ενισχυτης 5,1

Status
Not open for further replies.

petepappas

Established Member
18 September 2011
132
αθηνα
pioneer vsa 06 thx χωρις dts παιζει ομως πολυκαναλλο pcm απο pc και dolby digital
made in japan
200 ευχαριστω

Attachments

• pioe06.jpg
    pioe06.jpg
    19.7 KB · Views: 352
Ζητώ συγνώμη που γράφω κάτι άσχετο σε νήμα πώλησης αλλά ΑΥΤΟΣ ο ενισχυτής «βάζει κάτω» ότι κινείται στην κατηγορία δικάναλων ενισχυτών έως 500,00 .

Αξίζει και με το παραπάνω τα 150,00 που ζητάει και αν είχα τα χρήματα να διαθέσω -για το αρχείο μου- θα τον είχα αγοράσει από την αρχική τιμή των 200,00 !

Μην τον αντιμετωπίζετε ως ένα παρωχημένο A/V μοντέλο αλλά κοιτάξτε τον ως ένα πολύ καλό δικάναλο ενισχυτή.
Κάτοχοι ηχείων όπως Castle (strling, severn, Conway και κάτω), Kef, Tannoy, Magnat (605, 505 και κάτω, σειρά needle), Focal (chorus 716, 714 και κάτω, cobalt 816 και κάτω) κλπ θα βρουν το «μάστορα» που ζητούν για τις ακροάσεις τους.

Καλό μήνα σε όλους

*Εδώ να σημειώσω ότι δε γνωρίζω το μέλος που έχει βάλει την αγγελία

Re: Απάντηση: ενισχυτης 5,1

ευχαριστω το φιλο ισοβιτη για τα καλα του λογια αν δεν τον ξερω προσωπικα καταλαβαινω οτι εχει πειρα στο χωρο αντιθετα απο πολλους που το παιζουν σχετικοι.ο φιλος που τον αφησε σε μενα να τον δωσω επαιζε με τα veritas 2.2 με αυτο τον ενισχυτη.ξαφνικα μαθαμε ολοι τα hdmi τα master audio τα true hd? αληθεια ποσες ταινιες εχετε δει με αυτα? ισως μονο απο τα video club? και οι πιο πολλοι απο εμας δεν εχουν στησει πανω απο 5 καναλια.........

Απάντηση: Re: Απάντηση: ενισχυτης 5,1

ευχαριστω το φιλο ισοβιτη για τα καλα του λογια αν δεν τον ξερω προσωπικα καταλαβαινω οτι εχει πειρα στο χωρο αντιθετα απο πολλους που το παιζουν σχετικοι.ο φιλος που τον αφησε σε μενα να τον δωσω επαιζε με τα veritas 2.2 με αυτο τον ενισχυτη.ξαφνικα μαθαμε ολοι τα hdmi τα master audio τα true hd? αληθεια ποσες ταινιες εχετε δει με αυτα? ισως μονο απο τα video club? και οι πιο πολλοι απο εμας δεν εχουν στησει πανω απο 5 καναλια.........

Αν θες λοιπόν εξήγησε μου εμένα και στους υπόλοιπους άσχετους (μιας και προφανώς είσαι σχετικός) γιατί εσύ από την μια πουλάς το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και το θηρίο τον denon και από την άλλη ενδιαφέρεσαι για τον σύγχρονο denon? Ειδικά αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα hdmi και τα λοιπά μπλιμπλίκια δεν θα έπρεπε να έχεις λόγο να θες να τον αλλάξεις.
Επίσης μιας και είσαι σχετικός όπως λες με το αντικείμενο καλό θα ήταν να συμμετέχεις και στο υπόλοιπο φόρουμ για να βοηθήσεις και τα υπόλοιπα μέλη να μάθουν κάτι. Μην συμμετέχεις μόνο σε αγγελίες όπως κάνεις μέχρι τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενισχυτης 5,1

κ το συγχρονο denon φιλε μονο για ηχο τον εχω συνδεσει οπως κ τον παλιο,με το θεμα σχετικοτητας απλα ανεφερα μια απαξιωση ενος καλου μηχανηματος εστω κ καποιας ηλικιας.....δε το επαιξα σχετικος ...απο εκει και περα οποιος εχει τη μυγα...........τον παλιο denon τον εδινα γιατι πηρα κ τον νεο αλλα τον κρατησα κ αυτον...

Status
Not open for further replies.