIPOL. Εκτός του ότι πρέπει να μπουν σε 1.70m ύψος, έχουν άλλες απαιτήσεις?

Οχι....

Για το post 11 τι λέτε?

Και αυτό γίνεται. Αφού δεν έχει 2 εξόδους HDMI ο ενισχυτής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις switcher....

Γνώμη μου να πάς για τον Dennon. Είναι ποιο ευέλικτος από τους άλλους δύο και πολύ ποιο ευαίσθητος στο σήμα εισόδου του.... εχεις και DPLIIz για να πειραματιστείς μελλοντικά. Lastly, Audyssey είναι κορυφή στο setting. Εγώ διάλεξα τον 1910 έναντι το VSX-919.....

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,
Αφήνοντας 8cm απόσταση από το επάνω μέρος του ενισχυτή για αέρα, θα είμαι εντάξει ή θέλω μεγαλύτερη?? Δεξιά και αριστερά θα έχω περίπου 20cm αέρα

Ελπίζω να μην σας έχω ζαλίσει,
Αν τελικά επιλέξω τα RS6 αντί των Br5 για μπροστά, θα πρέπει να αλλάξω και το center σε RS-LCR ή είμαι εντάξει με το BR- LCR

Ελπίζω να μην σας έχω ζαλίσει,
Αν τελικά επιλέξω τα RS6 αντί των Br5 για μπροστά, θα πρέπει να αλλάξω και το center σε RS-LCR ή είμαι εντάξει με το BR- LCR

Λογικά είσαι εντάξει. Πάντως καλύτερα να δώσεις τα 150 ευρώ επιπλέον και να πάρεις το κεντρικό της ίδιας σειράς.....

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,
Αφήνοντας 8cm απόσταση από το επάνω μέρος του ενισχυτή για αέρα, θα είμαι εντάξει ή θέλω μεγαλύτερη?? Δεξιά και αριστερά θα έχω περίπου 20cm αέρα

Καλό είναι να αφήσεις παραπάνω κενό στο επάνω μέρος αν αυτό είναι εφικτό. Τώρα αν δεν γίνεται, άστο έτσι και βλέπεις στην πορεία αν έχεις πρόβλημα. Πίσω θα είναι ανοικτό το ράφι ή έχει πλάτη;

Ο ηχος λεει οτι ο 82 δεχεται.

σελιδα 40...Επισεις το web interface επι της ουσιας εξυπηρετει μονο για το update του firmware της συσκευης.

Εψαξα το manual του LX82. Δεν λέει πουθενά για firmware upgrade της συσκευής. Μόνο για update στο Home media gallery.....
Και στο site της Pioneer δεν υπάρχουν upgrades για ενισχυτές. Μόνο updates για το MCCAC.

Καλό είναι να αφήσεις παραπάνω κενό στο επάνω μέρος αν αυτό είναι εφικτό. Τώρα αν δεν γίνεται, άστο έτσι και βλέπεις στην πορεία αν έχεις πρόβλημα. Πίσω θα είναι ανοικτό το ράφι ή έχει πλάτη;

Πίσω ανοικτό θα είναι και λεω να βάλω και coolerakia