ενισχυτή LUXMAN M-363 & προ-ενισχυτη παλι LUXMAN C-383

harryparos

New member
4 February 2009
55
Καλησπερα πηρα απο ενα φιλο τους ενισχυτή LUXMAN M-363 & προ-ενισχυτη LUXMAN C-383 ,μου ειπε οτι ειχαν ενα καλωδιακι με το οποιο συνδεοντουσαν μεταξυ τους και αναβαν ταυτοχρονα η δεν γνωριζω τι αλλο ,μηπως καποιος γνωριζει τι ειδους καλωδιο χρεαζεται ? ο τελικος εχει μια ο προενισχυτης 2 υποδοχες οι οποιες ειναι οπως οι τροφοδοσιας dc με το καρφακι στη μεση. ευχαριστω

Αυτό είναι από το manual και ίσως σε βοηθήσει.
Πιθανότατα,είναι τα jack που περιγράφεις (Νο 34 στο σχήμα. )

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPGΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?1.JPG

σευχαριστω το κατεβασα κιεγω το Ν34 ειναι απλα πιστευω οτι μπορω να φτιαξω ενα διπολικο με θηλυκα jack καλωδιο,δεν νομιζω να κανω καμμια ζημια !!!

Απάντηση: Re: ενισχυτή LUXMAN M-363 & προ-ενισχυτη παλι LUXMAN C-383

σευχαριστω το κατεβασα κιεγω το Ν34 ειναι απλα πιστευω οτι μπορω να φτιαξω ενα διπολικο με θηλυκα jack καλωδιο,δεν νομιζω να κανω καμμια ζημια !!!

Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά αν είναι διπολικό όπως λες.
Και δεν χρειάζεται καν να φτιάξεις,μπορείς να βρεις πάμφθηνα έτοιμα.

preview.jpg

To διπλό jack του προ ενισχυτή είναι απλά 2 remotes για να ενεργοποιεί 2 συσκευές .

Τέτοια καλώδιο εχει και ο δικός μου , μου φαινεται ένα απλο λεπτο καλώδιο που απλά δίνει ένα σήμα , δεν νομίζω ότι εχει κάποια προδιαγραφή , απλά να ταιριάζουν τα jacks που είναι έτσι που γράφεις.

Το θεωρώ πάντως ενοχλητική διαδικασία να αναβοσβήνουν μαζί και δεν το χρησιμοποιω.