ενισχυτή+ηχεία στα 900ε

Ο φίλος μπορεί να βρεί με τα 900,αξιοπρεπή μηχανήματα.(Εξαρτάται τι ζητάει ο κάθε ενδιαφερόμενος) πχ,μπορεί να δώσει 500-600 ευρό για ηχεία,και να βρεί έναν καλό ενισχυτή με 400-500 ευρό σε προσφορά....η το αντίθετο! Μερικές φορές πνιγόμαστε σε 1 κουταλιά νερό.

Να υπενθυμίσουμε πάντως πάλι ότι στις αγγελίες στα μεταχειρισμένα με λίγη υπομονή αν ξέρεις τι ψάχνεις βρίσκεις μεγάλες ευκαιρίες.Με αυτό το budget μπορείς να φτάσεις και σε μηχανήματα με αξία καινούριου κοντά στα 2χιλιάρικα.Εννοείται ότι οι διαφορές με τα αντίστοιχα καινούρια της ίδιας τιμής είναι τεράστιες.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Τα κράτησα όλα και λογικά αύριο θα πάμε να ακούσουμε.Την τελική απόφαση θα την πάρει ο φίλος.

Το ζητουμενο στις οποιες επιλογες που εχουν οικονομικο περιορισμο αυτης της ταξεως μεγεθους ,ειναι κατα ποσο ο ιδιοκτητης μετα την αγορα θα καθησει<φρονιμος> η θα επιζητησει σε λιγο καιρο αναβαθμιση.Εαν προκειται για <φρονιμο παιδι> υπαρχουν διαφορετικες επιλογες στη κατανομη των χρηματων και αν ειναι <ανησυχος> διαφορετικη επιλογη κατανομης

Ενδιαφέρουσα άποψη η τελευταία!
Τελικά ο φίλος αγόρασε Micromega και System Audio!
Τα μοντέλα δεν τα ξέρω ακόμα.Αύριο θα πάω να ακούσω στημένα.Ακουγόταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα πάντως.

Ενας tripath ενισχυτής γύρω στα 200 ευρό κι ένα ζευγάρι καλών κι ευαίσθητων ηχείων βάσης με αντίσταση 8-4 ohm και δεν υπάρχει τίποτα γνωστό,μέχρι τα 1000 που να παίζει καλύτερα για μικρομεσάιο χώρο.

Αυτά άν ενδιαφέρεται για πολύ καλό ήχο.Αν ενδιαφέρεται για ηχεία κι ενισχυτή με το...κιλό,τότε δεν του κάνει ένα τέτοιο σύστημα.

Είχα δοκιμάσει κ εγώ με tripath φτηνό και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα.Δεν μου άρεσαν τα ηχεία με μεγάλη ευαισθησία ,αλλά ίσως να έπρεπε να ακούσω κάποια πολυ ακριβότερα για να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.

Μπά δεν χρειάζεται νάναι ηχεία ακριβά...

Πρόσφατα άκουσα έναν τέτοιο συνδυασμό μ' έναν πολύ φθηνό κινέζο τριπάθιο μαζί με τα επίσης φθηνά μικρά μονόδρομα του Μπούλ και γέλαγα...

Last edited:
Re: Απάντηση: ενισχυτή+ηχεία στα 900ε

Πρόσφατα άκουσα έναν τέτοιο συνδυασμό μ' έναν πολύ φθηνό κινέζο τριπάθιο μαζί με τα επίσης φθηνά μικρά μονόδρομα του Μπούλ και γέλαγα...

Με αυτόν τον συνδιασμό Διονύση δεν γέλασα καθόλου απλά μου έφυγε λίγο το σαγόνι... :flipout: Τώρα βέβαια η αγορά έγινε οπότε... καλές ακροάσεις με το νέο σετάπ!

Εγώ πάντως,θα το βάλω αυτό το "συστηματάκι" στο σαλόνι,μαζί μ' έναν vintage receiver Sansui...Eχω ήδη απο παλιά και τον πρώτο tripath Trends.

Τώρα που πιάνουν ζέστες και δεν είναι για λάμπες που ζεματάνε,αυτό θα παίζει μέσα κι έξω στο μπαλκόνι.

Ποιός είναι ο Μπουλ;
Γελαγες από ευχαρίστηση ή το αντίθετο;

Μιας κ έχω κ εγώ από παλιά έναν τριπαθο ποια είναι αυτά τα μπουλ τα ηχεία;;

Μιας κ έχω κ εγώ από παλιά έναν τριπαθο ποια είναι αυτά τα μπουλ τα ηχεία;;

Εδώ θα δεις τα ηχεία.
Το μπουλ είναι σύντμηση του Μπουλαμάτσης,το επώνυμου του ιδιοκτήτη της G.H.(Και μπαμπά των ηχείων πολλών εδώ μέσα ομού και των δικών μου.)

Αχά πολύ ώμορφα!
Θα αναφερόσουν στα basic;Θυμάσαι τιμή;Χαμηλά έχουν;