ΕΝΙΣΧΥΤΗ μέχρι 400 ευρώ

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Τελικά δεν βρήκα άκρη και στο προηγούμενο post που έκανα για αγορά home cinema και απο ότι κατάλαβα θέλει λεφτά για να πάρεις καλό αποφάσισα να χαλάσω 400 ευρώ για ενυσχιτή και όχι 200 που ήθελα αρχικά.
Παρακαλώ προτείνετε μου ότι καλύτερο πιστεύετε ότι κυκλοφορεί μέχρι 400 ευρώ για ενισχυτή και ένα 2.1 σετ ηχεία μέχρι 100 ευρώ.
Δλδ να φτάσουν και τα 2 (ενισχυτης και 2.1 ηχεία 500 ευρώ) γιατί δεν έχω ιδέα τι πέζει απο home cinema και δεν έχω και πολλά λεφτά.και για τα υπόλοιπα βλέπουμε στο μέλον.
Κάτι είδα απο ενισχυτή
1. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502230

και 2. http://www.megamarket.gr/pioneervsx918vk-p-64249.html

Βέβαια μπορεί να μήν είναι και καλοί δεν έχω το κουράγιο να ψάξω άλλο.:hmmmm2:

onkyo 576 με περιπου 399ε η yamaha 661 me peripoy 340-350.
Aπο ηχεια με 100ε δεν παιρνεις τιποτα.
με πολυ λιγοτερο απο 200ε (δεν θυμαμαι ποσο) αγοραζεις τα koda 230 (δαπεδου) τα οποια ειναι σιγουρο οτι θα σε καλυψουν σε πρωτη φαση.
Καλες αγορες.

Τον onkyo δεν τον βρίσκω καθόλου τον yamaha τον βρήκα.Αν δεν μπορώ ούτε 2 ηχεία να πάρω με 100 ευρώ την πατήσαμε... με πονάει η τσέπη απο τώρα.
Τελικά πολλά λεφτά να πάρεις ένα home cinema της προκοπής.

Ειαμε,αν εχεις χωρο να βαλεις δυο μπροστινα δαπεδου, πηγαινε προς koda 230.
Καπου 160ε περιπου θα εχει το ζευγος.Τεραστιο value for money.
Απο εκει και περα με τα 250ε που θα σου μεινουν θα αγορασεις εναν ενισχυτη ,μαλλον yamaha η pioneer που εχουν ψιλοκαλα ρευματα και θα οδηγησουν καλα τα ηχεια σου.
Δυστυχως φιλε μου δεν εχεις αλλες επιλογες.

ΥΓ1.Μην υποτιμας τους μικρους ενισχυτες.Για την δουλεια που τους θες μια χαρα θα παιζουν ολοι.
ΥΓ2.Τον onkyo 576 θα τον βρεις στα media markt με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.Εχει 3hdmi in 1080p και δεχεται τα lpcm απο το ps3 για να ακους και τα νεα φορμα.Δεν τα αποκωδικοποιει παντως.

Last edited:
Πάρε το μικρό σετάκι 5.1 της Κάντον , το 60. Με κάτω από 200 ευρώ 5.1 ηχεία που πραγματικά παίζουν καλύτερα απ' ότι περιμένεις, τα έχω ως προσωρινη λύση αλλά και λόγω μεγέθους με τον Yamaha 663 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

βρήκα τον Onkyo TX-SR606 Black με 425 ευρώ τελικά τιμή να τον πάρω? λογικά είναι καλύτερος απο τον 576 ε?
Τελικά καλά λες vadergr θα το κάνω έτσι πάω να δω και αυτό που λέει ο underdog να δώ τι παίζει πριν αποφασίσω οριστικά.

Last edited:
Εντομεταξί στο media market online ειναι άχρηστο δεν μπορώ να κάνω και να δώ τίποτα μόνο κάτι φοτο έχει.

Απο γερμανία βγένει 424 τελική μαζί με την αποστολή.Εχω ήδη συνενοηθεί και με τον πωλητή να γράψει πως είναι δώρο γενεθλίων μην πληρώσω και τελωνείο γιατί μια φορά το ξέχασα για μια εξάτμηση και ήθελαν 70 ευρώ οι παπάρες του τελωνείου.
Καινούργιος ενοείτε.

Αν και ένας φίλος είπε πως η πιο οικονομική λύση είναι να πάρω την κάρτα ήχου CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO και τα ηχεία Logitec z5500 και θα είμαι οκ με 370 ευρώ.

ηχεία δεν ξέρω αλα αφού λέτε πως είναι καλός μου φένετε θα πάρω με δόσεις.
Θα πάρω κανα καλό 2.1 για αρχή και πιο μετά όταν μαζέψω κάνα ευρώ θα πάρω και τα υπόλοιπα

Απο γερμανία βγένει 424 τελική μαζί με την αποστολή.Εχω ήδη συνενοηθεί και με τον πωλητή να γράψει πως είναι δώρο γενεθλίων μην πληρώσω και τελωνείο γιατί μια φορά το ξέχασα για μια εξάτμηση και ήθελαν 70 ευρώ οι παπάρες του τελωνείου.
Καινούργιος ενοείτε.

Δεν εχεις τελωνειο από Γερμανια αφού ειναι στην Ευρωπαική ένωση..

Σίγουρα? τελος πάντον θα το γράψει καλού κακού δεν την ξαναπατάω, θα μου πείς ήταν απο αμερική η εξάτμηση... αλα φύλα τα ευρουλάκια σου για να έχεις τα μισά :cool4:

Σίγουρα? τελος πάντον θα το γράψει καλού κακού δεν την ξαναπατάω, θα μου πείς ήταν απο αμερική η εξάτμηση... αλα φύλα τα ευρουλάκια σου για να έχεις τα μισά :cool4:

Δεν υπαρχει προβλημα με τελωνείο απο την Ευρωπαικη ενωση εδώ και πολλά χρόνια..

Εξαλλου το να γράψει οτι ειναι δώρο δεν λεει τιποτα.. Ειναι κοινή πρακτική αυτό να το ζηταμε απο συναλλαγές με ιντερνετομαγαζα από Αμερική ή Ασια αλλά δεν διασφαλιζει τιποτα. Αν το πακέτο κανει κλικ στον τελωνειακό μπορεί καλλιστα να το ανοιξει και να επιβάλλει φόρο αν κρινει οτι έτσι πρέπει να γινει..

Τελος πάντων, μην αγχώνεσαι από Γερμανια δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα...